PeArd
D. Michels
Ik ben zeer tevreden, het pakket was zorgvuldig ingepakt en snel geleverd!
Erik
Al meerdere keren hier besteld.
Altijd snel geleverd, zeer netjes verpakt.
Communicatie is snel, duidelijk en vriendelijk!
Betreft verzending prima op de hoogte gehouden.
Fijne webwinkel. -
Hoe beoordeel je PeArd?
J van osenbruggen
Mail gestuurd , gebeld 0,0 reactie
Antwoord van PeArdBeste heer van Osenbruggen,
In de winkelwagen stond het volgende aangegeven:
Bestellingen geplaatst op 22 juni of in de periode van 22 juni tot en met 18 juli kunnen niet eerder worden geleverd dan vanaf 19 juli. Door te bestellen gaat U hiermee akkoord.
Wellicht heeft U dit over het hoofd gezien. We waren er dus even niet. Vanaf morgen (17-07) ga ik met de bestellingen aan de slag en kunt U op korte termijn uw levering verwachten.
Ik zou het op prijs stellen als U na ontvangst van de levering uw recensie wilt aanpassen. Graag uw begrip voor een ondernemer die even vakantie heeft gehad.
Ed Barendregt -
seifert fred
goede service , veilig verpakt en snelle levering.
Willem
Super ervaring met bestellen en bezorging. Je krijgt wat je mag verwachten. Ik heb nu een hele mooie achtergrond voor mijn modelbaan.
Chris aarts
Gisteren 3 modellen besteld en voor de eerste keer hier
En vandaag op zondag al bezorgd
Wat een ongelooflijke snelle en goede service
Echt een aanrader dus -
R.f.huisman
Ruim assortiment, duidelijke website, eenvoudig te bestellen en zeer snel geleverd. Benieuwd hoe de joswood bouwplaten (zeer precies lasergesneden) gaan bevallen omdat er wel heeeel fraaje exemplaren in het assortiment zitten.
Citrofieltje
Snelle levering perfect verpakt,vriendelijk
Peter Bladergroen
Wel een heel snelle service. Leuk assortiment aan producten voor de modelbouwhobby.
Rene Teunissen
Goede zorg, goede communicatie, snelle levering en uitmuntend product zorgvuldig verpakt.
Alex Kwak
Mijn bestelling opgehaald zodat ik het eerst even kon bekijken. Prima service, en de aangeschafte achtergronden staan fantastisch op mijn baan.
Allart Strijker
Snelle levering en goed assortiment