Poelman Parfums
Yuan Liu
Geweldige winkelervaring
Marlies Roost
Snelle en correcte levering.
Hoe beoordeel je Poelman Parfums?
T
Snelle verzending en originele parfums. Tevreden!
jan sexbierum
ondanks strubbelingen bij post nl, dankzij Uw tussenkomst, toch op tijd geleverd
Hb
!!!!!!
doffstein
De geur is behoorlijk zwakker en heeft minder longevity dan ik ken van eerder. Juist de Essenza zou een betere longevity moeten hebben dan de originele EdT, conform eerder ervaring en profiel op Fragrantica.com. Voor de behoorlijke prijs valt het me tegen. Het lijkt of er met een gediscontinueerde batch geknoeid is. Koop toch geen parfum weer waar folie mist....
Antwoord van Poelman ParfumsHallo
Jammer om te horen dat de parfum niet bevalt
De essenza versie is gewoon een andere versie en dat wil niet zeggen dat deze sterker is of langer blijft zitten
En of een geurtje lang blijft zitten heeft te maken met de zuurtegraad van de huid
En ik raad u aan om in het vervolg eerst een geur op uw eigen huid te proberen en deze even laten zitten om te kijken of de geur voor u werkt dit is echt de enige manier om daar achter te komen
En dit heeft niets te maken met folie die mist
U mag ook altijd contact met ons opnemen op tel nr 0452055752
Ik hoop dat u hier mee geholpen bent en ik wens u een hele fijne dag
marc van den kieboom
alles was in orde
Jeroen
Snelle en correcte afhandeling en levering. Daarnaast nog een handgeschreven bedankje van de parfumerie. Zeer attent!
Lauri Sweet-Buitenkamp
Ik was op zoek naar een specifieke douchegel. Dat bleek lastiger dan ik dacht. Ben zo blij dat ze de geurset hadden.. -Toen ik het pakket in ontvangst nam was het keurig in cadeau verpakt. Met het schattigste cadeaupapier en geursamples. Wat een verwenneeij. Ecgt super!!!!
GerR
Levering duurde lang, omdat parfum niet op voorraad was bij leverancier. Telefonisch contact gezocht mbt tot levering. Vriendelijk te woord gestaan. 4 Weken later werd ik gebeld dat parfum beschikbaar was. 2 Dagen later ontvangen, met wat tester samples ter compensatie.
Valentijn Oude Hengel
Vriendelijke en correcte afhandeling
Er Cam
Super service en gewoon echt Originele parfums zoo blij ermee, thanks team Poelman 👍🏼
Antwoord van Poelman ParfumsDankjewel voor deze lieve review
Van laethem
Er mist iets maar kan het zo goed niet plaatsen🙂Maar op zich vind ik ze lekker ruiken.🙂 Er mogen ook wat staaltje erbij gevoegt worden🙂
Antwoord van Poelman ParfumsSorry normaal worden er altijd staaltjes bij gedaan
Laat het bij de volgende bestelling even weten dan doe ik voor u iets extra`s erbij
Evelien
Parfum gevonden waar ik al jaren naar op zoek was omdat ie bijna nergens meer te vinden is. Super snelle levering. Heel fijn!
Antwoord van Poelman ParfumsDankjewel en geniet van deze bijzondere geur
Liefs Team poelman parfums -
Eddy De Batselier
Bestelling niet geleverd
Antwoord van Poelman ParfumsBeste eddy
Wij hebben dit pakketje gewoon naar u toe gestuurd en de post heeft het vervolgens niet bezorgd
Wij hebben telefonisch contact gehad en er is een onderzoek gestart bij post.nl
Dit heeft even tijd nodig
Het is dan ook niet terecht dat wij een ster krijgen deze zou post.nl van u moeten krijgen
En ik wacht nog steeds op het formulier dat u voor mij en de post moet invullen
Ik hoor graag van u
Liefs en een fijne dag -
Anne
Snelle levering ,blij met prijs kwaliteit.
Antwoord van Poelman ParfumsDankjewel voor deze mooie review
En voor u de beste wensen voor 2025
Margo
Snel geleverd, prachtig ingepakt met leuk presentje. Ik werd zelfs nog gebeld omdat er wat vertraging was met bezorging ivm feestdagen. Super service!
Antwoord van Poelman ParfumsDankjewel voor deze lieve review en de beste wensen voor 2025
Jerney Smeets van Haren
Prima service
Anja Goossens
Super service, hele mooie prijzen
Mike Mike
Geweldige service en bezorging.
Liefs Team Poelman Parfums