Plaatprinten.nl

Plaatprinten.nl

Onze missie is kort en krachtig, namelijk: Plaatprinten.nl print alles óp alles! Als producent én leverancier van deze webshop, zijn we met onze moderne printers, freesmachines en lakstraat dagelijks druk bezig om voor u diverse materiaalsoorten te printen, bedrukken, frezen, lakken en verpakken.
9,4
Filter 534 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 532 met beschrijving

• Alain van Weezenbeek
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Fantastische kwaliteit. Keurige bezorging en sneller dan verwacht klaar. Super.

• Paul Wennekendonk
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Levering voldoet geheel aan de verwachtingen

• Hoe beoordeel je Plaatprinten.nl?

• Eemhuys BV

Mooi bord, erg tevreden.

• marie-claire kruize
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Geleverd binnen een week. De bevestigings materialen zaten er niet bij maar werd na 1 telefoontje de volgende dag geleverd.

• Jon van den Helder
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Prachtige plaat, en sneller dan verwacht

• anonymous

Very good service.

• Rick Peters
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Order is pas na 4 weken geleverd. Wel goed van kwaliteit. Geen bevestiging per mail en nog geen factuur ontvangen.

• JV
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Goede kwaliteit, snelle levering. Reageren ook snel op vragen. Zeer tevreden.

• Sam Povel
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Goede prijs- kwaliteit verhouding, en snelle levering.

• Richard Simons
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Prachtig product. erg mooie kwaliteit. Snelle verzending

• G K
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Erg slechte bereikbaarheid: telefonisch half uur in de wacht en geen reactie op mail. Ook na herhaalde mails pas na enkele weken een reactie. Inhoudelijk moet ik nog steeds antwoord krijgen … erg slecht bedrijf, in het bijzonder in de communicatie en klantvriendelijkheid.

• Mario van Gend
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Bijzonder mooie foto geworden van onze tuin in Frankrijk! De bezorging was uitstekend verzorgd, de foto was 2,50 bij 1 meter en kon niet met de lift mee! De bezorger dacht zeker mee en had dit vaker meegemaakt en kwam met een hele handige oplossing om de foto onbeschadigd boven te krijgen! Onze dank daarvoor aan de vriendelijke en hulpzame bezorger! Hij hangt prachtig in onze hal.

• Gerti Petersen
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Meer dan dik tevreden. De print is op maat gemaakt, zo hoefde ik niet te werken met passe partout enz., ziet goed uit en is nog voordelig ook! Ondanks hun vakantie was de print binnen 1 week geleverd. Chapeau voor alle medewerkers.

• Liz van der Leer
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Super service, mooie kwaliteit product en snelle levering!

• Lucien van der Hoeven
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Snelle support bij designvragen. Prima gedrukt op Dibont en snel geleverd. Omdat de transporteur niet heel voorzichtig was geweest en er een hoekje krom stond, bood men direct aan om opnieuw te leveren. Was gelukkig niet nodig, we konden het zelf fixen. Ga hier zeker weer bestellen.

• Mariella
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Snel geleverd, mooi geprint, netjes verpakt. Top!

• Martin
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Helaas was er bij de eerste bestelling iets mis gegaan. Hierdoor hebben ze het opnieuw moeten maken. De tweede levering was goed en snel geleverd.

• chris
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Mooi geprint, mooie kwaliteit!

• Eric van Dijk

Goede service, kwaliteit product

• Lies Windels
    Geverifieerde klant van Plaatprinten.nl

Zeer vlotte service van de plaatprinten. Fantastisch dat ze dit persoonlijk kwamen brengen. Spijtig genoeg was er een item tekort bij de levering. Gelukkig hebben ze dit intern opgelost.