Popjes en Mopjes
Helena Kikkert
2 setjes besteld voor me dochter voor de kerst. Deze zijn super snel geleverd.
Lorenska
Snelle levering, mooie producten.
Hoe beoordeel je Popjes en Mopjes?
Zeynep Guven
Superblij met mijn aankoop, snelle levering n netjes verpakt. De kwaliteit is super goed en het size valt prima. Bedankt popjesenmopjes!
Co
Snel geleverd
Lia Abeelen
Top goeie service
Channah Imanuel
Goede service, leuke boots, en ook een mega leuke verpakking!
Antwoord van Popjes en MopjesWat super dat je zo blij bent met onze service, Channah! We hebben ons best gedaan om je boots zo leuk mogelijk in te pakken, dus fijn dat je dat waardeert. Hopelijk loop je er met een grote glimlach in rond!
Korien
De maten van de schoenen kloppen niet. Ruilen kan niet en de klantenservice reageert helaas niet op mijn e-mail.
Antwoord van Popjes en MopjesBeste Korien,
We streven ernaar om altijd binnen 24 uur te reageren. Vanwege de drukte rond de feestdagen heeft het deze keer helaas wat langer geduurd.
Inmiddels hebben we je e-mail beantwoord en gaan we er samen zeker uitkomen!
Angelique Sloesarwij
Snelle levering! Producten waren precies zoals op de foto!
Antwoord van Popjes en MopjesWat fijn om te horen, Angelique! We zijn blij dat de producten helemaal aan je verwachtingen voldoen en dat je ze ook nog eens supersnel in huis had. Veel plezier ermee!
Martine Veldhoff
Snelle levering, netjes verpakt! Precies zoals het hoort!
Antwoord van Popjes en MopjesWat leuk om te horen dat alles naar verwachting is gegaan, Martine! We besteden graag extra aandacht aan de verpakking, dus fijn dat je dat opmerkt. Veel plezier met je aankoop!
Francien
Snelle levering. Bestelling zo in huis. Perfect
Antwoord van Popjes en MopjesHi Francien,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering! We vinden het belangrijk dat onze klanten hun bestelling zo snel mogelijk in huis hebben, dus heel fijn dat dit ook bij jou goed is gegaan. 😊
Bedankt voor je lieve woorden en hopelijk tot de volgende keer bij Popjes en Mopjes!
Lieve groetjes, Maura 🧸✨ -
Kayleigh Tijl
Snelle bezorging en goede kwaliteit
Antwoord van Popjes en MopjesHi Kayleigh,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle bezorging en de kwaliteit van onze producten! 😊 We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt en van topkwaliteit is, dus het is geweldig dat je dit ook zo hebt ervaren.
Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer terug bij Popjes en Mopjes!
Lieve groetjes, Sarah 🧸✨ -
John
Prima keuze van goede kwaliteit en snelle levering met een persoonlijke touch.
Antwoord van Popjes en MopjesHi John,
Super om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, snelle levering én de persoonlijke touch! We proberen elke bestelling iets bijzonders te maken, dus het is geweldig dat je dit hebt opgemerkt. 😊
Heel veel dank voor je mooie review en hopelijk zien we je snel weer terug bij Popjes en Mopjes!
Lieve groetjes, Sarah 🧸✨ -
Sabine
Super service! Leuke kleding en snelle levering! Wij zijn fan!
Antwoord van Popjes en MopjesHi Sabine,
Wat een fantastische review, dankjewel! 💕 Zo leuk om te horen dat jullie fan zijn van onze service en kleding! We doen ons uiterste best om het altijd leuk en snel te maken, dus dit maakt ons heel blij.
Veel plezier met jullie nieuwe outfits en we hopen je snel weer te zien bij Popjes en Mopjes!
Lieve groetjes, Maura 🧸✨ -
Nursen Bulut
Paketje goed ingepakt goeie kwaliteit van kleding
Antwoord van Popjes en MopjesWat fijn dat je zo tevreden bent, Nursen! We doen altijd ons best om je bestelling netjes en zorgvuldig te verpakken, dus het is super om te horen dat je dat waardeert. Heel veel plezier met de kleding!
Tamara
Leuke collectie en goede service!
Antwoord van Popjes en MopjesWat fijn om te horen dat je onze collectie en service zo waardeert, Tamara! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te zien bij Popjes en Mopjes.
Meryem
Snelle levering en super kwaliteit! Ik ben vaste klant 😍
Antwoord van Popjes en MopjesBedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Geweldig dat je een vaste klant bent. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen!
Raphael
Super leuke collectie en goede prijs/kwaliteitverhouding.
Antwoord van Popjes en MopjesLeuk om te horen dat je tevreden bent met onze collectie, Raphael! Fijn dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. We hopen je snel weer te zien in onze webshop.
Olivia
Ik ben erg goed geslaagd voor mijn nichtjes. Kwaliteit is beter dan de Zara, ik ga hier zeker vaker bestellen als ik cadeautjes nodig heb!
Antwoord van Popjes en MopjesWat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Olivia! Geweldig dat je nichtjes dol zijn op de cadeautjes en dat je de kwaliteit waardeert. We staan altijd klaar om je te helpen met leuke bestellingen. Tot de volgende keer!
Team Popjes en Mopjes
Melissa
Mijn dochter ziet er altijd super uit met de kleding van Popjes en Mopjes! Ik vind de prijs en kwaliteitverhouding geweldig!
Antwoord van Popjes en MopjesWat fijn om te horen dat je dochter er altijd super uitziet in onze kleding, Melissa! We zijn blij dat je de prijs- en kwaliteitverhouding zo waardeert. Bedankt voor je fijne feedback!
Mariella
Leuke kerst collectie,goede kwaliteit en prijs!
Antwoord van Popjes en MopjesDank je wel voor je fijne review, Mariella! We zijn blij dat je onze kerstcollectie waardeert en tevreden bent met de kwaliteit en prijs. Fijne feestdagen gewenst!
Team Popjes en Mopjes