Pixels & Stiksels
webshop welke zich heeft
gespecialiseerd in een kraamcadeau met naam of
producten voor andere
gelegenheden voorzien van
naam of tekst of afbeelding naar
keuze zoals bijvoorbeeld een badcape met naam, een kinderservies met naam of een knuffel met naam.
Tamara Dockx
Snelle levering en heel mooi gedaan
C.J. Jong
Snelle levering alles ziet er keurig uit.
Hoe beoordeel je Pixels & Stiksels?
Anoniem
Leuke artikelen, goede service, heel mooi ingepakt
Geen naam
Snelle levering, goed geregeld
J
Handige site, product conform belofte geleverd.
Greetje Kroeze
Zondag besteld, woensdag bord en mok met oor, in huis en hoe...ik deed het doosje open en het voelde zo als een cadeau, zo mooi en zorgvuldig ingepakt....Het bord en mok waren prachtig, erg blij ermee. Fijn om dit cadeau te geven.
Dank je hartelijk!
Lesley Febis
Marja
Mooi bedrukt. Snelle levering!
Elsa Goetmakers
Verrassend goede communicatie.. echt boven verwachting! Ik had schijnbaar iets vergeten en daar werd meteen een mail over gestuurd of ik dat wel zo wilde... en door mijn fout had ze het meteen aangepast. De resultaat is echt mooi geworden! Dank je wel! Zou er zelfde nog een keer bestellen
Irma Arisz
Ziet er super mooi uit, snelle levering!
Lenie Meinster
Geweldige servise en mooie kwalitijds beer en snel geleverd
John Koster
Geweldig grote keuze. Artikel was mooi bestikt en snel in huis.
Anita Smits
Leuke website , vlotte levering
Hiroyuki Kimeda
very
Christa Kranenburg
Wat is het serviesje gaaf geworden!! Super blij mee. En binnen 2 dagen in huis 🥳
Mick
Mooi materiaal, leuk te personaliseren met een makkelijk programma om iets samen te stellen. Reeds de 3e keer dat ik iets heb laten maken en niet de laatste keer!
Olga Fakkeldij
Snel en ziet er goed uit. Mooi verpakt
Denise Groenendijk
Snelle s÷r
Joke
De verpakkingsdoos is ingedeukt en ik mis de opvulling in de doos rond het artikel. De cadeaus zijn overig prachtig en mooi bedrukt.
Antwoord van Pixels & StikselsHallo Joke,
bedankt voor uw review. Producten die stevig in een doos zitten wat bij uw order het geval was gaan we inderdaad niet extra opvullen. Dat vinden wij namelijk zonde voor het geld (we houden de prijzen het liefst zo laag mogelijk) en jammer voor het milieu. Wat vervelend dat u doos ingedeukt was. Misschien even een opmerking naar PostNL plaatsen? Want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat u over onze producten en bedrukking wel helemaal tevreden was. Daar gaat het natuurlijk om. En daar doen we het ook voor. -
Nvt
Prima service, mooie kwaliteit, duidelijke website...een eigen handgeschreven noot erbij..leuk
Antwoord van Pixels & StikselsBedankt voor je fijne review. Leuk dat je zo tevreden bent!