Pets Pride
K Vendel
Snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden. Werd ook goed geholpen toen bleek dat een onderdeel niet naar behoren werkte. Kreeg hiervoor vervanging toegestuurd. Mijn katten gebruiken de apparaten met volle tevredenheid!
Dora Maantjes
Automatische kattenbak was de volgende dag bezorgd, bizar zo snel! Installatie was makkelijk en katten gebruikten ‘m meteen. Top!
Hoe beoordeel je Pets Pride?
A
Hele snelle levering. Maandag besteld en dinsdag in huis. Onze katten gingen gelijk naar de kattenbak kijken en gingen erin. Ze maken er gebruik van. Super blij mee. Alleen jammer, zat geen beschrijving bij en tot op heden nog geen reactie op me mail die ik gestuurd heb
Isabel P
Kwalitatief en mooie producten. Levering was snel!
Miranda
Na dat we niet tevreden waren over de levering en contact met Klantenservice, hebben ze dit goed opgelost vandaar ik mij review aangepast van 1 ster naar 5 sterren.
Bedankt
TV
Automatische kattenbak snel en goed verpakt aangekomen.
Vanessa
Ik heb maandag voor 15:00 een bestelling gedaan. Het is nu vrijdag ochtend en ik heb nog helemaal niks binnen gehad.
Antwoord van Pets PrideGoedemorgen Vanessa. We willen onze excuses aanbieden voor de vertraagde bestelling. Helaas zijn wij altijd afhankelijk van de pakketbezorgers en helaas is daar iets mis gegaan. Gelukkig zegt de track&trace dat het brievenbuspakketje donderdagavond bezorgd is! Deze informatie hebben we tevens via Whatsapp naar je gestuurd. Hopelijk heb je het product nu dus in goede order ontvangen. Nogmaals onze excuses! Met vriendelijke groet, Ingrid (Pets Pride)
Melanie megens
Prima levering.
Eva Rinkel
Makkelijk te bestellen en snelle service
Matthijs Lukassen
Erg blij met de Cat Feeder en drinkfontijn.
Goed geholpen met de aftersale.
De mails waren in de spambox gekomen.
Kwaliteit en duurzaamheid ziet er op het eerste oog goed uit. De tijd zal het uitwijzen.
De drinkfontijn is super stil. Maakt geen geluid.
Jop
Derde bestelling en nu toch eens een review schrijven, want elke keer top!
Florine Dam
Snelle levering, fijn contact
Wim Klop
Garantie aanvraag is snel en prima afgehandeld
Bas Stoop
Pedro
Goede prijs, makkelijk besteld. Een manco in het adres werd goed afgehandeld. Top!
Joost Hendriks
Gewoon netjes volgens afspraak geleverd
Danielle Smit
Great product and quick delivery! This is my second time ordering from them and both products are great so far
An J- België
Ik heb een heel goede ervaring( juli 2024- Jan 2025). Voor de aankoop van een automatische cat feeder met wifi had ik allerlei vragen gesteld waarop ik heel snel een helder antwoord kreeg. Toen we na 6 maanden een probleem hadden met de wifi van de aangekochte cat feeder en die niet oplosbaar bleek werden we ook heel goed opgevolgd in de vragen die we stelden met uiteindelijk de boodschap dat ze geen oplossing zagen voor mijn probleem en dat ze me een nieuwe gingen sturen ter vervanging. Ik had ondertussen ook al een ander model gekocht omdat ik groot vertrouwen had in de professionaliteit en klantvriendelijkheid. Ik raad aankopen bij dit bedrijf ten zeerste aan
Geert Packolet
Top product aan correcte prijzen.
Ahmet Arican
Snelle levering. Goed product. Heel blij mee.