Prijzentrappen.nl
Wiebe Lindijer
Trap was niet zo stevig als stabiel als je zou verwachten. Wiebelt iets, maar werkt prima.
Antwoord van Prijzentrappen.nlVervelend dat de trap niet zo stabiel is als verwacht. Bij montage is het belangrijk dat alle bussen en ringen van de spil goed in elkaar vallen en dat de centrale moer bovenaan stevig aangedraaid wordt. Bij het belopen van de trap mag er iets beweging in de treden zitten. Dit is normaal en heeft geen invloed op de stabiliteit van de trap. Wanneer de treden dicht langs een muur lopen kunnen we eventueel een extra bevestingsbeugel nasturen voor extra stabiliteit.
Met vriendelijke groeten,
Team Prijzentrappen.nl -
Bart Debaere
Scherpe prijzen, snelle en perfecte levering!
Zeker een aanrader.Antwoord van Prijzentrappen.nlHartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. Wij hopen dat u veel plezier van de trap zult hebben.
team Prijzentrappen.nl -
Hoe beoordeel je Prijzentrappen.nl?
Igor
Erg goed geholpen (telefonisch). Duidelijke omschrijving en goede kwaliteit trappen.
Antwoord van Prijzentrappen.nlHartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de duidelijke omschrijving en de kwaliteit van de trappen. Wij hopen dat u veel plezier van de trap zult hebben.
Met vriendelijke groet, team Prijzentrappen.nl -
Bernard Verschueren
Top kwaliteit en service
Henk
Goede ondersteuning en mooi aanbod met gereduceerde prijs
Erik
De zwevende trap zou een levertijd van 6 tot 8 weken hebben en met die gedachte hebben we de trap besteld die dan in week 9 geplaatst kon worden door onze aannemer. In week 5 een update gevraagd via de mail en er werd gezegd dat het zoals op de website staat in week 6-8 geleverd zou moeten worden. Dat zou nog even nagevraagd worden. Helaas niets meer gehoord. In week 8 werden we toch wat nerveus en gingen aan de bel hangen. Door de vakantie periode was er niemand bereikbaar, maar ik ga er achteraan. Na een paar keer bellen en een geirriteerde medewerker doordat we bleven vragen waar het bleef kregen we dan in week 10, de week dat de aannemer bij ons aan het werk (op donderdag) te horen dat er een trede was beschadigd en dat het daardoor langer had geduurd. De aannemer is een andere klus gaan doen omdat hij de trap niet kon installeren en ik heb die tijd wel moeten betalen. De trap zou dan op vrijdag komen. Mooi, dan wilde de aannemer de trap nog wel installeren. Dus vrijdag wordt ik gebeld. Sorry we kunnen de trap niet leveren vandaag. Het kan op dinsdag. Dan is de aannemer op vakantie en zitten we zonder trap naar de woonkamer. Helaas. We kunnen wel de trap voor u plaatsen 6 treden maar dat kost u dan 1000 euro. Het zat al in de prijs van de aannemer en nu moest ik dan om het op te lossen moest ik 1000 euro betalen om 6 treden op te hangen. Ik zit nog steeds zonder een trap naar de woonkamer, maar ik verdom het om het bedrijf dat mij op kosten jaagd ook nog een keer een opdracht te geven van 1000 euro. Het heeft ons een hoop stress en slaap gekost in onze vakantie,
Antwoord van Prijzentrappen.nlEen en ander speelde tijdens de vakantieperiode, die ook geldt voor onze leveranciers. Leveringen kunnen dan iets langer duren. Op onze website hebben wij duidelijk vermeld dat wij dan beperkt bereikbaar zijn. Wij hebben ons best gedaan voor deze klant maar hebben helaas niet altijd alles in de hand. De afspraken over de uiteindelijke aflevering zijn rechtstreeks met onze onderaannemer gemaakt. Die hebben wij tijdig op de hoogte gesteld dat de klant erop zat te wachten, verder hebben wij daar geen invloed op gehad. Ook zijn wij door de klant niet tijdig op de hoogte gesteld dat er een afspraak met een aannemer was over de montage. Dan hadden wij een deellevering kunnen verzorgen. Wij betreuren dat dit zo gelopen is en hopen dat de klant uiteindelijk blij is met dit mooie product.
