Phoenix Hair Products
Patrick Verhoeven
Snel geleverd en super fijn product.
a.m wanner
Snelle levering ,mooie aanbieding
Hoe beoordeel je Phoenix Hair Products?
Jart De boer
Snelle goede service
Marja Westerveen
Eindelijk de krul die ik wil niet plakjerig makkelijk in te doen koop het zeker weer
John D
Ik ben echt blij met de applicator van Phoenix Hair Products! Het maakt het aanbrengen van het volume poeder veel makkelijker. Je kunt het poeder goed verdelen zonder dat je plekken hebt waar te veel poeder zit. Het vullen van de applicator met de navulzakjes is ook super simpel en snel. Helemaal top dus! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar meer volume zonder gedoe.
Ilse
Geweldig product de krulschuim niet hard wel stevig en volume
Linda
Ik ben een echte krullebol met sterk gekruld haar. ik zag deze mousse voorbij komen op de socials en het sprak mij gelijk aan. Na de reviews gelezen te hebben deze aangeschaft. En wat ben ik blij met het resultaat. het geeft mijn krullen ( haartype 3a/3b ) veel volume en glans en mijn krullen blijven luchtig maar ook stevig tegelijk ook heb ik mooie pijpenkrullen er door gekregen en de mousse ruikt ook nog eens heerlijk. Ook is het goed om te weten dat deze mousse CG friendly is wat het nog beter maakt voor krullebollen zeker als je de cg methode volgt. En de verzending is echt mega snel en super leuk dat er ook nog een kleinigheidje in de doos zat dat maakt het toch wel echt super leuk. als deze mousse op is zal ik weer bestellen. deze mousse is echt heel fijn ik raad deze mousse zeker aan.
milanda olthuis
Snel ontvangen en zeer tevreden
Suzanne Hendrikse
Snelle levering en super blij mee , werkt echt heel goed ! Mooie krullen door deze curl mousse
Wilma Koolmees
Goede kwaliteit
Fleur van Beuzekom
Het product helpt voor geen meter me haar klit er alleen.maar.meer van dus lekker dan waardeloos
Antwoord van Phoenix Hair ProductsBeste Fleur,
Bedankt voor je review. Jammer dat de Hair Vitamin niet aan je verwachtingen voldoet. We nemen de feedback mee.
Esther & Robin
Josefina Fernández
Heel erg tevreden mooie krullen zonder te pluizen
Carla
Fijn produkt,ruikt heerlijk
Natasja
Goede producten, leuk cadeautje en een proefmonster erbij. Snelle levering
Antwoord van Phoenix Hair ProductsHi Natasja,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je tevreden bent met de producten! Ook fijn dat de levering snel is gegaan. Super bedankt voor je mooie review, daar zijn we heel blij mee!
Met vriendelijke groeten,
Esther en Robin
Wiebe
Snelle levering, goed product en ruikt lekker
Antwoord van Phoenix Hair ProductsHi Wiebe,
Wat fijn om te horen dat de levering zo snel is gegaan, ondanks de drukte bij de postvervoerders! Ook geweldig dat het product goed bevalt. Super bedankt voor je review – dat betekent echt heel veel voor ons en helpt ons enorm!
Met vriendelijke groeten,
Esther en Robin
Maaike Franken Volmerink
Ik krijg er geweldige mooie krullen van, echt een mooi product!
Yvonne Boom
Top product !
Renske Van wanrooij
Netjes en snel verzonden
Chris
De service kan niet beter. Dezelfde dag nog aan huis bezorgd. Heel fijn.
Joffre Hooijschuur
Snelle levering en kwaliteit spul!