Poetscenter.nl
Een schone auto is toch het fijnst om in te stappen en mee weg te rijden. De auto glanst mooi van buiten en ruikt heerlijk van binnen. Dat is pas een auto om trots op te zijn. Wij hebben een assortiment met de beste producten om jouw auto mee schoon te maken
Bestellingen worden voor 15.00 uur verzonden en in principe de volgende dag bij u aangeboden (tenzij anders vermeld).
Regelmatig hebben we speciale acties, wilt u hiervan op de hoogte worden gehouden, meld u dan even aan voor onze nieuwsbrief.
Wij wensen u veel winkelplezier bij poetscenter.nl
Mocht u nog vragen of opmerking hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Poetscenter.nl
Randy Damen
Producten voldoen aan beschrijving en snel geleverd werd netjes op de hoogte gehouden van de levertijd.
Rakesh Rampersad
Goeden service en top product 👍🏾👌
Hoe beoordeel je Poetscenter.nl?
Bianca
Snelle levering, duidelijke communicatie, product top en goed verpakt. Goede prijs in vergelijking met andere aanbieders
P Hazenberg
Snel geleverd en voordelig
Marco
Goed product, goede prijs en snelle levering
Martin de Kok
Prima levering. Snel. Goed ingepakt.
Enrico
Vriendelijke en goede klantenservice, snelle levering. Ook voor nalevering. Aanrader !
Ivo
Correcte afhandeling
Sid kalfsvel
Vincent van Driel
Fijne webshop, snelle levering en altijd op voorraad
Boskabouter
Supersnel geleverd en goed verpakt!
john bierens
goede service en prijzen zijn netjes
Danny Wittens
Na fout met levering alsnog goed opgelost 👍🏻
bd
veel voorraad van verschillende merken in stock, snelle levering
Rinus Warmenhoven
Pracht spul
Potosi
Dweil of mop of hoe dat ook heet besteld. Goed product en snel geleverd. Voor ongeveer 10 euro met ook nog track&trace.
Jan Korthuis
het gevraagde werd keurig opgestuurd en op tijd geleverd.
dank hier voor.
gr. Jan. -
J. J.
Renier
Keurige en snelle levering. Maar ik baal er altijd van als een beoordeling “verplicht” wordt. Teveel mails over 1 bestelling plus een mail om te beoordelen. Bij geen beoordeling ook nog een herinnering.
Service voor levering is goed, aftercare om een beoordeling “af te dwingen” met reminder vind ik niet goed. Om die reden 1 ster. -
ferry krul
Duidelijke communicatie snel geleverd .