Patioliving
De verkoop van sfeer- en wellness artikelen voor huis en tuin.
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van Midden Nederland.
Fam. Koster
Snelle levering en prachtige picknicktafel!
Mariska
Picknicktafel gekocht. Jammer dat de levering op zich liet wachten en er geen mailwisseling was. Hierover gebeld, werd vriendelijk en netjes geholpen, kreeg uitleg over de reden van de latere levering. Alle begrip voor, maar mailverkeer bleef uit. Alleen de bevestiging op de mail gehad en verder niet. Heb even gedacht dat er iets niet klopte, maar na het telefonische contact had ik er wel vertrouwen in. Kreeg de dag voor levering een bericht van de transporteur, dat ging wel goed. Tafel is erg mooi en staat inmiddels in de tuin.
Hoe beoordeel je Patioliving?
Hans Verzijl
Vlot geleverd, continue bij elke vraag een snel antwoord gekregen. Kachel was geheel zoals beloofd. Mooie prijs /kwaliteit verhouding
Hans van Sambeek
Spaanse kachel besteld en keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd.
Adriaan Nijland
Als zeer tevreden
Willem Kuipers
Goed geholpen en de vergeten doos brandhout werd nageleverd
Veel plezier van de kachel -
Bertus Goorman
Snelle levering mijn pakker was er met een dag super
Martin Kremer
Komen de belofte na!
Ineke Adegeest
Mooie haard en snel geleverd
JL Muilenburg
Doen goed hun best om op tijd te leveren.
jeannette waage-viskil
Meedenkend, begripvol, oplossingsgericht.
Singh
Super goede service.
A Rest
Super snelle levering!
Tot site en mooie kwaliteit.
Komen na wat ze beloven TOP! -
Arman
Snelle levering en prachtig product!
Bert Slomp
Alex Keizer
Reageren snel op mail en telefoon.
J.T.
Na bestelling van een picknicktafel bleek achteraf dat ik een mail had ontvangen met een leveringsdatum, maar niet van patioliving. Van een andere afzender. Deze mail was in mijn spambox terecht gekomen. Gelukkig werd ik een dag voor levering netjes gebeld door de bezorgdienst en een half uur voor levering. Mail verkeer kan duidelijker!
Thomas van de Laak
Goede service!
jaap Bakker
Bestelling netjes en vlot bezorgt
Paul
De communicatie kan sterk verbeterd worden.