Prepz
De webshop voor het vergroten van je zelfredzaamheid. Wil jij beginnen met preppen of zelfvoorzienend leven? Wij helpen je graag om vrijer te leven en minder afhankelijk te zijn van het systeem.

Prepz.nl is onderdeel van Off-grid Centre B.V.
9,3
Filter 1899 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1151 met beschrijving

• Yvonne Dercksen

Snelle en goede levering

• H.R.A. S
    Geverifieerde klant van Prepz

Zeer tevreden met de aankoop , en snelle levering.

• Hoe beoordeel je Prepz?

• Jacqueline
    Geverifieerde klant van Prepz

De verpakking waarin het zat was zwaar beschadigd. Gelukkig het product niet.

Antwoord van Prepz

Hoi Jacqueline, wat vervelend om te horen dat de verpakking was beschadigd. We zorgen er altijd voor dat alles goed verpakt wordt, maar helaas hebben we geen invloed op hoe het tijdens de bezorging wordt behandeld. Gelukkig is het product zelf niet beschadigd. Als je nog suggesties hebt of specifieke punten waarop we kunnen verbeteren, horen we dat graag! Je kunt altijd een e-mail sturen naar lieke@offgridcentrum.nl.

• Yolanda

• joran marien
    Geverifieerde klant van Prepz

geen klachten, snelle levering en alle juiste producten in perfecte staat geleverd

• Zen
    Geverifieerde klant van Prepz

Duidelijke info, goed verpakt,snelle levering. Kwaliteit moet nog blijken in de praktijk.

• Ash
    Geverifieerde klant van Prepz

Snelle service. De radio doet het goed.

• Karin
    Geverifieerde klant van Prepz

Mooie producten, goede prijs, snelle service

• J.
    Geverifieerde klant van Prepz

Snelle levering. Goed product. Alleen wel wat aan de prijzige kant.

• Peter de Gee
    Geverifieerde klant van Prepz

Supersnelle levering van het best geteste noodradiootje.

• Marianne

• Jodocus
    Geverifieerde klant van Prepz

Bestellen en verzenden prima. Artikel nog niet gebruikt

Hoi Jodocus,

Goed om te horen dat het bestellen en verzenden naar wens is verlopen! Ik ben benieuwd hoe het artikel bevalt na gebruik. Je kunt de review na gebruik altijd aanpassen om je ervaring te delen.

Lieke Lucassen

• Petros
    Geverifieerde klant van Prepz

Goede service, duidelijk en makkeijk.

Hallo Petros,

Dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We zijn constant bezig met verbeteren en zouden het fijn vinden om te weten hoe we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Als je punten ziet die we kunnen verbeteren, laat het dan gerust weten via lieke@offgridcentrum.nl.

Vriendelijke groet,
    Lieke

• Lies Z
    Geverifieerde klant van Prepz

Levering iets later dan verwacht (pakket werd pas na een paar dagen aan DPD overgedragen) maar ik had geen haast dus no problem. Ik kreeg een factuur ondanks dat ik al betaald had. Dat bleek samen te hangen met overgang naar een ander betaalsysteem oid, en werd met een mailtje uitgelegd/opgelost. Het bestelde is conform de informatie die er op de website stond; prima dus.

Antwoord van Prepz

Beste Lies, Bedankt voor je review en excuses voor de verwarring! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen. 😊 Mvg Lieke Lucassen

• Rieta Noltes
    Geverifieerde klant van Prepz

De bestelling ging goed. Alleen ging er iets fout bij het afhaalpunt namelijk dat hun naam was veranderd en dat is niet vermeld op internet.

Beste Rieta,
    Bedankt voor je review!
    Wat vervelend om te horen dat onze naam niet is veranderd op internet. Ik heb dit doorgegeven aan mijn technische collega en zij zal hier z.s.m. naar kijken. Mocht ik verder nog wat kunnen betekenen hoor ik het graag!
    Mvg Lieke Lucassen

• Willy Van beek

Nu een snelle levering

• Karel
    Geverifieerde klant van Prepz

Een betere prijs dan in vergelijkbare winkels, en keuring netjes en op tijd geleverd.

• Corlène
    Geverifieerde klant van Prepz

Snel en correct geleverd.

• Han

Goede service. Netjes geleverd

• Elly
    Geverifieerde klant van Prepz

Prima snelle en goede levering.