Helma
Vragen duidelijk beantwoord
Antwoord van Prijzentrappen.nlHartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij hopen dat u veel plezier van de trap zult hebben. Met vriendelijke groet, team Prijzentrappen.nl
Alain
Excellent service, good advice and order follow-up. The stairs are easy to assemble and the price/quality ratio is excellent.
Jan Broer
Prima product, degelijk verpakt, duidelijke handleiding.
Geert Schoeters
Goede service!
Frederik Coppens
Vlotte bestelling en levering.
Antwoord van Prijzentrappen.nlBeste Frederik,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de vlotte levering.
We hopen dat u veel plezier van de trap zult hebben.
Nikki Bragonje
Super ervaring! Mooie kwaliteit/prijs en behulpzame klantenservice. Blij mee!
Antwoord van Prijzentrappen.nlBeste Nikki,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit/prijsverhouding en onze klantenservice.
We hopen dat u veel plezier van de trap zult hebben.
Sander
Snelle levering alleen zeer onduidelijke en bijna niet te volgen track en tracé vanuit Italië in mijn geval
Antwoord van Prijzentrappen.nlBeste Sander,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. De track en trace kan inderdaad verbetering gebruiken. Deze track en trace wordt door een externe partij aangeleverd waar we helaas geen invloed op hebben.
We hopen dat u veel plezier van de onderdelen zult hebben.
Jan Van den Heuvel
Prijs kwaliteit is goed over nagedacht
Antwoord van Prijzentrappen.nlBeste Jan Van den Heuvel,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van de trap. Wij hopen dat u nog vele jaren plezier van de trap zult hebben.
Henk bastemeijer
Snelle levering 1 beschadiging kregen gelijk vervanging echte service
Noud Brekelmans
Paul van der Zijden
mooi op tijd geleverd
Antwoord van Prijzentrappen.nlBeste Paul,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de levertijd van de trap. Wij hopen dat u nog vele jaren plezier van de trap zult hebben.
Stijn Tossaint
Goeie beschrijving en handleiding
Antwoord van Prijzentrappen.nlBeste Stijn,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de goede beschrijving en handleiding. Wij hopen dat u nog vele jaren plezier van de trap zult hebben.
Huib
Inmiddels zo'n dik jaar hebben wij de zooomplus electrische vliering/zoldertrap in gebruik. Hij wordt intensief gebruikt en wij zijn hier uitermate tevreden over. Erg degelijk en veilig en handig in gebruik. De handleiding is duidelijk en de montage is op zich eenvoudig, maar eerlijk gezegd niet zo eenvoudig als geschetst wordt. Houd er rekening mee dat het kleinste model al richting de 90 kg. gaat. Dat doe je niet in je eentje en ook niet met z'n tweetjes. Wij hebben gebruik gemaakt van de montage service en die was perfect. Het geld meer dan waard.Twee vakmensen met de juiste uitrusting hadden de trap in no time vakkundig geinstalleerd. Wij zijn er nog steeds heel blij mee
Antwoord van Prijzentrappen.nlBeste Huib,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de de elektrische vlizotrap. Wij hopen dat u er nog vele jaren plezier van zult hebben.
Annelies Brak
Tip
Top inorde wel een paar weken later dan verwacht verder geen klachtenAntwoord van Prijzentrappen.nlBeste Annelies Brak,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Vanwege de wereldwijde materiaaltekorten kan de levertijd soms iets oplopen. Fijn om te horen dat u verder tevreden bent met de prijs/kwaliteit van het product.
Prijzentrappen.nl