Planjeweek.nl

Planjeweek.nl

Planjeweek.nl is een webshop met een divers aanbod super overzichtelijke prikkelarme planners, speciaal ontwikkeld om jou te helpen meer overzicht, structuur en rust te krijgen in het dagelijks leven. Plan per kwartier op zo praktisch mogelijk vormgegeven dag- en weekplanners.
9,8
Filter 461 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 319 met beschrijving

• Els J

Goede service . Goede producten

• Ingrid Blondel
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Heerlijke, no nonsense planner zonder afleiding, en overbodige opsmuk.

• Hoe beoordeel je Planjeweek.nl?

• Laura
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Super mooi product en heel mooi ingepakt geleverd.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat een mooi compliment, dankjewel Laura! Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring en ik ben heel blij te lezen dat je zo tevreden bent ♥ Ik wens je nog veel planplezier toe en graag tot een volgende keer in de shop!

• Chantal
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Snelle levering binnen 3 dagen! Mooie producten, kwaliteit goed! Al vaker hier besteld, stelt nooit teleur! 😊

Antwoord van Planjeweek.nl

Lieve Chantal, met deze prachtige beoordeling heb je precies de 500e review geschreven en daarmee ben je de winnaar van een gratis planner naar keuze! 🥳🎉 Van harte gefeliciteerd met je prijs! Ik ben heel dankbaar voor alle trouwe klanten zoals jij en nogmaals heel erg bedankt voor het delen van je fijne beoordeling. Graag tot een volgende keer in de shop! ♥

• CS
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Heel blij werdt ik van dit cadeau voor mezelf. Je ziet dat het met liefde en aandacht verstuurd en verpakt is. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met mijn agenda & pen😊

Antwoord van Planjeweek.nl

Super! Heel fijn om te lezen en het is ook precies de bedoeling om de bestelling als een cadeautje te laten aanvoelen ♡ Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring en ik wens je nog veel plezier toe van jouw bestelling!

• Elena
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Hier vond ik het planboek die voor mij top is. De prijs is mooi en dan als cadeau binnenkrijgen met een persoonlijke boodschap maakt het helemaal top.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat geweldig om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden Elena! ♡ Ik wens je nog heel veel (plan-)plezier toe van je nieuwe planner en graag weer tot een volgende keer.

• An Heymans
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Hele mooie en fijne agenda, vooral de uren die vermeld staan !!
    Met 2 zoontjes waarvan 1 adhd heeft is dit een zaligheid met plannen 😍😍😍 ook fijn dikker papier t.o.v andere agenda’s . Zeker een aanrader ❤️

Antwoord van Planjeweek.nl

Superleuk om je enthousiaste ervaring zo te lezen An! Heel erg bedankt voor het delen en ik ben ontzettend blij dat je met zoveel plezier gebruikt maakt van je planner ❤ Ik wens je nog veel planplezier toe en graag weer tot een volgende keer!

• Andrea
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Fijne site en producten. Ook prettig dat je laagdrempelig contact kan opnemen.

Antwoord van Planjeweek.nl

Dankjewel Andrea voor jouw fijne en positieve beoordeling! Ik ben heel blij te lezen dat je zo tevreden bent ♡ Laagdrempelige en persoonlijke (super-)service vind ik enorm belangrijk en ik ben heel blij dat je het ook zo ervaren hebt. Ik wens je nog veel plezier toe van je bestelde producten en graag tot een volgende keer!

• Jessie Wijgerde
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

De producten zijn een enorme hulp om rust te creëren in de drukte van het leven. Het biedt veel mogelijkheden. Ik raad het iedereen aan. Zeer tevreden over de goede service en hoge kwaliteit. Ik beleef elke dag veel plezier aan de producten.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat fantastisch om te lezen Jessie, dankjewel voor je mooie woorden! Ik ben heel blij dat je zo tevreden bent en dat je je ervaring zo uitgebreid wilde delen. Heel erg bedankt! Ik wens je nog veel planplezier toe en graag weer tot een volgende keer ♡

• Bianca
    Review voor Planjeweek.nl

Geweldige planners! Ik gebruik de dagplanner al ruim een jaar, recentelijk een pakket printables aangeschaft, voor werk én studie onmisbaar!

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat geweldig om te lezen Bianca! Heel erg bedankt dat je je ervaring wilt delen en zo'n leuke en enthousiaste beoordeling achter hebt gelaten. Ik wens je nog veel (plan-)plezier van je dagplanner en printable pakket toe ❤

• Anette Tel-Kuzee
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Super organisatie met mooie producten, snelle levering.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat lief, dankjewel Anette! ❤ Super dat je de moeite wilde nemen om jouw mening te delen. Ik wens je nog veel plezier toe van je bestelling en graag weer tot een volgende keer!

