Press-StartGames.com
Haijo
Een overzichtelijke website met nette prijzen.
Ik heb niets slechts op te merken, dus 5 sterren. -
Toxi
All good. Thank you!
Hoe beoordeel je Press-StartGames.com?
Robin Jansen
Beste,
De manier van afhandeling van jullie fout ( verkeerd pakketje ontvangen) slaat nergens op.
Op zijn minst hadden jullie aan kunnen geven hoe ik de 15% korting kan krijgen in jullie winkel, zelfs niet in mijn eigen pakket die ik vandaag heb ontvangen. Bovendien heb ik de verzendkosten betaald om het verkeerd geleverd pakketje retour te zenden. Zo zie je maar weer, ik heb een lesje vertrouwen geleerd, niet dus.
Positief is wel dat het geleverde er goed uit ziet op een aantal krasjes na op het spel voor een Dreamcast, maar dit weegt niet op tegen hetgeen hierboven geschreven is. Teleurstellend en voor “bedankt voor de medewerking” koop ik niets voor.
Vriendelijke groet,
R. Jansen
Outlook voor iOS downloaden -
Mark
Ik bestel online maar haal het op in de winkel. Prettige verkopers
Glenn
Goede prijzen, goede verzending
Steven
De PS3-games zien er fantastisch uit. Dank je!
Fan van laura
Op een zonnige dinsdagmiddag kon ik het niet laten om even langs het game-winkeltje "Press-Startgames" te gaan. Na wat twijfelen over nostalgische spellen zoals "Laura’s Passie", kwamen Jur, de vriendelijke eigenaar met zijn gladde kapsel, en Ricardo, zijn collega met een perfect door de barbier gekapte baard, mij helpen. Hun vrolijke praatjes gaven me het zetje om toch wat spelletjes mee te nemen én een Funko Pop. Eenmaal thuis aangekomen was het de tijd om de kleurrijke wereld van Laura in te duiken.
Jarec
Snelle en vriendelijke service. Pakket goed verpakt.
Marcel
Bubble Bobble 4 Friends Collector's Edition aangeschaft. Netjes en stevig verpakt. Ook snel in huis !
Jan
Geweldige service
Thomas
Snelle verzending en topkwaliteit, bedankt!
Wesley Meyhui
Snelle levering, goed verpakt, zeker een aanrader..
ah blok
Fijne prijzen en veel aanbod
Goede service -
Mathieu Van Den Broeck
Super content, article bien emballé et envoyé très vite 👌😉
Et personnes très sympathique je recommande vivement 🙏 -
Corry Postma
Snelle levering, goed verpakt, goede communicatie.
Lamper Rob
Snel geleverd , goed verpakt .
Ruben
Geweldige winkel! Om hier een item te kunnen kopen wat ik al lang zocht had ik een speciaal verzoek. Press-StartGames.com dacht met me mee om te zorgen dat het lukte. Fantastische service die je alleen vindt in winkels voor en dóór echte verzamelaars.
Nik
De bestelling was erg goed verpakt en werd snel verstuurd. De staat van de games was erg goed en zoals je kunt verwachten van oude retro games. Zeker aan te raden.
Anton Nilsson
Great site for buying retrogames, helpful staff and overall communication!
Joop Seebregts
Snel verzonden en goed ingepakt. Zeker een aanrader