PetSuperXL
Irm
Helaas lang op bestelling moeten wachten
Hoe beoordeel je PetSuperXL?
Irmgard Akpan
Hat alles super geklappt, bin sehr zufrieden. Top Verkäufer. Vielen Dank für die schnelle Lieferung
Rachel van der Klei
Product is te klein.
Kevin
Bestelling gedaan op maandag ochtend (rond 9:30). Op de website word overal aangegeven dat als je voor 1730 besteld, het volgende dag in huis is. Dit is de reden dat ik hier heb besteld, en ook op heb gelet dat ik alleen bestel wat op voorraad was. Dinsdag nog niks ontvangen, en support heeft me gezegd dat ik het pakketje uiterlijk donderdag zou ontvangen. Het is inmiddels vrijdag ochtend en ik heb nog geen eens een track and trace ontvangen. Enorm teleurstellend, ik bestel hier nooit maar dan ook NOOIT meer van mijn leven.
Kathleen Baelde
Geweldige service en snelle levering
Femke Dierickx
Konijnen en cavias zijn heel
Blij met jet eten -
K
Het duurde ruim 1,5 week voordat ik de bestelling had ontvangen. Tot een paar maanden terug leverden ze supersnel. Vaak de dag erna al. Nu duurt het vrij lang. Volgende keer bestel ik maar eerder
Guillaume
ik kocht via deze shop op 11/01, eerst skeptisch vanwege de nederlandse site (afstand) maar in reviews stond dat het de dag erop al was geleverd in België. We zijn nu 16/01 nog geen e-mail van opgestuurde bestelling niet gearriveerd? ok dat kan, maar niet opgestuurd?? ik kan mijn deur 2 weken niet uit vanwege een verstuikte enkel anders was ik zelf gekomen om de bestelling van België naar Nederland !! schande!
Maureen Brassel
Alles ik 0 had kunnen geven had ikbrat liever gegeven. Moest lang wachten voordat pakket verzonden werd terwijl gezegd was dit al te hebben gedaan. Klantenservice was ook erg asociaal via whatsapp. Nooit meer dus
Tanya
Snelle levering, leuke producten, goede prijs
Snel geleverd is super
Peggy Verhoeven
Besteld om 11u30 en de dag nadien op de middag al in België geleverd.
Zeer goede service. -
Sarah Dayers
Richard Poolman
Heb verkeerd product besteld en 2x per mail gevraagd hoe dit is terug te sturen. Niets van ze gehoord!
Wietske De jong
Super snel geleverd! Toppie !
Robert Viaene
Perfecte snelle levering van goede kwaliteit.
Tanya
Groot aanbod, snelle levering, goede prijs.
Gert van Tilburg
snelle levering