Private-fotografie.nl
Bekijk ons ruime aanbod van gebruikte camera's, objectieven én toebehoren. Ons complete aanbod kunt u in onze webwinkel bekijken.
Wij hebben een showroom in Rotterdam, in de historische Van Nellefabriek. Wij zijn geopend op afspraak. U bent van harte welkom om alle occasions in het echt te bekijken en uit te proberen.
John de Bruijn
Zeer goede communicatie, veel keuze en snelle verzending.
Simon Smit
Gave apperatuur,snelle levering
Hoe beoordeel je Private-fotografie.nl?
Reine Vandenweghe
Goede prijs
Rob Saleh
Het product - een Nikon MB-
Ric Evers
Geweldige service, snelle reactie en verzending. Product in zeer goede staat en precies zoals omschreven. Een aanrader.
P.F.M Valentijn
Goede service en goed product.
Henk van de Rijke
Prima afhandeling van mijn aankoop. Goede communicatie en snel geleverd.
Harrie van den Berg
Producten verkeerden in goede staat zoals was omschreven in de advertenties. Goede ervaring met dit bedrijf, ga er waarschijnlijk nog wel eens vaker shoppen.
arpad backx
Goede informatie vooraf, snelle reactie op mijn vraag en vlotte bezorging
Isabelle Van Mierlo
Fijn advies gegeven en goede verzending.
Marieke Dijkhof
Top kwaliteit inclusief duidelijke telefonisch uitleg over het product . Heel blij met deze site !
Hillie Janssen-Kiers
Geweldige lens en snelle verzending en goed verpakt.
Ge
Prima webwinkel. Fijne communicatie, snelle verzending. Betrouwbare winkel waar je afspraken mee kan maken. Aanbevolen!
Patrick van Berkum
Je wordt netjes, correct en snel geholpen .
Heb je vragen die worden met goede informatie besproken.
Telefonisch makkelijk te bereiken je word ook netjes te woord gestaan.
Dus voor mij een dikke prima .
Kan deze site wel aanraden dus. -
A.W.M. Groenen
Snelle levering alles top
Frans
Goede samenwerking, mooie producten en goede inruilprijs gekregen voor mijn camera. Verzending is vlot en secuur verlopen. Helemaal blij.
Rick L.
Goed product, snelle verzending, heldere en duidelijke webshop.
ger Versteegen
Alles prima geregeld.
Via marktplaats gekocht.
Snelle reactie
Goede verzending -
Marcel Duchatteau
Bestelling werd vlot afgehandeld. Helaas had ik het verkeerde product besteld zodat ik het moest retourneren maar ook dit werd door Private-Fotografie netjes afgehandeld. Ik ben dus zeer tevreden over dit bedrijf.
Rein Kok
Artikel als omschreven, snel geleverd, supergoed verpakt.