PersonalSurprise

PersonalSurprise

Wij personaliseren de allerleukste cadeaus voor jou als particulier of zakelijke klant. Jouw ontwerp wordt met precisie gegraveerd en tot slot met zorg ingepakt. Wij bieden jou topservice zodat jij het cadeau op tijd kunt meenemen naar de gelegenheid waarnaar jij zo hebt uitgekeken.
9,3
Filter 3246 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1778 met beschrijving

• JLH
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Het bestek is netjes gegraveerd en snel bezorgd. Geen 5 sterren, want de verpakking was slordig. Eén dun verpakkingspapiertje waar het bestek in was gedraaid. Met het openen van de doos viel het mes er dan ook meteen uit.

• Aafke Buitelaar
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

• Hoe beoordeel je PersonalSurprise?

• Roland Hovers
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Ondanks problemen met de afbeelding is toch alles goedgekomen en alsnog op tijd geleverd! Top!

• Ria
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Snelle levering, mooi afgewerkt.
    Ik had alleen niet goed op de maat gelet (mijn eigen schuld), ik had een grotere borrelplank willen hebben. Nu is het meer hapjes en cadeautjes dan plank hahaha.

• Joelca Hilverda
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Prachtig gemaakt en super snel geleverd!

• Monique Dijkinga
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Opdruk op het artikel was van goede kwaliteit

• G
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Snelle levering en duidelijke eisen waar een ontwerp op een glas aan moet voldoen.
    Nadat 1 glas een mindere graveerkwaliteit bleek te hebben is het keurig opgelost en met spoedlevering nieuwe glazen geleverd

• Fenke Paus

Prachtige gepersonaliseerde borrelplank

• Marloes Maas
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Gepersonaliseerde borrelplank besteld. Was er heel snel en super kwaliteit. Heel blij met dit mooie cadeau voor onze vrienden.

• Tatiana
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Snelle, goed en netjes ingepakte levering.

• Mircha Abels
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Het resultaat is leuk, maar het is best duur, de pot is namelijk niet heel groot.

Antwoord van PersonalSurprise

Beste Mircha,

Vervelend dat het niet naar verwachting is. Toch staat op de productpagina de afmetingen en de inhoud vermeld.
    De kosten voor één artikel ligt altijd hoger dan wanneer u er 2 of meer besteld. Dit komt doordat er voor ieder design de instellingen opnieuw aangemaakt moeten worden.
    Gezien de service, mogelijkheden en vrijheid die wij bieden om een ontwerp te kunnen maken, geloven wij concurrerende prijzen te bieden.

Team PersonalSurprise

• Ramona Beemsterboer
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Snelle levering en precies zoals ik hoopte.

• Melanie De graaf
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

De kleuren van het hout verschillenden heel erg en hierdoor ook de opdrukkening

Antwoord van PersonalSurprise

Beste Melanie,

Wij vinden het vervelend om te horen dat de plank niet volledig naar uw smaak is. De gekozen beukenhouten plank is gemaakt uit meerdere houtdelen. In de productomschrijving op de productpagina staat deze informatie en kleureffecten in de gravure vermeld. Een gravure op hout is een verbranding en geen bedrukking, daardoor kunnen de kleurtinten die zichtbaar worden door de verbranding per houtdeel en houtkleur verschillen.

Team PersonalSurprise

• Bo
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Hele mooie borrelplank, origineel kado om te geven. Daarnaast een super service, helaas werd de 1e plank in 2 stukken bezorgd, na contact met de klantenservice kreeg ik binnen 2 dagen een nieuwe thuis bezorgd. Ik bestel zeker weer.

• Chaimel
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Handig zelf te ontwerpen en snelle levering.

• Matthias Geirnaert

Levering te laat.
    Levering was 3 dagen later dan de uiterst beloofde leveringsdatum op de website.

• Marleen Bode

Tof resultaat

• J Bonder
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Borrelplank ziet er keurig uit en snel geleverd!

• Richard van der Heijden
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

Ons eigen design werd heel mooi op de wijnkistjes geprint, erg blij mee!

• Tom Kreeft
    Geverifieerde klant van PersonalSurprise

In overleg "bedrukking" gewijzigd omdat het niet mooi op het glas kwam. 2 dagen later waren de glazen in huis. Ziet er perfect uit