PimXL
Neef
Mooi product. Precies als afbeelding. Snel geleverd.
Jacob Jonker
Top bedrijf
Antwoord van PimXLBeste Jacob, fijn om te horen dat je ons een top bedrijf vind. Veel plezier van je aankoop! En hopelijk zien we je nog een keer terug. Groetjes team PimXL.
Hoe beoordeel je PimXL?
Ans van Hooft
goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle service en kreeg de indruk van gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Eigenlijk in een woord : SUPER!Antwoord van PimXLBeste Ans, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent. Veel plezier van het bestelde artikel! Met vriendelijk groet, Giel van Team PimXL
Vicky Verheyen
Alles in orde !
Antwoord van PimXLBeste vicky, fijn om te horen dat alles in orde is. We wensen je nog veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer! Groet, Giel van Team PimXL
Filip
Goed product, gunstige prijs, en vlotte levering
Antwoord van PimXLGoedemorgen filip, Hartelijk dank voor je bestelling bij PimXL. Goed om te horen dat je tevreden bent met je bestelling.
Arie
Geweldige service, nergens goedkoper.
Aat Marree
M. de Jong
Snelle levering, prima hout, hier en daar miste een spijkertje maar dat was geen probleem. Bij een van de twee kasten zaten twee niet gelijke deurtjes zodat we nu een rechts-en een linksdraaiend deurtje hebben. Máár voor deze lage prijs en massief hout vinden we dat niet zo erg. Wel vier sterren in plaats van vijf daarom.
Pascal Ciavarella
Rapidité pour la livraison, suivi très sérieux et prix plus que correct . bravo 👏👏
guillaume claesen
alles was ok bestellen en levering
Niek
Snelle en goede levering van een goed product.
Christina Huntink
Goed
J. Riemslag
Laag geprijsd en snelle levering
Con
Ruim assortiment, goede servies en kwaliteit. Snelle verzending.
Henry
Goede service, wilde lampen omruilen voor ander type. Klantencontact goed te bereiken (meteen een persoon aan de lijn) en heel vriendelijk en adequaat geholpen
Mart
Uitstekende service! Kreeg een prullenbak geleverd met een defect deksel. Meteen gemaild en de dag erna een nieuwe gekregen. Top!
M a v Deventer
Pedaalemmer ziet er stijlvol uit de kleur is ook prachtig , maar helaas sluit die niet goed af heel erg jammer
Ruud Reemer
Lage prijs, snelle levering...helemaal goed
S. Aerdts
Prima, snelle levering aan huis en goed koop!
Pieleput
Prima prullenbak. Snel geleverd!