PopsPortal
Wil jij de allernieuwste Funko Pop kopen? Check de shop. Ruim Assortiment ✓ Snelle levering ✓ Goede prijzen ✓ Perfecte klantenservice ✓
Debby Lauffer
Snelle levering, netjes en zorgvuldig verpakt!
Denise Noordzij
Goede prijzen, snelle levering, netjes verpakt!
Hoe beoordeel je PopsPortal?
Mezza
Pre-order op tijd ontvangen. Afspraken nagekomen, goed verpakt.
Esther Boelens
Alles netjes verpakt en snel verzonden, middels mail werd ik voortdurend op de hoogte gehouden
Jeroen Goedhart
Fijne site zeker een aanrader ze geven heel duidelijk aan wanneer ze verwachten dat je spullen komen en goede prijzen. Enige min puntje voor mij is dat ik pas op de dag van verzending hoorde dat een pop niet meer leverbaar was. Dat vond ik zelf een beetje laat maar netjes me geld terug gekregen.
Mandy
Top! -
Woody75
Keurig verpakt, een tof Star Wars Tshirt erby gekregen! Top, bedankt weer
Lieke
Fijn om Funko’s te kunnen bestellen die nog uit moeten komen. En ze worden netjes later opgestuurd!
Sander Dijkstra
Ik ben zo blij alles ging geweldig ik heb een vraag gesteld en hij werd snel beantwoord en alles ging gewoon geweldig voor iedereen die funkos wil kopen koop ze hier
Antwoord van PopsPortalHey Sander,
Heel erg bedankt voor je positieve feedback.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en ons aanraad, daar doen we ons best voor !
Melanie Heemskerk
Zeer klantvriendelijk
Antwoord van PopsPortalHey Melanie,
Bedankt voor je positieve feedback !
Vincent van Doorne
Prima in orde!
Antwoord van PopsPortalHey Vincent,
Fijn om te lezen dat je blij bent met je bestelling!
Siebe Aartsen
Goede service, goed ingepakt.
Antwoord van PopsPortalHey Siebe,
Super bedankt voor je mooie feedback.
Priscilla
Ben nog in afwachting . En al vet over de wachttijd heen.
En er wordt maar steeds gezegd .
Geduld , u product is onderweg en komt van ver. Ja prima . Maar vroeg om te annuleren en geld terug te storten en dat wordt genegeerd
Vindt het jammer want €88,98 is veel geldAntwoord van PopsPortalBeste Priscilla,
Bedankt voor je bestelling en je feedback. Je back-order heeft er 5 werkdagen langer over gedaan dan verwacht. Het is belangrijk om aan te geven dat de levertijd op back-orders een schatting is, die meestal, maar niet altijd 100% nauwkeurig is door externe factoren als koeriersdiensten. Onze excuses hiervoor.
Vandaag is het artikel bij ons aangekomen en we kunnen het direct naar je opsturen. Mocht je liever willen annuleren, dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Laat het ons gerust weten, we helpen je graag verder!
Pascal Van de bor
Danny t'kint
Goede en snelle levering en de funko was goed beschermd.
Benjamin Geerts
Qualité prix bon rapport
A
Mijn product is nooit aangekomen,echter kreeg ik steeds berichten dat ie eraan komt
Antwoord van PopsPortalBeste Anat,
Wij begrijpen uw verwarring en willen dit graag ophelderen. Op 26 februari 2025 om 10:51 hebben wij u per e-mail geïnformeerd dat de Good Luck Bear helaas niet meer in productie wordt genomen door Funko. Hierdoor hebben wij uw bestelling moeten annuleren en is het volledige bedrag aan u teruggestort.
Omdat de terugbetaling is verwerkt, is uw order hiermee "afgerond", wat mogelijk voor verwarring heeft gezorgd. We begrijpen natuurlijk dat het heel erg jammer is dat wanneer je al een tijdje op een item wacht het ineens niet meer komt. Maar we hopen tegelijkertijd ook dat u begrijpt dat wij hier geen invloed op hebben omdat de productie bij Funko LLC ligt er niet bij ons als wederverkoper. We vinden het jammer dat dit heeft geleid tot een één ster recensie aan ons.
We hopen op uw begrip en staan natuurlijk altijd klaar om verdere vragen te beantwoorden. Mocht u de e-mail niet hebben ontvangen of iets onduidelijk zijn, laat het ons dan gerust weten.
Dane PopsPortal
Johan van der Meijden
Snelle levering en mijn backorder kwam sneller dan verwacht
Dave
Netjes ingepakt. Zelfs in een extra doos, zodat het niet kan beschadigen.
Kelvin Matser
Goede service en snelle levering