Plamuren.com
Plamuren.com is DE online winkel voor het vinden van onderhouds- en reparatieproducten voor de autoschadeherstel, schilders en de jachtbouw. Wij leveren al ruim 30 jaar aan zowel zakelijke als particuliere klanten.
Naast dat wij de laagste prijzen hanteren, geven wij ook graag persoonlijk advies en bieden goede service!
Op de website kunt u van alles terug vinden wat u nodig heeft voor de bewerking van begin tot eind!
De zekerheden van https://www.plamuren.com
9,4
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.
Wij zijn een klein bedrijf dat ons sterk maakt voor goede service, snelle levering en scherpe prijzen. Door geen dure showroom (of bezoekadres) besparen wij deze kosten op onze producten. Wij leveren bestelling de volgende dag als deze voor 17 uur zijn besteld. Graag geven wij persoonlijk advies mocht er twijfel zijn over ons enorme aanbod in producten, zo doen wij NET even meer voor je om alles in huis te hebben voor de klus!
Bekijk Manifest
Identiteit
Contactgegevens worden jaarlijks gecontroleerd.
- Website
- 53773934
- btw
- NL001973788B76
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2019
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.