Perfect Age Cosmeceuticals en Supplements
Onze producten zijn in staat blijvende resultaten te boeken tegen huidveroudering en huidklachten.
Yvonne Nielen
De foam is stuk deze werk niet heel jammer. 😔
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review, we sturen direct een nieuwe naar je op.
Jannie
Ik heb een abonnement en daar krijg ik wat mij betreft teveel mails over.
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor het delen van je ervaring. We zullen nagaan of we de informatievoorziening over je leveringen kunnen minimaliseren. Veel plezier van je producten!
Team Perfect Age -
Hoe beoordeel je Perfect Age Cosmeceuticals en Supplements?
Frederiek Sanders
Altijd snelle levering.
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review, veel plezier van je producten!
Lincy
Zeer tevreden over de producten! Mijn huid wordt strakker en heeft een mooie glow.Ik blijf trouwe klant! Veel producten al gebruikt van andere merken.Maar Perfect Age is mijn favoriet geworden.De anti glycation cream is geweldig.Aanrader!
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je fantastische review, veel plezier van je producten!
Zegt het voort!
Team Perfect Age -
Nog afwachten of het helpt
Snel gelverd
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je beoordeling!
El
Ik heb mijn bestelling van 144,90€ niet ontvangen! 🥵
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor het delen van je ervaring. Door een staking zijn alle pakketjes naar België ernstig vertraagd. Gelukkig is je bestelling wel dezelfde dag verzonden. Veel plezier van je producten.
Anoniem
Perfecte service
Super goede producten voor psoriasis, binnen 4 weken resultaat.
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review, fijn dat je al zo snel resultaat ziet!
Lisa
Geweldig product gekocht, de Eye & Lip contour cream. Helpt echt fantastisch tegen overhangende oogleden. Een operatie is niet meer nodig. Echt heel blij mee, gebruik het al jaren!
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat het al zo lang resultaat geeft!
Geniet ervan!
MpvB
Heerlijk product doet wat het zegt
Ruud Janssen
Hoop geld voor iets wat niet werkt!!!
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor het delen van je ervaring. Je huid vernieuwd zich ongeveer iedere 30-40 dagen. Na enkele dagen is er nog geen resultaat te verwachten. Hopelijk geef je de werking van het product een maand de tijd voor verbetering.
Mochten er vragen zijn, mag je altijd bellen of mailen.
Gordana Krezo
Geweldige producten,ik ben al jaren lang trouwe klant!!
Marion Boeters
Fijne crème, je doet er lang mee
Ilse Van Dreven
De Eye and Lip contour cream is geweldig. Jammer dat er niet zo vaak meer aanbiedingen zijn.
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review! Hopelijk maakt de stapelkorting dat weer goed:)
Pascale Berets
Fijn product dat ik al jaren gebruik.Snelle levering
Marja B
Dunne Fluid. In eerste instantie werd mijn huid droog en trekkerig. Contact met jullie chat gehad. Na 3 dgn was het weg.Het product doet wat het beloofd!!! Binnen 3 dgn zag ik al verbetering van de huidstructuut én teint. Rustige gladde huid is het resultaat. Ga er zeker mee door!
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat het resultaat zichtbaar is van de Anti-Glycation Cream en de huid weer rustig en glad is. Veel plezier ervan!
Hennie
Leveren snel en hebben prima producten
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je review!
Jannie
De service van Perfect Age heb ik als goed ervaren. Ik had een bestelling die in 3 keer kwam, maar er zaten een paar dagen tussen 2 leveringen waarop ik geen voorraad meer had. Toen ik dat meldde kreeg ik een extra zakje supplementen voor de tussendoor dagen. Het middel zelf kan ik nog niet veel van zeggen. Ik heb droge plekjes op mijn onderarmen en toen ik daarop googelde kwam ik bij Perfect Age, Hyaluronic Skin Booster uit. Ik gebruik het nog geen 3 maanden, lijk wel iets verschil te merken, maar nog niet veel, dus ik slik nog een poosje door om het een kans te geven.
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor het delen van je ervaring. Fijn dat je al iets verschil merkt. Een aanpak van binnenuit heeft altijd tijd nodig maar dan mag het resultaat er ook zijn. Succes!
Marga Nieuwkerk
goede service
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je beoordeling, geniet van je producten!
zita sikkel
Zoals altijd goed.
Hella Giele
Fijne producten. Ik gebruik ze al jaren, heel tevreden. Snelle levering!
Antwoord van Perfect Age Cosmeceuticals en SupplementsBedankt voor je beoordeling, goed om te lezen dat je al zo lang fan bent!
Team Perfect Age