• Mira
    Review voor Planjeweek.nl

Prachtige vormgeving en effectieve planner! Ook het pakketje wordt met liefde en zorg ingepakt.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat fijn om te lezen Mira! Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring ♥ Ik wens je nog veel planplezier toe en graag tot een volgende keer in de shop!

• Saskia
    Review voor Planjeweek.nl

Mooie en vooral helpende planners! Duidelijk en geeft structuur in de drukte van alle dag.

Antwoord van Planjeweek.nl

Dankjewel voor je mooie compliment & beoordeling Saskia! Ik ben erg blij te lezen dat de planners je helpen om de dag goed door te komen. Graag tot een volgende keer in de shop! ♥

• Angelique
    Review voor Planjeweek.nl

Voor het jaar 2024 ben ik gestart met een planner op A4 formaat. Alle drukte en chaos uit mijn hoofd. Duidelijk en overzichtelijk in een planner. Reflecteren van de maand, notities....alles bij elkaar in een prikkelarme planner. Ik ben zo blij met wat deze planner voor mij het afgelopen jaar heeft gedaan. Volgend jaar weer de planner van planjeweek.nl

Antwoord van Planjeweek.nl

Wauw Angelique, wat een mooie woorden.. dankjewel! Ik ben oprecht heel blij dat deze planner zo'n verschil heeft kunnen maken voor je. Ik wens je nog veel planplezier toe en zie je graag een volgende keer weer in de shop ♥

• Anjali
    Review voor Planjeweek.nl

Ik vind hoe de levering is gegaan heel netjes. Mooi op de hoogte kunnen zijn van mijn pakketje, in goede staat gekregen en natuurlijk ook heel mooi ingepakt. Daarnaast vind ik de layout van de agenda heel fijn,handig, overzichtelijk en helpend. Vooral omdat ik niet zo goed ben in plannen helpt de layout heel erg.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat fantastisch om te lezen Anjali! Ik ben heel blij dat je zo tevreden bent en dat je je ervaring door middel van deze uitgebreide review wilde delen. Altijd heel fijn om dit terug te krijgen van klanten. Heel erg bedankt! Ik wens je nog veel planplezier toe en graag weer tot een volgende keer ♡

• Nicole
    Review voor Planjeweek.nl

Ik ben super blij met mijn planners! ik gebruik ze al een aantal jaar op rij. Super snel binnen en altijd netjes verpakt.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat een mooie woorden Nicole, dankjewel! Ik ben heel blij te lezen dat je zo tevreden bent en superleuk dat je steeds opnieuw komt shoppen. Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling en heel graag tot de volgende keer in de shop! ♡

• Griet
    Review voor Planjeweek.nl

Ik ben helemaal fan van de structuur en het overzicht, zonder poespas.

Antwoord van Planjeweek.nl

Super om te horen Griet! ❤ Dankjewel voor je mooie beoordeling en dat je de moeite wilde nemen jouw ervaring te delen. Ik wens je nog veel planplezier toe en heel graag weer tot een volgende keer!

• Arlette
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Heel fijn werken met de planner en snelle verzending!

Antwoord van Planjeweek.nl

Heel fijn om te lezen dat je je planner zo snel in huis had en dat je er nu al zo graag mee werkt, Arlette! Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review, daar help je mijn shop ontzettend mee ♥ Ik wens je nog veel planplezier toe en heel graag weer tot een volgende keer!

• Mirte
    Review voor Planjeweek.nl

Super fijne service! Per ongeluk iets fout gegaan met de bestelling waardoor ik de verkeerde agenda geleverd kreeg. Echt super goed geholpen. Direct de goede opgestuurt gekregen 🤍

Antwoord van Planjeweek.nl

Dankjewel voor je mooie woorden Mirte en dat je de moeite wilde nemen om jouw ervaring te delen! ♥ Ik ben blij dat ik het goed op heb kunnen lossen voor je, want vanuit mijn kant kan er natuurlijk ook weleens iets mis gaan. Goed dat je meteen aan de bel hebt getrokken en ik wens je heel veel planplezier toe van - nu de juiste - planner :) Heel graag weer tot een volgende keer!

• S.a
    Review voor Planjeweek.nl

Vandaag de planner binnen gekregen. Wat een mooie en overzichtelijke planner. Het is ook prachtig ingepakt, bedankt!

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat fijn om te lezen S.! Lief dat je de moeite hebt gedaan om jouw ervaring te delen, dankjewel daarvoor! Ik wens je nog heel veel plezier toe van jouw nieuwe planner! ♡