Priad Autosleutels
james van someren
de service was snel en goed. ik kon op de sleutel wachten. ze werken er netjes en kwamen heel vriendelijke bij mij over. een aanrader...
Bertil Willems
Perfect
Hoe beoordeel je Priad Autosleutels?
Autobedrijf de Voeght
Snelle en duidelijke service!
Jan de Valk
Heel snelle levering.
Bart Van Hamme
Tevreden.
Antwoord van Priad AutosleutelsWij hebben op 9 oktober de bestelling verzonden.
Echter was er door de drukte bij PostNL een vertraagde internationale zending ondanks de verzekerde/aangetekende frankering.
Tevens heeft u per mail 9 oktober de track en trace code ontvangen, waarmee u de zending kon volgen en de reden zag van de vertraging. Wij zijn op dit moment ook afhankelijk van PostNL. We hebben u ook nog een mail beantwoord inzake de nog niet ontvangen zending. -
R Knoops
Goede service en snelle levering.
Roland
goede service en uitgebreid assortiment.
Hans
zeer snel en goede service
Jotto Bakker
Geweldige service, ze houden je goed op de hoogte en hebben in mijn geval ook de sleutel nog even achter gehouden om verder uit te testen alvorens deze weer naar Frankrijk te sturen
Martijn
Geweldige service, beide onze sleutels weer gemaakt ( afstandsbediening)
van Leeuwen
betrouwbare levering
Bakker
Goed advies, snelle service, kwalitatief goed materiaal. Prima nazorg: ik had na telefonisch contact met Priad per abuis een verkeerde bestelling geplaatst. Vervolgens werd ik gebeld of dit een bewuste keuze was. Niet dus, subiet heeft men de bestelling gecorrigeerd en de juiste materialen gestuurd. Prima nazorg!
Bart
Goede volledige service voor een betaalbare prijs. Helaas vertraagd door de post.
Arie Looren de jong
uitstekende service ondanks de mislukte kosteloze reparatie van de sleutel
Borgdorff Auto's
Snelle en goede service, duidelijke prijzen.
seyit
snelle levering en betrouwbaar
Aad
Ondanks de feestdagen (jaarwisseling) toch zeer snel geleverd voor een "vriendenprijs"
Riet
Super snel
Mariska Pöttger
Snelle, correcte, vakkundige en vriendelijke afhandeling.
Had een verkeerde bestelling gedaan via internet en na 1 telefoontje is die bestelling geannuleerd en hebben zij mijn sleutel zo snel mogelijk gerepareerd. Het bedrag wat ik te veel via Ideal had betaald heeft Priad netjes terug gestort op mijn rekening.
Tevens ook mijn dank naar Elite Car Alkmaar die mij heeft door verwezen naar Priad.
Ik raad dit bedrijf zeker aan voor mensen die hun kapotte autosleutel willen laten maken. -
W!M
Snelle en goede service ,bij mijn 2e bestelling zat er geen merk-stickertje bij >>mailtje gestuurd en dagje later was ik in het bezit van de nodige sticker. Super thanks !