PeccatiDiGola.nl

PeccatiDiGola.nl

Peccati Di Gola is leverancier van Italiaanse Delicatessen voor de particulier en bedrijven.
boodschappen olijfolie deeg
9,8
Filter 2726 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2720 met beschrijving

• A. Martin
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Great service and products.

• AGW
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Prima service, altijd vriendelijk, snel verzending, en een fantastisch seletie.

• Hoe beoordeel je PeccatiDiGola.nl?

• Robert
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Allemaal lekkere dingen en snelle levering!

• Jurjen Tromp
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Fantastische hulp en originele, unieke Italiaanse ingrediënten

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je fantastische review Jurjen! Wat leuk om te horen dat je onze hulp waardeert en geniet van de originele en unieke Italiaanse ingrediënten. We doen graag ons best om je van bijzondere producten te voorzien. Hopelijk tot snel bij je volgende bestelling! 😊🇮🇹

• Geetje
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Mooi assortiment en uitstekend verzorgde verzending. Altijd een persoonlijk kaartje erbij, heel bijzonder. Echt een aanrader!

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je prachtige review Geetje! Wat fijn dat je ons assortiment en de verzorgde verzending waardeert. Het persoonlijke kaartje voegen we graag toe om het nét wat specialer te maken. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons. Hopelijk tot snel bij je volgende bestelling! 😊✉️

• Sophia Walter
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Snelle levering. Feestelijke cake. Eerlijke prijs.

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je mooie review Sophia! Wat fijn dat de levering snel was, en dat je hebt genoten van de feestelijke cake voor een eerlijke prijs. We hopen je snel weer te mogen helpen met nog meer lekkers! 😊

• patrick kemp
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Mooie en lekkere producten, goede service, redelijke prijzen

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je mooie review Patrick! Wat fijn dat je tevreden bent met onze lekkere producten en goede service. We doen altijd ons best om kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs. Hopelijk tot snel bij je volgende bestelling! 😊

• Janet Zemering
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Snelle levering en producten zijn van zeer goede kwaliteit

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je fijne review Janet! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de uitstekende kwaliteit van onze producten. Jouw feedback motiveert ons om deze standaard hoog te houden. Hopelijk tot een volgende bestelling! 😊

• José Ales

Bestelling is binnen

• Marjon
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Uitgebreid assortiment en hele goede service en levering

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je mooie review Marjon! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons uitgebreide assortiment en de goede service en levering. Jouw feedback betekent veel voor ons. Hopelijk tot een volgende keer! 😊

• H. Li
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Goede prijs gecombineerd met prima verzending.

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je review H.! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en de verzending. We doen ons best om kwaliteit en service te combineren. Hopelijk tot een volgende bestelling! 😊

• Henk Hamminga
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Goede kwaliteit en snelle levering

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je review Henk! Fijn dat je tevreden bent met de goede kwaliteit en snelle levering. We doen ons best om dit elke keer weer waar te maken. Hopelijk tot een volgende bestelling! 😊

• Martin Rzyski

Top service

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt Martin! We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.

• Hendrik Schaap

Heel netjes allemaal

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt Hendrik! We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.

• Christa Mak
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Erg lekker allemaal, snel bezordg

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je leuke review Christa! Wat fijn dat alles zo lekker was en snel bezorgd is. We hopen je binnenkort weer te mogen helpen met nog meer lekkers! 😊

• Joao Ribeiro

Perfect!

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je geweldige review Joao! Wat fijn om te horen dat alles perfect was. We hopen je snel weer te mogen helpen! 😊

• Anoniem
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Goede producten, netjes verpakt!

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de goede producten en de nette verpakking. We doen ons best om alles met zorg te leveren. Hopelijk tot snel bij je volgende bestelling! 😊

• Armando Pattavina
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Je krijgt zeker wat je verwachten mag en meer...

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je mooie review Armando! Wat fijn om te horen dat je meer krijgt dan je verwacht. We doen ons best om altijd net dat beetje extra te bieden. We hopen je snel weer te mogen helpen! 😊

• Natascha
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Altijd snelle levertijd, prijzen goed, en altijd een lief briefje erbij voor de personal touch.

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Wat een mooie review, bedankt Natascha! We zijn blij dat je onze snelle levertijd, goede prijzen en het persoonlijke briefje waardeert. Die kleine extra touch voegen we graag toe! 😊 We hopen je snel weer te mogen helpen met nog meer lekkers!

• Fabio Delogu
    Geverifieerde klant van PeccatiDiGola.nl

Panettone was super. Ga zeker nog meer kopen.

Antwoord van PeccatiDiGola.nl

Bedankt voor je fijne review Fabio! Wat leuk om te horen dat je zo genoten hebt van de panettone. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te mogen helpen met nog meer lekkers! 😊