Paudin
Peter
Bij de levering was er een hickup maar dit lag niet aan Paudin en was snel verholpen.
Tineke Veenstra
Ziet er
Hoe beoordeel je Paudin?
Claudine Depaepe
Het z
Marco Van Der Horst
Goed, snel en betrouwbaar
Ferry
Mooie messenset liggen goed in de hand
Maurice Versluis
Ik heb het mes nog niet gebruikt. Ik zal in de toekomst ook niet overdreven veel gebruik maken van het mes, maar in de voorkomende gevallen zal het naar alle waarschijnlijkheid zijn dienst bewijzen.
Kas Lans
Top kwaliteit en snelle levering
Pauline Blokland
snelle levering. Product nog niet gebruikt .
J.C. Bakker
Hele goede service. Mijn vraag werd binnen een paar uur beantwoord, ‘s avonds nog.
Super snelle levering de volgende dag al.
Het R1 Professioneel RVS koksmes 20 cm is echt prachtig, strak design, en vlijmscherp. Goede kwaliteit en prijs. Geleverd in een mooie geschenkdoos. Echt een cadeautje! -
Herman Boer
Snelle levering. Prima verpakt. Prima product.
Bobby van Leusden
Geweldig mooie messen, mooi afgewerkt en vlijmscherp. Een goede klantenservice waar ik direct antwoord kreeg op al mijn vragen. De levering was snel en vomgens afspraak. Ik wil geen andere messen meer.
Arjan Welmers
Goede messen en snelle levering
Enes Azapagic
Mooi product en uitstekende service!
sven van Hermon
Erg mooi product, en snelle levering
Mauro Lafranceschina
Gewoon goed materiaaaaaal
Barbecue grill time
Wat een super messen. Na leuk contact te hebben gehad op Instagram goeie en duidelijke informatie een mooi N1 Japans koksmes besteld wat een mooi maar vooral scherp mes ! Super blij mee en we gaan zien wat de toekomst voor een mooie dingen gaat brengen !!!
Eric Jonker
Alles klopt hier, vanaf de bestelling tot en met de aflevering.
Toegezegde levertijden worden nagekomen, goede communicatie in de tussentijd. En dan het product, netjes verpakt en een lust voor het oog.
Deze messen zijn echt scherp!! -
Helene
Geweldige service
Lukasz Tomel
Snelle levering, top kwalitate!
Bram De Putter
Snelle levering!