Phone-Factory
Phone-Factory.nl is al ruim 9 jaar een begrip in smartphone hoesjes en accessoires. Voor cases en accessoires van bijna alle iPhone, Samsung en Huawei modellen ben je bij hen zeker aan het goede adres. Daarnaast blijven zij hun assortiment steeds verder verbreden met andere producten zoals Smartwatch bandjes.
Wat kun je van hen verwachten?
✅ Alle bestellingen worden gratis en met Track & Trace bezorgd, zodat je precies weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachtse kosten komt te staan.
✅ Je bestelling wordt altijd door de brievenbus bezorgd, zodat je niet thuis hoeft te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen.
✅ Als je voor 22:00 uur 's avonds je bestelling plaatst, leveren zij de bestelling dezelfde werkdag nog af bij hun verzendpartner PostNL. Zij bezorgen deze doorgaans binnen 1 werkdag bij jou thuis.
✅ Niet tevreden over je bestelling? Dan kun je deze altijd retourneren binnen 100 dagen.
Case does not fit to phone
I have a new Google pixel 9 Pro fold and I purchased the transparent case, but somehow its too big to the phone and does not fit, when you open the phone the case comes off. Not sure I can return this case and get another one.
Antwoord van Phone-FactoryGood afternoon,
What a shame that the phone case does not fit properly. Unfortunately, we cannot see your details. Our customer service is available Monday to Friday. Please feel free to contact us to help you further.
You can see all the contact details on our website :-)
Have a nice day on behalf of the Phone-Factory.nl team! -
Dave
retour/ ruiling duurt bijna 2 weken voordat het geregeld is. de code die ik kreeg met een bepaalde waarde klopt niet. bij nieuwe bestellen bleek de waarde minder te zijn? als je daar een vraag over stel krijg je geen antwoord.
Antwoord van Phone-FactoryGoedemiddag,
Wij willen je graag helpen met je couponcode, helaas mogen wij geen contact gegevens in ons bericht toevoegen. Op onze website vindt je alle contactgegevens zodat jij ons kan bereiken. In sommige gevallen kan ons antwoord op jouw bericht in de spam terecht komen. Probeer ons anders even telefonisch te bereiken :-)
Groetjes namens het Phone-Factory.nl team! -
Hoe beoordeel je Phone-Factory?
Rembam
Top service. Hier bestel ik voortaan
Dirk Ingels
Goed materiaal
Rosa Verweij
Snelle levering, ging ff iets mis maar dat hebben ze snel en netjes opgepakt.
Ros
snel geleverd en goede kwaliteit.
Nanna
Super costumer service.
Antwoord van Phone-FactoryHallo Nanna,
Bedankt voor je bericht, wat vervelend om te horen dat je product al kapot is.
Dit is natuurlijk niet de bedoeling, de klantenservice afdeling zal contact met je opnemen om je verder te helpen.
Ik wens je een fijne dag toe.
Hans Pruim
Had een lensprotector besteld voor mijn iPhone 15 samen met een hoes.
de lens protector was binnen 2 dagen al gebarsten waarbij de barst voor de lens zit waardoor de camera slechter beeld geeft.Antwoord van Phone-FactoryHi,
Bedankt voor je review, en wat vervelend om te horen betreft de lens protector.
Ik zal direct een nieuw exemplaar jou kant opsturen. Sorry voor het ongemak.
Ik wens je een fijne dag verder.
Robert de Vries
Uitzoeken, ruime keuze, schappelijke prijzen en levering snel, 1 was niet op voorraad, maar via mail op de hoogte gehouden
Top dus !Antwoord van Phone-FactoryGoedemiddag,
Bedankt voor deze fantastische beoordeling! We zijn blij dat je zo tevreden bent!
Met vriendelijke groet Phone-factory.nl -
Robert Veldkamp
Snelle levering mijn bestelling was zo thuis
Antwoord van Phone-FactoryHi,
Wat geweldig om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad. Bedankt
Mario Appeltans
heel goed
Antwoord van Phone-FactoryHi,
Bedankt voor uw geweldige review!
Phone-Factory.nl
Yannick Smets
12345
Desi
Heb 2 hoesjes voor de prijs van 1 besteld. Snelle verzending top! Helaas vallen de hoesjes tegen, ze zien er mooi en stevig uit, maar ze zijn veel te dik waardoor knoppen aan de zijkanten niet of slechts met veel moeite te bedienen zijn. De uit-knop aan rechterkant werkt bijv. niet, waardoor ik moet wachten tot scherm vanzelf uitgaat. Geen aanraders dus.
L
Hoesje paste wel, maar rand was te dik zodat plug vd oortjes er niet in bleef zitten.
Naltai
Uitstekende kwaliteit en service!
Kinga
👍👍👍👍👍
Antwoord van Phone-FactoryHi,
Dank je voor deze topbeoordeling! Je enthousiasme motiveert ons enorm.
Met vriendelijke groet team Phone-factory.nl
Lizet
Snelle levering en zag er goed uit.
Antwoord van Phone-FactoryHi,
Bedankt voor je vertrouwen en deze mooie beoordeling. We waarderen het enorm!
David D
Producten zijn goed in de zin van wat het kost en ook snel geleverd, ik geef 1 ster omdat ik het gezeik moe ben van nu al bijna 20 mails van hun en andere over of ik tevreden ben en wat ik van de producten vond, ook al hebben ze iets wat ik nog zou willen, ik koop daar nooit meer, dit is stalking
Antwoord van Phone-FactoryBeste David,
Bedankt voor bericht, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je word overladen door e-mails. Ik zal het doorgegeven aan de desbetreffende afdeling
Onze excuses voor het ongemak. Ik zou het jammer vinden als je niet meer bij ons zou bestellen.
Ik wens je een fijne dag.
Sharon Ponsen
Telefoon koord was binnen 1 dag kapot van het hoesje
Antwoord van Phone-FactoryBeste Sharon,
Bedankt voor je bericht, wat vervelend om te horen betreft het hoesje.
Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zal vragen of de klantenservice afdeling contact met je opneemt om een oplossing te bieden. Ik wens je een fijne dag verder !
Roos
Ik had een hoesje besteld waar ik achteraf niet blij mee was, er kwamen snel krasjes op. Na het plaatsen van een review hierover werd er contact met mij opgenomen en mocht ik kosteloos een nieuw hoesje uitzoeken. Het nieuwe hoesje ben ik erg tevreden mee.
Antwoord van Phone-FactoryHi,
Heel erg bedankt voor je vijf sterren! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.
Met vriendelijke groet team Phone-factory.nl