Prepz
Prepz.nl is onderdeel van Off-grid Centre B.V.
Jan Hendrik Golverdingen
Snelle levering tegen concurrerende prijs.
Sjoerd
Prepz winkel
Heel vriendelijk medewekers en eigenaar. En heel goede producten van topkwaliteit. E hr een aanrader
Hoe beoordeel je Prepz?
Camille Wijnen
Prima kwaliteit prima levering en prijzen
Tonna Zuiderduin
Ik kan nog niet oordelen want bestelling is er nog niet
J. Greven
Vlotte bezorging en uitstekend product
rim lichtveld
Top! De website is overzichtelijk. Midden in een tijd van Sinterklaas en Kerst werd mijn bestelling snel geleverd.
Carina Rood
Lekker op tijd en goede service
H H
Snelle levering, duidelijke communicatie
Sjaak Greven
Mooie producten, goede service en snelle levering
Patrick Heijmans
duidelijke informatie en snelle levering. Je wordt netjes overal van op de hoogte gehouden. Ga zo door!
Dirk van Vliet
Snelle levering !
Heinz Hoffman
Joost
Het product werd snel verzonden, voldoet precies aan de verwachtingen en door DPD werd het op een goed tijdstip bezorgd met duidelijke communicatie vooraf. Er staat dat het gegarandeerd 20 jaar houdbaar is, die van mij was 2 maanden korter houdbaar. Dat maakt op die termijn niet veel uit, maar 'gegarandeerd' klopt dus zeker niet.
Marianna van den Bergh
Ben zeer tevreden over de hele gang van zaken. Makkelijk kunnen bestellen
Zeer correct behandeld tijdens een telefoongesprek en uitstekende
bezorging -
Be prepared
Duidelijke webshop, goed verpakt en keurig volgens afspraak geleverd. Niets op aan te merken. Gewoon goed.
Theodorus Reemer
Snel afgeleverd bij ophaaladres welk niet ver van huis was.
Jeroen Eijzenga
Goede en vlotte levering! De Burn water filter plus extra filters die ik besteld had voldoen zeer zeker aan verwachting! Het water smaakt veel beter ten opzichte van gelijk water drinken uit de kraan! Ook koffie thee en dergelijke komen veel beter tot hun recht qua smaak! Ik ben overtuigd! voor mij geen normaal kraanwater meer om zo direct te drinken! voortaan altijd gefilterd door de Burn water filter! Twijfel bij aanschaffen? Niet twijfelen gewoon kopen, u krijgt er geen spijt van!
Cynthia
Snelle levering, mooi product.
Dennis Van Diggele
Snel ontvangen. Nu hopen dat we het nooit hoeven te gebruiken.
Jeroen den Breejen
Gevriesdroogde 25 jaar houdbare maaltijden besteld tijdens een mooie actie van 30% korting. Snelle afwikkeling van de bestelling en een snelle correctie levering. Ik ga vaker bij Prepz aankopen doen!