Plan-B
Plan-B Socks zijn dé revolutionaire enkelsokken en sneaker sokken die nooit meer afzakken door het elastiek van een onderbroek.
9,1
Filter 199 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 123 met beschrijving

• Geen

• Marie-louise Van Der Kaa
    Geverifieerde klant van Plan-B

Fantastische sokken! Goede kwaliteit, geen hinderlijke naden en zakken niet af. Leuke kleuren zodat je je outfit compleet kan maken

• Hoe beoordeel je Plan-B?

• Marijn K.
    Geverifieerde klant van Plan-B

Mijn favoriete sokken! Zakken oprecht nooit af, zitten heel comfortabel en staan leuk op je sneakers. Aanrader!

• Toon van der Wulp

Prima spullen!

• Barbara Otten
    Geverifieerde klant van Plan-B

Zacht,warm en dun makkelijk in de laarzen of schoenen .

• M.
    Geverifieerde klant van Plan-B

Wat een geweldige sokken, zakken niet af, goede kwaliteit en als een cadeautje verpakt. Super leuk om te krijgen of om te geven! Ik zeg niet twijfelen maar bestellen!

• Ben van Ek
    Geverifieerde klant van Plan-B

Geweldige service, en de sokken zitten echt super top product ❤️👌

Antwoord van Plan-B

Fijn om te horen Ben, bedankt voor je mooie review

• Ayla Klaare
    Geverifieerde klant van Plan-B

Snelle levering! Fijne sokken! Bedankt!

Antwoord van Plan-B

Bedankt voor je review Ayla, fijn om te horen!

• Yann Dijkgraaf

Snelle bezorging

Antwoord van Plan-B

Bedankt voor je positieve review.

• js Strolenberg

sokken zijn zeer goed

Antwoord van Plan-B

Bedankt voor je positieve review dit horen we graag.

• Jovita
    Geverifieerde klant van Plan-B

Wat een fijn product. Fijne stof, lekker zacht en zeer goed pascomfort

Antwoord van Plan-B

Bedankt voor de mooie review Jovita, geniet van je nieuwe sokken tijdens de feestdagen.

• Leo Fickinger
    Geverifieerde klant van Plan-B

Snel geleverd en weer blij met de kwaliteit en de mooie kleuren.

Antwoord van Plan-B

Top Leo, fijn dat de sokken weer snel binnen zijn in deze drukke periode bij PostNL.

• Nannie
    Geverifieerde klant van Plan-B

Supergoede kwaliteit, sokken worden nog steeds met veel plezier gedragen na vele wasbeurten, zelfs na een jaar! Voor de Kerst weer nieuwe besteld, altijd een leuk cadeau om te geven. Goed verpakt en vlotte levering.

Antwoord van Plan-B

Wat fijn om te horen dat onze sokken na een jaar nog steeds naar wens zijn. Alvast fijne feestdagen en we hopen dat ook de mensen waar je Plan-B sokken aan cadeau geeft er net zo positief over zijn.

• Halil Kalkankiran
    Geverifieerde klant van Plan-B

Goede kwaliteit, goede service, mag goedkoper.

Antwoord van Plan-B

Bedankt voor de 5 sterren review en feedback Halil. Dit gaan we meenemen in onze verdere ontwikkelingen.

• Gert

Sokken vallen groot uit

Antwoord van Plan-B

Bedankt voor je feedback Gert, zou je een mailtje willen sturen naar contact@planbsocks.com zodat we hiervoor een passende oplossing kunnen bedenken. We horen graag van je.

• Karin
    Review voor Plan-B

Nadat ik een aantal sokken had besteld en gedragen heb, was ik razend enthousiast. Ik bestelde daarom nog een aantal sokken. Deze zending kwam niet aan; nadat ik een mailtje had gestuurd, kreeg ik in no-time mijn pakketje nogmaals toegestuurd. Dus naast hele fijne sokken ook een hele goede service!!

Antwoord van Plan-B

Wat fijn om te horen, dat onze service naar wens is. Dit is iets wat we erg belangrijk vinden bij Plan-B.

• Herbert
    Geverifieerde klant van Plan-B

Super service eerste levering niet aangekomen gelijk.nieuwe gekregen

Antwoord van Plan-B

Bedankt voor je positieve review Herbert. De klant staat bij ons centraal en we proberen voor alles een passende oplossing te vinden. Goed om te horen dat onze service naar wens is.

• Bea
    Geverifieerde klant van Plan-B

Zeer tevreden, vanaf het moment dat ik het artikel in de krant las over deze sokken, koop ik ze.

Antwoord van Plan-B

Wat leuk om te horen dat je al zo lang vertrouwen in Plan-B hebt en ons op de voet volgt Bea. Dat waarderen we enorm!

• Willem M
    Geverifieerde klant van Plan-B

Heel mooi product! Zakken niet af.

Antwoord van Plan-B

Bedankt voor je positieve review Willem!

• Giel Capello
    Geverifieerde klant van Plan-B

Mooi design aan je voeten. Zacht en comfortabel . Elastisch.

Antwoord van Plan-B

Geweldig Giel, wat fijn om te horen dat alles naar wens is!