Paulie Pocket
Sandra Kruis-Petersen
Hebben altijd zulke mooie originele oorbellen!
Van Tilburg
Ik had in 1e instantie het verkeerde product ontvangen maar dat werd direct en naar meer dan tevredenheid opgelost. Echt super klantenservice. Juiste product was al onderweg voordat de verkeerde retour was zo snel. En ik ben zooooo blij met de oorbellen. Ze zijn geweldig! Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Antwoord van Paulie PocketBedankt voor het mooie compliment. De juiste service voor onze klanten staat bij ons voorop.
Veel plezier met je nieuw Paulies! Groet, team Paulie Pocket -
Hoe beoordeel je Paulie Pocket?
Nadine Fleury
Mooie kwaliteit oorbellen een cadeau voor elk oor. Blij mee en snelle levering
Antwoord van Paulie PocketBeste Nadine, dank voor je review. Erg leuk om te horen! Groet, team Paulie Pocket
Linda
Snelle communicatie via de mail, super snel geleverd!
Mooie kadozakjes waar ze in geleverd worden. En natuurlijk hele mooi clip oorbellenAntwoord van Paulie PocketBeste Linda, bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je oorbellen! Groet, team Paulie Pocket
Mariposa
Super service, mooi en goed kwaliteit oorbellen. Super blij..
Antwoord van Paulie PocketBeste Mariposa, wat een mooie review. Dank voor je vertrouwen in ons! Groet, team Paulie Pocket
Suzanne Rufi-Legemaat
Prachtige oorbellen
Antwoord van Paulie PocketBeste Suzanne, dank voor je review! Groet, Paulie Pocket
Nienke Warmoeskerken
Het koortje dat ik had bestelt was na 1 dag al gebroken. Dit vind ik erg vervelend. Want de kwaliteit is het geld dat ik er voor heb betaald dus niet waard.
Antwoord van Paulie PocketBeste Nienke, dat is inderdaad niet de bedoeling. Gelukkig bieden wij 6 maanden gratis garantie. Je mag ons even mailen naar de klantenservice, dan wordt het vanaf daar verder opgepakt. Groet, Team Paulie Pocket
Monique Mortensen
Snelle levering en prachtige oorbellen
Antwoord van Paulie PocketBeste Monique, dank voor je compliment. Groet, Team Paulie Pocket
Bibi's Bussum
snelle reactie, leuke producten, vriendelijke afwikkeling
Antwoord van Paulie PocketDank voor jullie review. Groet, team Paulie Pocket
Marlous
Betere communicatie met klantenservice… hoge prijzen voor een slechte service
Antwoord van Paulie PocketBeste Marlous, wij hebben geen mail of iets van jou binnen gekregen, dus ik denk dat er iets niet goed is gegaan in de communicatie van jou naar ons toe. Je kunt ons altijd mailen naar klantenservice@pauliepocket.nl en daar krijg je vaak binnen 24 uur reactie op. Groet, Team Paulie Pocket
Monique van Wengen
Snelle levering en prachtig verpakt
Antwoord van Paulie PocketBeste Monique, dank voor je positieve review! Groet, Team Paulie Pocket
Rammie29@gmail.com Morssinkhof
Fantastisch geleverd in mooie verpakking zelfs. En snel binnen ook. Prachtige oorbellen
Antwoord van Paulie PocketBedankt voor je mooie compliment! Groet, Team Paulie Pocket
Lisette Caminada
Ik vind de prijs, kwaliteit verhouding slecht, steker en achterzetstukjes zijn slecht
Antwoord van Paulie PocketBeste Lisette, dank voor je review. Jammer dat je niet zo tevreden bent. Onze stekers zijn juist van stainless steel, omdat deze veel steviger zijn dan zilver. Mocht een achterkantje toevallig niet helemaal goed zijn, dan mag je ons daar altijd over mailen en zullen wij je een nieuw paar toesturen. Groet, Team Paulie Pocket
Melissa
Oorbellen zijn aan de dure kant maar daar heb ik alles voor over. Ze zijn prachtig en van hele goede kwaliteit!
Antwoord van Paulie PocketBeste Melissa, dank voor je mooie compliment! Groet, team Paulie Pocket
Ockje Tellegen
Goede service, bestelling was er snel, retourneren ook goed geregeld
Antwoord van Paulie PocketBeste Ockje, dank voor je positieve review! Groet, team Paulie Pocket
Nathalie Carpentier
Mooie kwalitatieve oorbellen en een goede en snelle service!
Antwoord van Paulie PocketBeste Nathalie, dank voor je positieve review! Groet, team Paulie Pocket
Kim L
Snelle levering & mooi verpakt
Antwoord van Paulie PocketBeste Kim, bedankt voor je review. Veel plezier met je bestelling! Groet, Team Paulie Pocket
Stephanie Maat
De mooiste oorbellen , met de beste service!
Antwoord van Paulie PocketBeste Stephanie, dank voor je review. Super leuk om te horen! Groet, Team Paulie Pocket
Sanne Walraven
Super mooie oorbellen. Niet zwaar maar voelen wel stevig aan
Antwoord van Paulie PocketBeste Sanne, dank voor je positieve review! Groet, team Paulie Pocket
Summer Kirpenstein
Snell
Antwoord van Paulie PocketBeste Summer, dank voor je review! Groet, Team Paulie Pocket