Piratenenprinsessen.nl
Myrthe Pepping
Snelle service!
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlHi Myrthe, wat fijn dat we deze review mochten ontvangen, dank je wel!
Met enthousiaste groet, Saskya, Lotte, Isabeau en Elena -
Lindy Wullings
Weer super snel geholpen en weer een mooie collectie!
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlHoi Lindy, wat is ook deze Feetje collectie weer supercool. Heel veel plezier met de nieuwe kleertjes!
Hoe beoordeel je Piratenenprinsessen.nl?
Amber Bekkers
Snelle levering, makkelijk te bestellen!
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlHoi Amber wat ontzettend leuk dat we ook een foto van jouw dochter in het Jubel setje hebben ontvangen!! Superlief ❤️ . Heel veel succes met -het leukste van de hele wereld -Jubel setje , liefs team piratenenprinsessen.nl Saskya
Charlotte Logger
Zeer vriendelijke verkoopster, denkt mee en snelle levering.
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlHi Charlotte: Zo superblij dat je klant bent bij ons ! Zie je graag online en in de winkel natuurlijk! Liefs, Saskya Team Piraten en Prinsessen
Annita Stein
Prima service
Marion Baptist
Snelle service !!
Niquette Goedkoop
Het is altijd goed geregeld, zowel online als in de winkel.
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlBeste Niquette, Hartelijk bedankt voor deze mooie feedback. Hele fijne feestdagen toegewenst en een fantastisch 2024. Met vriendelijke groet, Saskya, Lotte, Isabeau en Roos
Ronald Barrow
Prima!
Maike
Snelle levering, prachtig ingepakt en subtiel aangegeven wat er in welk pakje zat
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlHoi Maike, Bedankt voor deze mooi beoordeling!
met enthousiaste groet,
Team Piraten en Prinsessen
Saskya, Lotte, Isabeau en Roos -
Joyce Mol
Super goede service en snelle levering! Heel blij mee!
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlHoi Joyce, wat tof je ons online wist te vinden, maakt ons ook superblij ! Veel succes met de leuke outfitjes :)
Laura Van vuuren
Snelle levering. Netjes verpakt.
Mexim Perree
Spullen netjes geleverd. Factuur netjes mee verpakt. Ik ben tevreden
Marga Moester
Gezellige winkel met goede service.
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlHoi Marga, Wat leuk dat we zo'n mooi review mochten ontvangen. Graag tot ziens online of in de winkel.!
Team Piraten en Prinsessen -
Cesar
Snelle levering, duidelijke website!
Gerd Janzen
Heel goede en snelle bezorging.. bedankt
Anouk Admiraal
Service was top! Snel geleverd.
Bodine Tiecken
Hele leuke winkel, heel fijn winkelmedewerkers, super snelle levering, leuk ingepakt en kreeg extraatje.
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlHoi Bodine, Bedankt voor deze mooie beoordeling, superleuk! Met enthousiaste groet, Saskya Team Piraten en Prinsessen
Evi
Tip service, met een hand geschreven boodschap maakt het nog persoonlijker!!
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlHoi Evi, wat een leuk berichtje, dank je wel! Team Piraten en Prinsessen Saskya
Anita Zantinga
Snelle levering !! En erg mooi en met zorg verpakt!! Top
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlHoi Anita, Wat tof om deze fijne beoordeling te mogen ontvangen, hartelijk bedankt!
Met enthousiaste groet, Saskya Team Piraten en Prinsessen -
Denise van der Heijden
Snelle levering, goede kwaliteit producten, overzichtelijke website, goede prijs
Antwoord van Piratenenprinsessen.nlHartelijk bedankt voor uw review