Primecook ecofriendly cookware
Maartje
Super mooie en fijne pannen, heel blij mee!
Rick Bier
Handvat wordt warm.
Coen Keg
Prachtig product,
Vincent Lodder
Snelle correcte levering, De pannen waren netjes verpakt.
Zag er allemaal zeer gelikt uit, we kunnen weer lekker koken en bakken.
Super bedankt. -
Gülbin Sade
Tevreden!
Estelle Schokker
Goed product en goede, bereikbare service
Christa Dreezen
Super eservice, mooie
Mieke
Hele fijne en mooie pannen. Veilig in gebruik , het eten blijft lang warm , ook door de goed afsluitende deksel . Handig voor op tafel te zetten , zo je dat wilt . Een minpuntje : de groene buitenkant is niet eenvoudig schoon te maken , bij kerriesaus en currysausen enz. Ordernr:0004263
N. Hanenberg
Mooie afwerking van de pan en makkelijk schoon te maken. Handig dat er in de deksel een uitsparing zit voor een pollepel
M. Schot
Prachtige pannen, uitstekende kwaliteit !!
Zeer tevreden klant ! ! !
fantastische mooie en goede pannen echt SUPER blij mee
Janet Bos
Fijne pannen en supermakkelijk schoon te maken
Gerben
Pannen bevallen erg goed. Ze zijn erg mooi en doen het goed op inductie. Tot nu toe erg tevreden.
EHVS
Snelle levering en goede service!
We kopen binnenkort nog meer pannen -
Paul
Hele fijne pannen, makkelijk schoon te maken. Bakt totaal niet aan en is nog eens zeer milieu vriendelijk. Geen vervelende producten in verwerkt, dus top top top.
Verder een prima en professionele service, chapeau! -
C. Kok
Zeker aan te bevelen.Correcte afhandeling van de bestelling goed op de hoogte gehouden dmv track en trace.
De hapjespan ziet er prachtig uit en was met zorg verpakt. We zijn er blij mee! -
Marjo van de Veen
Fantastische service van de verkoper aar de pannen bevallen mij helemaal niet Het koken in de kookpotten gaat echt vreselijk langzaam en sommige pannen zoals het steelpannetje doen het helemaal niet, gewoon niet Gisteren aatdappels gebakken in de koekepan en die worden heel matig bruin en duurt lang, heel jammer maar ik ben er niet blij mee.
Antwoord van Primecook ecofriendly cookwareHartelijk dank voor je reactie. Het betreft de Go Green pannenset van By C&P. Deze pannen, voorzien van een stalen bodem, laten altijd hele goede prestaties zien op inductie. Bij sommige inductieplaten echter komt het heel nauw of de pan op een positie staat die past bij de bodemdiameter van de pan. Een enkele keer zijn de kookzones van de inductieplaat (het elektromagnetisch veld dat in contact staat met de pan) te groot voor een pan met een kleine bodemdiameter, zoals de kleine steelpan. Dan vallen de sensoren buiten de omtrek van de bodem en is er geen of onvoldoende contact en worden de pannen niet (goed) heet, omdat deze niet gedetecteerd worden (ongeacht het merk). Als dit het geval is hadden wij dat graag direct vernomen. Het is in ieder geval van belang dat je tijdens het koken en bakken even goed kijkt of de pan op de juiste positie staat. Op de ring die in overeenstemming is met de bodem van de pan. Dat geldt voor elk type pan, maar het zou net anders kunnen zijn dan je met de oude pannen was gewend. Bij een functionerende inductieplaat zullen de pannen het in de juiste kookzones uitstekend doen. Overigens speelt dit bij de meeste inductieplaten helemaal geen rol aangezien de kookzones veelal flexibel zijn en vrijwel elke pan zullen detecteren. Wanneer dit wel niet het geval is kan het probleem met een inductie-adapterplaat worden opgelost.
Roeland Blom
Net in gebruik maar de pan bevalt heel goed. Ook mooie kleur en vormgeving. En geen gif in het eten!
T. Bakker
Kwaliteit voor een goede prijs
M.C. Ten Bosch
Een hele fijne PDA’s-vrije pan! Mooi ontwerp, licht in de hand en fijn diep