Primecook ecofriendly cookware

Primecook ecofriendly cookware

Primecook is een innovatief merk van duurzame antiaanbakpannen en keukenmessen. De hoogwaardige pannen en messen zijn voorzien van een veilige coating met unieke eigenschappen. Vrij van PFAS en zeer slijtvast. Koken met Primecook is veilig en gezond! Duurzaam geproduceerd in Italie.
9,7
Filter 616 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 335 met beschrijving

• Rob Vermeulen
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

De pannen werden keurig verpakt en snel verzonden dus prima. Helaas functioneert de kleinste koekenpan niet op mijn inductie kookplaat

Antwoord van Primecook ecofriendly cookware

Beste Rob, hartelijk dank voor je beoordeling. Ik begrijp dat de kleine koekenpan met een diameter van 20 cm en een bodemdiameter van 15 cm niet goed functioneert op jouw inductieplaat. Op sommige inductieplaten vallen de sensoren van de kookpitten net buiten de omtrek van de kleine pan. Héél af en toe komt dit voor en dat is dan het geval voor elke pan met klein bodemoppervlak, ongeacht het merk. De pan komt dan niet goed in contact met de sensoren/het magnetisch veld en wordt dan dus niet verhit. Het gaat om de positie van de sensoren. Met het blote oog is die positie niet te zien. Het is de combinatie van deze kookplaat en een pan met kleine bodemomtrek. Het probleem is op te lossen met gebruik van een inductie-adapterplaat van de juiste afmeting. Maar je mag de betreffende pan natuurlijk ook retour sturen.

• G. Rensink
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Geweldige producten. Ik ben heel erg tevreden over deze pannen. Snelle levering. Dank u wel.

• Wout van der Pijl
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Heel blij met deze hapjespan ik raad pan iedereen aan

• Helen Bongers
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Geweldige produkten heb nu 2 kleine pannen en een grote pan en hapjespan. Mooi materiaal zo schoon en snel koken. Niet het goedkoopste wel de beste. Ga door zodat ik alles heb
    Echt een aanrader . Lees ook dat sommigen last hebben op inductie koken. Mijn pannen gaan heel goed op inductie. Je moet alleen de pannen op de juiste plaats zetten .

• Greet Alberghs
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Goede service, snelle levering, prachtige goeie producten!

• Ans
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Erg blij met mijn nieuwe hapjespan.

• Desiree Mevis
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Snelle en correcte levering van mijn pannenset. Ben erg blij met mijn aankoop.

• Vivianne Clevis
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Zeer hoogwaardige pannen, mooi design, ze bakken/wokken ook nog eens perfect en nog goed voor het milieu ook!

• Marcel Mallee
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Prima pan voor een goede prijs.
    Snelle levering, juiste informatie.

• Kirsten

Helaas nu al verf eraf na 2 keer gekookt te hebben. Voor de rest goed

Beste Kirsten,
    Dank voor je reactie! Ik heb de bestelling erbij gezocht. Het betreft de By C&P Signature set. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat er 'verf' van de pan af gaat. Laat weten welke pan het betreft, bij voorkeur met foto, dan zorgen wij er voor dat je een vervangende pan ontvangt.

• F Ooms
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Product is zeer fraai maar zoals bij bijna aluminium pannen is de “antenne” in de bodem om te koken op inductie matig/slecht waardoor het een zeer inefficiënte pan is, want de stand vd brander is dan relatief altijd zeer hoog.
    En wat de website beloofd over de eigenschappen bv temperatuur tot 400 (F vergeten denk ik) wordt in de gebruiksaanwijzing ontkracht bv kan in de vastwasser maar liever niet. Bij een goede bodem voor inductie had ik graag de hele serie gekocht maar helaas niet echt geschikt voor inductie.

