PUUR met hout
Akkurt
Prachtige eettafel reageren snel transport is goed geregeld zeker een aanrader
Bun Crea
Goede communicatie en komt afspraken na!
Hoe beoordeel je PUUR met hout?
R. Roselaar
Goed advies, goede bezorger!
Ilona
Super blij met onze tafel van PUUR met hout. PUUR met hout reageert snel en vriendelijk en denkt mee met de klant. Mede hierdoor zijn we dan ook zo blij met de keuze van onze tafel en kleur coating.
Marlon
Hier Merbau traptreden gekocht en heel erg blij mee. Kwam wat antislip rubber te kort en dat werd netjes nagestuurd. Uitstekende service!
Peter
Afgelopen maand is door PUUR met hout onze trap compleet gerenoveerd en wij zijn onwijs blij met het resultaat. Mooie zaak met hoogwaardige materialen. Zeker een aanrader!
G. Strijker
Mooie eetkamerstoelen "Torro" van zeer goede kwaliteit. Zit heerlijk. En uitstekende service en het regelen voor het bezorgen. Snelle reacties bij vragen. Blij met het aankoop.
Akkie Klaver
We zijn heel tevreden en blij met onze aankoop!!
Jac Verhoeven
Zeer tevreden
Wessel Bantema
Goede communicatie en vakkundig geproduceerde producten.
Danny
Prima shop, snelle levering en scherpe prijzen
Karin
Een paar weken gewacht maar de moeite waard. Erg mooie tafel en poten.
Wieteke
Tafel is tol allen jammer dat de voorgeboorde gaten midden in het metalen u profiel uit kwamen waardoor we de timmerman moesten bellen om dit op te lossen.
Jolanda burggraaf
Een prachtige tafel voor een betaalbare prijs
Sytske
Snelle levering en goede kwaliteit tafel!
Louanne Cuijpers
Echt een geweldig product en superservice! Kreeg zelfs een appje met het tafelblad dat ze voor me hadden uitgekozen voor mijn bestelling. Super klantvriendelijk en superkwaliteit. Nog steeds zo blij met mijn aankoop!
Pierre
Goed en eerlijk telefonisch advies, goede tips. Tafelblad en poten zoals beschreven voor faire prijs. Ik had onbehandeld besteld dus zelf afgewerkt.
Melissa Meijer
Super service en snelle verzending.
Mark
Het contact loopt soepel en snel. Er wordt naar een oplossingen gekeken. Een geweldige service. Mooie producten.
Sabrina
Ik ben helemaal tevreden