Pearl Candles

Pearl Candles

Webshop met Pearl Candles en woonaccessoires!
9,2
  • Whitley
    Review voor Pearl Candles

De Pearl Candles zijn prachtig en verkrijgbaar in mooie kleuren. Echt een toevoeging aan je interieur. Je bestelling wordt met liefde ingepakt. Een persoonlijk kaartje erbij. Zeer tevreden over deze webshop!

• Gina-Leigh (I Will Wedding & Events)
    Review voor Pearl Candles

Ik ben super blij met Pearl Candles! Ze zijn heel makkelijk in gebruik: je giet de pearls in de vaas en wat overblijft giet je gewoon terug voor hergebruik. Het is zoveel duurzamer en veiliger, en het mooiste is dat ik niet meer eindeloos die cilindervazen hoef schoon te maken na bruiloften.

Ook fijn is dat je de geur zelf kunt bepalen met de heerlijke geurdruppels. De parels gaan lang mee en passen bij elk soort event, omdat ze in zoveel kleuren te verkrijgen zijn. De tools op de website om uit te rekenen hoeveel pearls je nodig hebt, zijn superhandig. Je merkt echt dat dit door iemand uit de evenementenbranche is ontworpen!

• Hoe beoordeel je Pearl Candles?

• Natalie
    Review voor Pearl Candles

Mooie producten, je kan er lang mee wat ook erg fijn is. Pluspunt is dat je ook een geur kan toevoegen, de hoeveelheid naar eigen wens te bepalen.

• Nadine
    Review voor Pearl Candles

Geeft zoveel meer sfeer in huis en veel veiliger dan normale kaarsen! Helemaal blij mee! Dikke aanrader!!

• Mariska
    Review voor Pearl Candles

Mooi product, lief persoonlijk kaartje erbij! Top!

• Bohemian Weddings
    Review voor Pearl Candles

Pearl Candles zijn zo veelzijdig. Ze passen prachtig in verschillende decorstijlen, of het nu gaat om een bohemian bruiloft, een moderne receptie of een chique diner. Wij gebruiken ze altijd en overal. Ook heel fijn dat we ze in verschillende kleuren kunnen kopen. Grootste pluspunt, nooit meer windlichten schoonmaken.