Pannenhuis
P van Dijk
Snelle levering! Bedankt!
Michel
Zeer snelle levering
Hoe beoordeel je Pannenhuis?
M. V.
Prima levertijd.
Hermien Moning
Elke
Pannen voldoen aan de beschrijving. Snelle levering mooi product... zijn niet zwaar van gewicht, dat is prettig
Gianne van Manen
Connie
Snelle levering.
Piet Mantel
Snel geleverd. Erg blij met de pan.
Leendert
Product was goed bezorgd, helaas voldoet het product zelf niet aan de verwachtingen. Daar dat ik de pro demeyer pan recentelijk bezit vertoont hij vlekken die hij niet behoort te hebben. Dit product is erg waterig en lijkt op een verdunning van schuurmiddel. Ik ben weer een les rijker :)
Hans de Vrieze
Top produkt, snelle service en professioneel geregeld, een school voorbeeld voor andere webshops.
bas meesters
makkelijk te bestellen en snel geleverd
Kerst
Goede service, snelle levering.
BJ
Enorm snelle levering.
Annette
Goede service! ‘s morgens besteld s’avonds in huis 💪
Marjo
Snelle levering van een prima braadpan.
Yvette mariska Pieters
Snelle levering en goed product voor een mooie prijs!
Roy Le Fevre
Ik had per ongeluk de optie “in de winkel afhalen” aangeklikt. Na een e-mail te hebben verstuurd met het verzoek om de pan alsnog op te sturen kreeg ik een net bericht en had de volgende dag de pan in huis. Goed service!
Franky Lefebure
Wij hadden een witte braadpan besteld op 23/11/2025 en een grijze geleverd gekregen op 28/11/2025. Dus op levertermijn is er niks aan te merken, alleen dus de verkeerde braadpan geleverd (waarschijnlijk foutje in magazijn, kan gebeuren).
Daarna gebeld met de leverancier op 28/11/2025 om deze te retourneren.
Heb dan een mail doorgekregen met een link naar het retourportaal. Na het invullen van de gegevens op dit portaal zou ik een retourlabel moeten ontvangen via mail. Tot op heden echter nog geen retourlabel gekregen. -
Froukje
Mooie pannen voor goede prijs
Thom Arts
heel tevreden