Prijskiller.nl
Marjan
Goede service, snelle bezorging! Nu maar hopen dat mijn kleinzoon het leuk vindt haha oma geniet nu al
Karin van Veldhuizen
Fiets ontvangen waarbij de doos beschadigd was en open is geweest, waarschijnlijk zijn toen de trappers eruit gevallen. Mail gestuurd naar Prijskiller, binnen 10 minuten reactie dat ze de missende onderdelen zo snel mogelijk zouden bezorgen. Volgende dag al in huis! Super fijn! Mijn zoontje heeft nu alsnog op zijn verjaardag op zijn nieuwe fiets kunnen fietsen 😃.
Hoe beoordeel je Prijskiller.nl?
Lorant Doda
Good good
Kees van der Garde
snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
M
Klantenservice
Jacinta Colastica
Pakketje om tijd geleverd en goed ingepakt heel blij om.
Romy De Vries
Nette vlotte levering
Minouche Boode
Snelle levering. Product voldoet aan beschrijving. De loopauto is denk ik geschikt vanaf 18 maanden om er mee te rijden.
Tim de Jong
Snel bezorgd, stevig ingepakt, en het artikel verdoet aan de beschrijving. Helemaal tevreden!
Dilshan Wijesooriya
Worth for the money, good quality product and very easy to setup.
R Ten brink
Snelle levering, eenvoudig af te monteren. Zeer tevreden.
Prijskiller = Klantkiller
Mensen wees gewaarschuwd!
De bestelde fiets is geleverd met meerdere mankementen. De klantenservice er dermate slecht dat deze mensen eens een cursus zouden moeten volgen, zeer brutaal en geen oplossend vermogen. Uiteindelijk moet de klant de problemen met de fiets zelf oplossen want ze worden door de klantenservice afgescheept. -
Klaas Huisbrink
Snelle levering en goed verpakt
André Romkes
Mooie prijzen en goede service
jan hermans
Geweldige service alles naar wens verlopen
Els Kiewik-Peters
Een dag na de bestelling werd het kinderfietsje al bezorgd. Fijne bezorgdienst. Beschaafde bezorger.
Annelien
Emails ontvangen ter bevestiging. Track and trace om de bezorging te volgen. Werd op tijd geleverd. De kinderfiets zag er goed uit en was makkelijk in elkaar te zetten. Mijn kindje rijdt er goed op.
Nico Faase
Solide kinderfiets
Marjon Maeghs
Snelle levering. Prima kwaliteit. Heel blij mee!
Annelies Hendriks
Prima levering ook snel