Perfect Age Cosmeceuticals en Supplements
Onze producten zijn in staat blijvende resultaten te boeken tegen huidveroudering en huidklachten.
Emma vranken
Fijn product, voelt goed aan maar nog te vroeg om al de resultaten op lange termijn te geven
Rina Vogelzang
Fijne crème
Hoe beoordeel je Perfect Age Cosmeceuticals en Supplements?
Ellen Kosters
Geweldig product. Niet vet maar een goede verzorging. Ik gebruik deze creme al jaren. Nog steeds mijn favoriet!
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review, goed om te lezen dat je al zo lang enthousiast bent!
Dorothea van Dijk
De volgende dag was mijn bestelling er !
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review, veel plezier van de lotion en het serum!
Mm
Snelle levering en goede prijzen.
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je beoordeling!
Angely Winters
Zita Sikkel-Joor
S'avonds besteld volgende dag al binnen😊
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review, geniet van de Renew crème en cleanser!
Marjo Vergouwen
Smeert goed uit
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review, veel plezier van je crème en serum!
Betty
Geweldig product zeker als je wimper extensions hebt
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review, veel plezier van je producten!
Team Sanvita -
Top produkt
Snelle levering, goed produkt
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review!
Mariska
Altijd snelle levering
Volgend dag in huisAntwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je beoordeling, veel plezier van je producten!
Simon
Besteld voor m'n huid waar ik laatste tijd veel last had van jeuk en andere kwaaltjes. Na een paar weken was dit na gebruik van dit product helemaal weg!
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor het delen van je ervaring, fijn dat je zo'n goed resultaat hebt met de capsules!
Gaby C
De beste oog crème, makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review, fijn dat je zo snel resultaat merkt. Veel plezier van de crème!
Marion Boeters
Hele fijne crème, erg tevreden
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review, veel plezier van de Anti-Glycation Cream!
Gordana
Super fijne crem en goed service!!
Do
Gebruik de 24th renew crème nu een week, eindelijk een crème waarvan de huid niet trekt, m’n huid voelt heerlijk zacht aan, blij mee
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor het delen van je ervaring, en erg fijn dat je al zo snel resultaat voelt! Geniet ervan!
Johanna
Ik had een flesje Anti glycation cream besteld. Voor 49.90. Ik kreeg een mini flesje toegestuurd. Deed er heel zuinig mee maar het flesje was binnen 2 weken leeg. De creme heeft echt niets geholpen. Ik vond het echt een aanfluiting en dat voor bijna 50 euro. Cosmetisch arts (ik weet wie) kan zich beter gaan schamen voor deze graai cultuur.
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor het delen van je ervaring. Jammer dat je geen fijne ervaring hebt. Inderdaad is de crème samengesteld uit een hoogstaande formulering. Omdat de crème geschikt is voor zo'n 6 tot 8 weken gebruik, en de huid zich iedere 30 tot 40 dagen vernieuwd, zien we gelukkig in deze tijd bijna altijd resultaat. We hopen dat je een fijne crème vindt, beter passend bij je budget en verwachting.
Ina Verhoef
Snel geleverd. 👍🏻
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review, fijn dat het al bijna weg is.
Ellen Kosters
De cremes zijn hele fijne producten. Ik gebruik nu ook hyaluronic acid serum die vind ik wel erg prijzig voor zo'n piep klein flesje. Of dit ook echt werkt kan ik nog niet zeggen.
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor het delen van je ervaring. Het Hyaluron serum is heel geconcentreerd, vandaar de kleine verpakkingen. Je kan meestal tussen de tweede en vierde week resultaat gaan zien. Je huid vernieuwd zich iedere 30 tot 40 dagen.
Succes nog met het serum en de creme.
Dea Dorst
Dat dus snelle levering etc
Team Perfect Age