Plent NL
Xandra Maljaars
Erg lekkere proteïne poeder! Ik heb al veel merken geprobeerd en deze is ook ECHT lekker. Mengt goed, ook in yoghurt.
Geraldine
Mooi produkt van Hollandse bodem.
Hoe beoordeel je Plent NL?
Elena Brons
Ik heb een pot besteld en ik krijg een zak thuis gestuurd.
annemie leijnse
goede service en snelle levering.
Antwoord van Plent NLDankjewel, Annemie! :-)
Rutger Stellaard
Persoonlijke touche en oprechte bijstaan van Bas maakt de klantenservice zeer direct en persoonlijk. We hebben hier te maken met mensen die een nobele missie hebben en een gezond product en een prijs willen bieden.
Antwoord van Plent NLWauw, wat een ontzettend mooie review, Rutger! Echt super bedankt, dat waarderen we enorm :-)
BB
Great website with quality products and good prices.
A reliable tracking system with speedy delivery and purchases received securely packed. Thoroughly recommend!
Antwoord van Plent NLWow, thank you so much! We're so happy to hear you thoroughly recommend us :-)
HJ Polak
Plent, altijd goed!
Antwoord van Plent NLHeel erg bedankt! :-)
Dick Denteneer
Prima service en levering
Antwoord van Plent NLDankjewel! :-)
Coco
Nergens anders goedkoper gevonden
Annemarie Maas
Veel kwaliteit voor minder geld
Ben Bootsman
Snel gekomen
JJ Bosman
Levertijd klopte precies
Sil Tophoven
Ik had mijn bestelling de volgende dag al ontvangen. Fijne overzichtelijke website. Ik eet zelf plantaardig en dat zijn de producten van Plent ook, dus dat is fijn. Ze leveren ook echt kwaliteit en gezonde producten zonder ongezonde ingrediënten. Ik ga zeker binnenkort producten van Plent uitproberen.
Antwoord van Plent NLWauw Sil, wat een mooie review! Daar zijn we heel blij mee,. Ontzettend bedankt :-)
Patrick
Top!!
Aleksandra
Prima
H.F. BIKKER-YUAN
Goed service.
Emanuel Verdonschot
Was perfect
Antwoord van Plent NLSuper fijn om te horen, Emanuel! Bedankt voor je mooie review, waarderen we :-)
Ellen Kuyper
Antwoord van Plent NLBedankt, Ellen!
Eva
Rijst proteïne is een mooi product voor mensen met darm problemen en koemelk allergie. Alleen het product was weken niet op voorraad. Dat was erg vervelend… hopelijk komt dit in de toekomst niet meer voor
Cornelis
Duidelijke site. Ruim en divers assortiment. Snelle foutloze levering