Powerstation Shop
Christian
Zeer goede communicatie.
Louis
Uitstekende service na levering van powerstation!
Hoe beoordeel je Powerstation Shop?
H. Hindriks
Snelle reactie op mijn vragen. Goede en efficiënte levering. Prima producten en deskundig advies.
G.J S. M. Veugelers
Goede service, mooi en stevig apparaat.
Willem Kip
Prima service, goede uitleg. Alles top
Rosina van der Meijde
Mark van PowerStationShop geeft bijzonder goede service en hulp zodat ik n juiste keuze kon maken. En altijd snelle en duidelijke communicatie. Heel prettig dus toppie :--))
TG Cozijn
Verfrissend vriendelijke en uitstekende service!
Maarten Alers
Jullie klantenservice geeft deze benaming inhoud zoals die zou moeten zijn nl. service aan de klant.
In vergelijking met menig klantenservice springen jullie er echt boven uit.
Christa van Delen
Snelle en zorgvuldige service.
B.H. Dage
Prima uitleg. Alles gegaan zoals afgesproken.
Jules Van Schoors
Vandaag besteld en morgen afgeleverd !👍
Ed Boskoop
We hebben een Segway Cube 1000 met een extra batterij gekocht bij Powerstationshop.nl. We zijn geweldig geholpen door Mark. Duidelijk advies en hulp gekregen en naar aanleiding daarvan de aankoop gedaan. We zijn erg blij met dit toestel. Het voldoet volledig aan onze verwachtingen. Mark doet wat hij zegt, en dat is te lezen op zijn website, "wij streven ernaar onze klanten vrijheid en gemoedsrust te bieden door betrouwbare energievoorzieningen voor onderweg en thuis te leveren." Een 10 met een griffel!
Kees N
Uitstekende service. Mijn originele bestelling liet door vakanties en een fout bij de vervoerder te lang op zich wachten. Ik kreeg netjes mijn geld terug. Op het moment dat het artikel weer voorradig was kreeg ik een seintje en had ik het een dag later in huis. e-Mails werden snel en vriendelijk beantwoord. Kortom: aanrader!
Maarten en Yvonne de Vries
Duidelijke en geduldige telefonisch uitleg (Mark), was heel nuttig bij het maken van onze keuze. Ook advies op de website heel waardevol. Producten keurig geleverd. Gebruik van powerstation en zonnepaneel is voor ons compleet nieuw, dus nu een kwestie van leren hoe we deze het beste kunnen gebruiken.
Antwoord van Powerstation ShopBeste Maarten en Yvonne,
Bedankt voor de mooie beoordeling en waardering.
Bij vragen over de producten, dan weten jullie ons te vinden.
Pro trek
Top service
Marcel Donkersloot
Vanaf bestelling tot en met levering alles primadeluxe verlopen. Aanrader!!
Brenden-Lee Elen
Bestelling na een maand geleverd wegens een verkeerde stock telling en verlof bij de leverancier. Steeds heel correct te woord gestaan en altijd prima geholpen geweest via whatsapp. Zeker een aanrader.
CAW van der Sande
Snelle levering. Uitstekende service, persoonlijk en op maat.
P Korpershoek
Snelle levering, doen wat ze beloven.
Hans Pronk
Eenvoudige bestelling en perfecte levering. Hoewel we het zonnepaneel nog niet hebben kunnen proberen zijn we erg blij met de ecoflow delta 2.