Pina-Luiers
Tamara
Blij met aankoop
Danielle
Mooi product.
Hoe beoordeel je Pina-Luiers?
Pleun
Goede kwaliteit. Bedankt voor de persoonlijke service.
Lore
Top luiers, Pinas zijn de beste!!
Jet
Heel makkelijk en blij dat we niet meer zoveel afval hebben
Noor
Blij mee!
Joseline
Goede kwaliteit en bedankt voor de duidelijke uitleg en hulp bij het kiezen
Sofie
Mooie aanwinst dit bedrijf om de wereld een beetje mooier te maken. Goede service en hele fijne luiers.
Nadine
Goede service, snel bezorgd en hele fijne luiers!
Danique
Super fijne luiers en snelle service en levering
Lotte
Fijne service, ben erg goed geholpen en erg blij met mijn luierpakket!
Anne
Super om met deze mooie luiers duurzaam bezig te zijn!
Nadia
Fijn persoonlijk advies gekregen. Heel blij met de luiers!
Antwoord van Pina-LuiersHi Nadia, veel plezier met je Pina-Luiers! Liefs, Pina
Sharon
Fijne service, fantastische producten! Goede kwaliteit!
Antwoord van Pina-LuiersHi Sharon, super bedankt voor je review <3! Liefs, Pina
Therese
Een goed product. Heel tevreden in gebruik. Geen luieruitslag, zachte luier, kindje ook tevreden.
Khanh
Goede luiertjes, super zacht en uitstekende absorptie. Pina wasbare luiers zijn in het gebruik net zo gemakkelijk als wegwerpluiers. Ik merk dat het minder stinkt dan een wegwerpluier. Het werkt echt fantastisch en ziet er heel mooi uit. Zeker met de kleurige overluier! De waterdichte wetbags zijn ook heel handig om te hebben met name voor de opvang en onderweg. Ik vind het geweldig dat we zoveel afval en ook wat geld besparen. Pina Luiers is onze favoriete wasbare luier. Ik ben er echt een fan en kan Pina Luiers aan iedereen aanraden!
Antwoord van Pina-LuiersBedankt voor je uitgebreide review, Khanh! Super leuk, een fan erbij :D Liefs, Pina
Ilona
Goede en snelle service
Antwoord van Pina-LuiersBedankt voor je review Ilona. Veel plezier met je luiers! Liefs, Pina
Thea
Fantastische luiers. Ik zou ze zo weer bestellen. Ook voor de kinderen zijn ze heel fijn, goede pasvorm. De kinderen zijn met deze luiers sneller zindelijk en krijgen geen rode billetjes. Ik kan ze, als oma, iedere ouder met baby's en peuters aanraden.
Antwoord van Pina-LuiersDankjewel, leuk om ook de ervaring van een oma te horen! Liefs, Pina
Floor
Super blij met de luiertjes, super zacht en een slank pakketje voor mijn meisje.
Antwoord van Pina-LuiersBedankt Floor! We zijn trots op ons slanke model luiers, fijn dat het bevalt. Geniet ervan! Liefs, Pina
Marcel
Als vader: Makkelijk en eenvoudig luiers verwisselen. Geen stank zoals bij een gewone luier. Geen ontlasting buiten de luier, dit blijft allemaal in de luier en loopt er niet langs. De inleg vellen houden de ontlasting goed vast waardoor deze eenvoudig weg te gooien is en de luier zo de was in kan.
Antwoord van Pina-LuiersBedankt voor je review Marcel, leuk om de ervaring van een papa te lezen. Veel plezier met de luiers! Liefs, Pina