Poppers Paradise
Ben jij op zoek naar een plek om goede & goedkope Poppers te kopen met snelle levering? Zoek niet verder! Poppers Paradise is dé online shop voor al je Poppers en Accessoires.
Gert-Jan van de Weitgraven
Snel en goed verpakt geleverd
KyG
Was supposed to be delivered on Tuesday...still waiting 3 days after delivery time...needed them for the weekend
Antwoord van Poppers ParadiseWe are very sorry to hear that your order has been delayed. We shipped your order within 24 hours as promised. Unfortunately, we cannot do anything else at this point.
Hoe beoordeel je Poppers Paradise?
J
okzuan tbe rnave. coiep eeW a.jeaiHaiuejadneK dr.e jnphH
avoct gfnao n
lss oore.e pkg.ac
irul l lbsM -
Dirk
Makkelijk en snelle levering
Antwoord van Poppers ParadiseBedankt voor je bericht. Fijn om te horen!
Andreas Adam
Leider wieder ausgelaufne Flaschen
Antwoord van Poppers ParadiseEs ist bedauerlich, aber es kommt vor, dass eine Flasche während eines „wilden“ Transports undicht wird. Aber warum senden Sie uns nicht einfach eine E-Mail, vielleicht mit einem Foto? Wenn eine Flasche undicht ist, erstatten wir Ihnen einfach den Betrag oder senden Ihnen beim nächsten Mal eine zusätzliche Flasche zu.
Eduard Scherpenisse
Poppers super geil
Antwoord van Poppers ParadiseDat is een duidelijk bericht :)
Vegh Robert
Fast accurate delivery properly packed.
Antwoord van Poppers ParadiseThanks for this kind review. Happy to hear you are satisfied
Geoffrey Taylor
12345
Antwoord van Poppers ParadiseThx for the 5 shiny stars!!!
Altanay Hasan
👍👍👍👍👍👍
Antwoord van Poppers ParadiseFijn dat je tevreden bent
Mhoaw
Prima
Antwoord van Poppers ParadiseThx!
A.S Sarbalavandamir
de fles sluit niet goed en lekt en stinkt.
Antwoord van Poppers ParadiseOp 9-2 bestel je een flesje Rush en na ruim een maand deze reactie. Als een flesje heeft gelekt tijdens transport (komt gelukkig nog maar zelden voor) handelen we dat altijd keurig af maar hier kunnen we uiteraard niets mee.
Danny D.
Snel geleverd en goed verpakt!
Antwoord van Poppers ParadiseBedankt voor je bericht. Goed om te horen dat je tevreden bent