Philotes

Philotes

Philotes is een Nederlands merk, opgericht in 2021. Met een hyperfocus op de perfecte pasvorm, comfort én onze unieke halve cupmaten, vullen wij een gat in de markt. Bij ons shop je als enige in Europa de halve cupmaten A1/2 – D1/2!
9,7
Filter 170 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 125 met beschrijving

• Jacqueline
    Geverifieerde klant van Philotes

Echt hele mooie comfortabele bh’s! Superzacht en tegelijk mooi firm gevormd. En blijven mooi na het wassen.

• B. Albers
    Geverifieerde klant van Philotes

Perfecte en betaalbare bh’s!

• Hoe beoordeel je Philotes?

• Marike
    Review voor Philotes

Wat een heerlijke beha is dit zeg! Superzacht, prettige pasvorm en helemaal gericht op comfort. De halve maat zorgt bij mij dat ie echt prachtig aansluit!

• Prachtige pasvorm
    Review voor Philotes

Prachtige kwaliteit, voelt super zacht en comfortabel aan en m’n borsten kom heel mooi uit in mijn kleding met het dragen van deze bh. Superblij mee!!

• Cher
    Geverifieerde klant van Philotes

Snel reactie, fijne service en meegedacht.

• Sanne
    Geverifieerde klant van Philotes

Snelle levering, en snelle reactie bij vragen.

• Tanja

Goede service. Klantvriendelijk.

• Jessica
    Geverifieerde klant van Philotes

Mooie actie, makkelijk besteld en snel geleverd! Helaas had ik zelf een verkeerde maat besteld. Wat een worsteling na 2 zwangerschappen, aankomen en weer afvallen... maar ook het retourneren/ruilverzoek verliep vlekkeloos en nog voor ik het pakketje had weggebracht, kreeg ik een appje van Philotes om mee te denken over de juiste maten en deze werden dan ook meteen verzonden. Fijn contact! Ook deze werden ontzettend snel geleverd en zitten verbazingwekkend goed en fijn. Eindelijk! Wat een verademing! Ik raad het iedereen aan!

• Mirjam
    Geverifieerde klant van Philotes

Heerlijk zacht ondergoed. Onzichtbaar onder kleding en sluit goed aan. Ik ben fan!

• Dorota Beelen
    Geverifieerde klant van Philotes

De bh s zitten fantastisch!

• SietskeD
    Geverifieerde klant van Philotes

Producten van goede kwaliteit. BH zit super comfortabel

• Paula

Top snel in huis!

• Gianna
    Review voor Philotes

Geweldige pasvorm en heerlijk zacht materiaal. Ik heb er inmiddels 4.
    Actie 1+1 is top.

• Maaike
    Review voor Philotes

Fijne zachte bh , die niet te zien is onder strakker shirt .. geen irriterende randjes . En de halve maaT maakt het precies top

• Sjan Verweij

Fijne bh’s zitten fijn.

• Sandra
    Review voor Philotes

Superfijne BH's. Had er al 4. Maar deze zaten niet meer zo lekker. De Maat Guru gedaan en idd een C1/2 80 ipv een D-75. En deze zitten als gegoten en totaal onzichtbaar onder een glad t-shirt. Geweldig die halve tussenmaten.

• Jacqueline Coolegem
    Geverifieerde klant van Philotes

Superfijne, mooie, comfortabele bh’s! Love them all!!

• AH
    Geverifieerde klant van Philotes

Snelle levering. Goede pasvorm en mooie stof. Ik heb er nog twee besteld.

• Perfect
    Review voor Philotes

Eerst halve maat geprobeerd maar was toch niet goed de 85 omvang is bij veel merken te strak

• Janssen Femke

Alles prima