Pakhulp duurzame relatiegeschenken I promotieartikelen I waarderingspakketten
Leo van Klaveren
Opgeven staat niet in Gerard's woordenboek. Ik was niet de makkelijkste met het selecteren van het juiste relatiegeschenk, maar hij ging net zolang door tot het juiste gevonden was. Inmiddels geleverd en zit nog na te genieten van het leuke traject!
Sarina, R-Go Tools
Zeer tevreden met de service van Pakhulp. We hebben laatst een grote bestelling aan relatiegeschenken gedaan, en ze zijn super mooi geworden. Ook zijn we zeer te spreken over de service van Gerard, die ons heel goed geholpen heeft. Alles is ook op tijd geleverd. Al met al: we gaan zeker in de toekomst weer bestellen!
Hoe beoordeel je Pakhulp duurzame relatiegeschenken I promotieartikelen I waarderingspakketten?
Stichting Vrouwenconferentie
Snelle verwerking, oplossingsgericht, denkt mee en zorgt voor een goed totaalplaatje.
Thera Overduin
Uitstekende samenwerking met Gerard. Hij denkt goed mee, overlegt en levert een keurig verzorgd product af volledig naar wens!
Anneloes
Heel blij met de samenwerking! De levering en het contact verlopen vlot en de producten zijn top. Ook wordt er goed meegedacht. Zeker een aanrader dus!
Bernard
Enthousiaste en laagdrempelige contacten, men denkt mee en verzorgt snelle leveringen! Erg tevreden!
Arise Nederland
Top levering, mooi product en een fijne samenwerking! Heel fijn
Jelmer Kruidenier
Snelle levering van kwalitatief goede producten! Gerard doet zijn best om je zo goed mogelijk te helpen, en dat is gelukt!
Nadja Homans
Prachtige maatwerk relatiegeschenken besteld. Heel blij met het resultaat: verzorgd, persoonlijk, hip en ook nog duurzaam. Ook zeer tevreden over het contact met Gerard: hij denkt mee, is snel en komt zijn afspraken na.
Jantine
Mooie en kwalitatief zeer goede paraplu´s ontvangen. Fijn contact.
Antwoord van Pakhulp duurzame relatiegeschenken I promotieartikelen I waarderingspakkettenDankjewel voor je review Jantine! En ondanks de kwaliteit van de paraplu's toch maar hopen dat ze niet te vaak gebruikt hoeven worden. :)
Profit Services
Enthousiasme is het woord wat Pakhulp omschrijft, van het moment van het eerste contact tot en met de levering.
Antwoord van Pakhulp duurzame relatiegeschenken I promotieartikelen I waarderingspakkettenBedankt voor je mooie review! Tof om te lezen dat mijn enthousiasme is opgevallen. Heel veel meters schrijfplezier voor jou en je klanten met de mooie bedrukte pennen.
Dirk Jan
Snelle levering en goede service!
Antwoord van Pakhulp duurzame relatiegeschenken I promotieartikelen I waarderingspakkettenBedankt voor je beoordeling Dirk Jan, hier doen we het allemaal voor!
Niels
Goed contact en mooi meegedacht. Uiteindelijk hele mooie producten geleverd gekregen.
Bianca Luigjes
Prettig contact, reageert snel en denkt goed mee.
Aart-Jan
Snelle service, goede kwaliteit, denkt mee echt top! Een aanrader. Dus tot snel.