Prikkabelwinkel
Arnold
Keurig geholpen door Alex, goede advies en nette prijs. verzending was ook snel! we hebben nu voor de hele straat een priksnoer (200Meter) en dit ziet er keurig uit! de kwaliteit is ook super goed!
Vera Hart
Mooie lampionnen, precies wat ik zocht!
Hoe beoordeel je Prikkabelwinkel?
René Sens
Goed en snel geleverd
C. G. van Boven
Snelle levering, 2 dagen na bestellong binnen. Helaas was er 1 lamp kapot. Hierover contact gezocht. Nog geen reactie gehad hierop maar hopelijk gauw.
Bart
Levering was snel en correct, mooi aanbod. Alleen bleek één van de bestelde lampjes stuk. Verschillende keren contact opgenomen met de klantendienst, maar nog geen oplossing.
Ed Spruijt
Snelle levering.
erik hondeveld
Goede service en precies wat ik besteld had en op tijd
Sonja Sweere
Top geregeld
G.v. Ewijk
Snelle levering!
Marc Trifin
Levering door PostNL werd verschillende keren uitgesteld. Uiteindelijk levering te laat gekregen
Antwoord van PrikkabelwinkelBeste Marc, hartelijk dank voor uw beoordeling, alleen is dit een beoordeling voor PostNL en niet voor ons aangezien PostNL de bestelling telkens heeft uitgesteld. Hier hebben wij geen invloed op.
Remco Blom
Topservice en snelle levering, fijn dat jullie nu ook naar Frankrijk verzenden
Luc Philips
Snelle levering en goede communicatie!
Martin Van't Veen
Snel geleverd en de producten voldoen aan mijn verwachting
Marco v.d Velde
Super goed gegaan, geen problemen en netjes geleverd
JP
Levering volgens informatie op website. Gedurende proces van verzending goed op de hoogte gehouden van proces.
Bert Jansen
Dagje te laat… rest prima
Sandra Hofmeijer
Topbedrijf. Makkelijk contact. Product retour gedaan, omgeruild voor een huidig product. Alles supersnel en makkelijk geregeld.
Milan de Wijs
Duurde lang voordat ik mijn bestelling had ontvangen door omstandigheden van het bedrijf…
Ineke Westerhof
Vertraagde levering. Lampjes kwamen nadat het feest voorbij was terwijl het ver van te voren besteld was
Antwoord van PrikkabelwinkelBeste Ineke, hartelijk dank voor uw beoordeling en de commentaar.
U geeft aan dat u de bestelling ver van te voren heeft besteld. Ik heb teruggekeken en zie dat deze op vrijdag 28 Juni om 16:45 zijn besteld en wij deze 2 werkdagen later hebben verzonden. Precies wat wij hebben beloofd.
Op onze website stond die week een enorme banner waarin wij hebben aangekondigd dat wij onze processen gingen reviewen en waar nodig verbeteren om u als klant goed en beter van dienst te zijn. Daarin stond dat wij bestellingen van die week op dinsdag 2 Juli zouden verzenden. Dit is ook gedaan. Overigens hebben wij al een tijdje een leverbelofte van 1-2 werkdagen, dat scheelt enorm in de kosten wat u ook weer terug kunt zien in de prijzen van onze kwalitatieve producten. Zo houden wij kwaliteit en prijs nog beter in balans. -
Jeannet Schoorl
Blij met de lampjes precies wat we zochten.