Planjeweek.nl

Planjeweek.nl

Planjeweek.nl is een webshop met een divers aanbod super overzichtelijke prikkelarme planners, speciaal ontwikkeld om jou te helpen meer overzicht, structuur en rust te krijgen in het dagelijks leven. Plan per kwartier op zo praktisch mogelijk vormgegeven dag- en weekplanners.
9,8
Filter 485 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 332 met beschrijving

• Jacqueline
    Review voor Planjeweek.nl

Snelle service en producten naar verwachting! En zorgvuldig ingepakt.

• Inge
    Review voor Planjeweek.nl

Prachtige planner met duidelijke overzichten, mijn ADHD brein is hier ontzettend blij mee!

• Hoe beoordeel je Planjeweek.nl?

• Christa
    Review voor Planjeweek.nl

Ontzettend mooie spullen worden er verkocht. Echt de moeite waard als je op zoek bent naar een planner. Maar ook heel veel meer artikelen. Snelle service en vrij snel reactie gekregen op mijn gestuurde vraag via wattsapp. Zeer aan te bevelen.👍👍

• Griet
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Als je bij planjeweek een bestelling doet, krijg je het ontzettend netjes bezorgd. Het pakketje is stevig en de inhoud is goed ingepakt. Het wordt persoonlijk gemaakt door een kaartje erbij van degene die het heeft ingepakt. Het is een feestje om uit te pakken!
    Wat betreft levering en levertijd klopt dit met de gegevens aangegeven op de website.

• Eline
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Fijne service! Mooie (rustige) planners! Snel en super leuk verzonden! Een feestje om uit te pakken.

• Pascale Rijnders
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Super snel binnen en altijd prachtig ingepakt! De planners zijn geweldig in bedacht, ik gebruik ze al jaren met plezier.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat lief Pascale, dankjewel voor je mooie woorden en dat je mijn webshop zo helpt door een review te plaatsen! Ik ben ontzettend blij te lezen dat je zo tevreden bent en dat ik je regelmatig terug mag ontvangen in de shop. Heel veel planplezier toegewenst! ❤ Liefs, Stefanie

• Danielle Schroder
    Review voor Planjeweek.nl

Ondanks de black friday drukte had ik de planner en pennen binnen een paar dagen in huis. Ik heb zelf de planner met ringband en nu de kleinere versie besteld als sinterklaascadeau. Beide versies zijn prachtig!

Antwoord van Planjeweek.nl

Dankjewel voor je compliment en mooie beoordeling Danielle! ♥ En wat fijn dat, ondanks de drukte bij de pakketdiensten, je niet lang op je bestelling hebt hoeven wachten. Ik wens je nog veel planplezier toe en graag weer tot de volgende keer!

• Suus
    Review voor Planjeweek.nl

Een cadeautje voor jezelf!

Ik bestel al vanaf t begin planners bij stefanie. De planners zijn fijn, overzichtelijk en worden mooi ingepakt. Echt een cadeautje voor jezelf. En wie denkt waarom zou ik in hemelsnaam mijn dag gaan plannen, daar wil ik tegen zeggen: probeer het eens. Er komt veel meer rust in je hoofd. Als je eerlijk plant zie je dat niet alles in je dag past en maak je smorgens al de keuze wat moet vandaag en wat kan wachten tot morgen. Vergeet niet rust en ontspanning in te plannen dan kun je erna weer fris verder. Ik kan me voornemen mijn dag zo aan te pakken maar ik merk met planner dat ik het ook daadwerkelijk doe. Bewust keuzes maken en niet een vol hoofd met wat nog allemaal moet. Bij mij geven de planners rust.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat fijn om te lezen Suus! Ik ben heel blij dat je zo tevreden bent en dat je je ervaring door deze uitgebreide review wilde delen. En je hebt helemaal gelijk, je komt pas écht achter de voordelen van plannen door het gewoon te gaan doen. Ik ben heel blij te lezen dat de planners jou zoveel rust geven ♡ Graag weer tot een volgende keer!

• Debsie
    Review voor Planjeweek.nl

Ik heb de A4 Prikkelarme planner bloesem besteld. Overzichtelijke planner, per kwartier in te vullen. Ben nog aan het bedenken welke soort planning bij mij het beste past, maar door het per kwartier invullen is dit een stuk makkelijker. Ook de stappenplan kaart A5 erbij besteld.

Antwoord van Planjeweek.nl

Dankjewel voor je mooie woorden Debsie en dat je jouw ervaring wilde delen! Probeer vooral een aantal manieren uit en ontdek zo voor jezelf wat je wel en niet fijn vindt. En mocht je graag willen dat ik even met je meedenk, dan mag je mij altijd een berichtje sturen. Heel veel planplezier! ❤

• Inge Derycker
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Bestelling wordt vlot geleverd en door de manier waarop alles verpakt is voelt het steeds als het uitpakken van een kadootje. De planners zijn heel makkelijk in gebruik en overzichtelijk.

