We hebben klanten reviews voor dit domein verzameld van verschillende platforms. Deze reviews bieden waardevolle inzichten in de productkwaliteit en klantenservice van de winkel. Klik gerust op de bron om deze reviews te bekijken.

PimpsandPearls
PimpsandPearls is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig accessoire merk. Mijn persoonlijke touch zie je in alle collecties terug: mijn passie voor mooienatuurlijke materialen.
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

PimpsandPearls
Is uit liefde voor de natuur geboren. In 2010 heb ik mijn creatieve ideeën omgezet en de eerste sieraden collectie onder de naam PimpsandPearls was geboren. Nog steeds is de natuur voor mij een grote inspiratiebron. Dat zie je dan ook terug in mijn ontwerpen.. Daarnaast vormen edelstenen voor mij de basis in onze sieraden collecties. Maar bijvoorbeeld ook leer, hout, bone, schelp en hars worden verwerkt in onze collecties. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen is ieder sieraad uniek en bijzonder. De sieraden worden door mij exclusief ontworpen. Met een klein team werken wij iedere dag met veel passie in ons atelier.
Bekijk Manifest
Identiteit
Contactgegevens worden jaarlijks gecontroleerd.
- Website
- 66373905
- btw
- NL856520767B01
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.