Geachte heer/mevrouw Ooms,
    Hartelijk dank voor uw review. Graag reageer ik op het probleem dat u ervaart. U heeft een wok besteld en geeft aan dat de wok niet goed werkt op de inductieplaat. Dat wil ik graag toelichten. De oorzaak is in dit geval het feit dat bij sommige inductiekookplaten de sensoren buiten de cirkel liggen als de pan een kleine bodemdiameter heeft. De pan komt dan niet goed in contact met de sensoren. De kookzone van uw inductieplaat (een magnetisch veld) valt dus net buiten de kleine bodem. Bij een grotere pan zult u deze problemen niet ervaren. Primecook pannen zijn door hun samenstelling juist bijzonder geschikt voor koken op inductie. Maar in een uitzonderlijk geval kan er een probleem zijn met de kleinste pannen in combinatie met bepaalde inductieplaten. Het spijt mij dat u hiervan hinder van ondervindt. Als u ons dit had laten weten had u zonder probleem uw geld terug gekregen. Ook ben ik graag bereid een pan met een grotere bodem te leveren zodat u kunt ervaren dat dit geen typisch Primecook probleem is. Bovendien kunnen de pannen wel degelijk tegen zeer hoge temperaturen. U doelt waarschijnlijk op de bijsluiter waarop de fabriek voorzichtigheidshalve aangeeft dat koken op matig vuur wordt aanbevolen. Een toelichting geven wij in de uitgebreide handleiding die wij ook hebben meegezonden. En de pannen mogen zeker in de vaatwasser. Ze zullen hun eigenschappen niet verliezen. Echter geldt voor alles wat je in de vaatwasser doet dat de meeste vaatwasser blokjes een dusdanig agressieve samenstelling hebben dat alles wat je in de vaatwasser doet op den duur sneller 'slijt' of dof wordt. Omdat de pannen zich zeer eenvoudig laten reinigen heeft handmatig afspoelen de voorkeur. Maar zoals gezegd kunnen ze ook prima in de vaatwasser. Het spijt mij dat u niet tevreden bent, maar desgewenst laten wij u graag kennismaken met de eigenschappen van onze pannen met een grotere bodem. Overigens is de bodem niet van aluminium maar van staal, met een uitstekende warmtegeleiding, zeker op inductie.

• Enny
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Had vragen over de website en
    mijn bestelling… werd heel vriendelijk
    en zeer geduldig te woord gestaan
    door een super-aardige man:-)
    Een verademing in deze tijd van haast!

Beste Enny,
    Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Wij waarderen onze klanten en daarom is het voor ons vanzelfsprekend om vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en daar ook de tijd voor te nemen. Persoonlijk contact is daar een belangrijk onderdeel van, zeker als het gaat om 'koop op afstand'. Ik wens je nog heel veel plezier van de duurzame Primecook producten!

• Reinier Merison

Snelle levering, prima service

• Pieternel
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

goede service, snelle levering, prettig persoonlijk contact

• Toko Lien
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Ben blij met mijn pannen, bevalt uitstekend. Geen spijt van mijn aankoop. Het kookt zo fijn. Het eten bakt absoluut niet aan in de pan.

Antwoord van Primecook ecofriendly cookware

Beste Lieneke, hartelijk dank voor je reactie! Voor de drie pannen die tijdens het transport zijn beschadigd hebben wij direct nieuwe besteld, aangezien de losse pannen tijdelijk uitverkocht waren. Deze zijn inmiddels naar je onderweg en zullen morgen worden afgeleverd. Ik wens je nog veel plezier van de mooie kook-set!

• Linda
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Na een maandje het in gebruik te hebben: super fijn om mee te bakken en super makkelijk schoon te maken. Heel blij!

• Mascha
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Geweldige pannen, duidelijke site en snelle levering.

• Bos
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Snelle levering, mega mooi pannenset! Een veeg met een keukenpapiertje en de pan is schoon!

• Gerd
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Hele mooie pan. Snelle levering ! Ik had er zelf al een gekocht die reuze goed beviel en nu weer een voor mijn schoondochter. Heel klein min puntje aan de rand van de pan zit een heel smal gleufje waar de deksel invalt, dit is war moeilijker schoon te maken. Maar dit weegt niet op tegen de voordelen en het gemak die deze pan heeft. Zeker een aanrader !

• J Bruins
    Review voor Primecook ecofriendly cookware

Fantastische pannen, heel erg blij mee. Snelle verzending. De pannen waren heel goed en mooi verpakt in stoffen hoezen.