Antwoord van Planjeweek.nl

Super, dankjewel Inge! Heel fijn om jouw ervaring te lezen en dat je bestelling aanvoelt als een cadeautje (dat is ook precies de bedoeling) ♡ Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring en ik wens je nog veel plezier toe van jouw bestelling!

• Anja van Bokhorst
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Prachtige producten, met heel veel liefde en aandacht verpakt. Een kadootje om uit te pakken.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat fijn om je ervaring te lezen Anja! Heel erg bedankt voor het delen en ik ben ontzettend blij dat je de persoonlijke touch als zo positief ervaart ❤ Ik wens je nog veel planplezier toe en graag tot ziens in de shop!

• Melanie
    Review voor Planjeweek.nl

Dit is de 2de keer dat ik deze planner bestel. En de eerste keer heb ik er met veel liefde gebruik van gemaakt. Eindelijk een planner gevonden die ik ook echt gebruik! En mijn man zegt altijd: Als iets goed is moet je het niet veranderen! Dus dat ben ik ook zeker niet van plan!

Antwoord van Planjeweek.nl

En zo is het! Ik ben heel blij dat ik jou aan een fijne planner mag helpen Melanie! Heel erg bedankt voor je mooie woorden en het delen van jouw ervaring. En ik wens je natuurlijk ook van deze tweede planner weer superveel (plan-)plezier! ❤

• Els J

Goede service . Goede producten

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat fijn om te lezen Els! Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring ♥ Ik wens je nog veel planplezier toe en graag tot een volgende keer in de shop!

• Ingrid Blondel
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Heerlijke, no nonsense planner zonder afleiding, en overbodige opsmuk.

Antwoord van Planjeweek.nl

Heel fijn om te lezen Ingrid, dankjewel voor je mooie review! Het is ook precies de bedoeling om de planners zo rustig en prikkelarm, maar nog steeds zo mooi mogelijk te maken ♡ Ik wens je nog veel plezier toe van jouw bestelling en graag tot een volgende keer!

• Alana
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Mooie planner en perfect formaat. Het papier is stevig. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. De uitwisbare pennen zijn handig om alles netjes te houden en foutjes/wijzigingen te corrigeren. De planner was bovendien mooi ingepakt.

Antwoord van Planjeweek.nl

Super om te lezen Alana en heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring! Ik wens je veel planplezier, rust en overzicht toe ♡

• Laura
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Super mooi product en heel mooi ingepakt geleverd.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat een mooi compliment, dankjewel Laura! Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring en ik ben heel blij te lezen dat je zo tevreden bent ♥ Ik wens je nog veel planplezier toe en graag tot een volgende keer in de shop!

• Chantal
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Snelle levering binnen 3 dagen! Mooie producten, kwaliteit goed! Al vaker hier besteld, stelt nooit teleur! 😊

Antwoord van Planjeweek.nl

Lieve Chantal, met deze prachtige beoordeling heb je precies de 500e review geschreven en daarmee ben je de winnaar van een gratis planner naar keuze! 🥳🎉 Van harte gefeliciteerd met je prijs! Ik ben heel dankbaar voor alle trouwe klanten zoals jij en nogmaals heel erg bedankt voor het delen van je fijne beoordeling. Graag tot een volgende keer in de shop! ♥

• CS
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Heel blij werdt ik van dit cadeau voor mezelf. Je ziet dat het met liefde en aandacht verstuurd en verpakt is. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met mijn agenda & pen😊

Antwoord van Planjeweek.nl

Super! Heel fijn om te lezen en het is ook precies de bedoeling om de bestelling als een cadeautje te laten aanvoelen ♡ Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring en ik wens je nog veel plezier toe van jouw bestelling!

• Elena
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Hier vond ik het planboek die voor mij top is. De prijs is mooi en dan als cadeau binnenkrijgen met een persoonlijke boodschap maakt het helemaal top.

Antwoord van Planjeweek.nl

Wat geweldig om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden Elena! ♡ Ik wens je nog heel veel (plan-)plezier toe van je nieuwe planner en graag weer tot een volgende keer.

• An Heymans
    Geverifieerde klant van Planjeweek.nl

Hele mooie en fijne agenda, vooral de uren die vermeld staan !!
    Met 2 zoontjes waarvan 1 adhd heeft is dit een zaligheid met plannen 😍😍😍 ook fijn dikker papier t.o.v andere agenda’s . Zeker een aanrader ❤️

Antwoord van Planjeweek.nl

Superleuk om je enthousiaste ervaring zo te lezen An! Heel erg bedankt voor het delen en ik ben ontzettend blij dat je met zoveel plezier gebruikt maakt van je planner ❤ Ik wens je nog veel planplezier toe en graag weer tot een volgende keer!