POELWEB Speelgoed & Footwear
Nette snelle levering
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste klant,
Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om deze prachtige review en beoordeling te plaatsen. Dat waarderen wij heel erg. Wij zien je graag weer terug op onze webshop. Vriendelijke groet van het POELWEB team. -
Bart
Mooi product!
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Bart,
Hoe beoordeel je POELWEB Speelgoed & Footwear?
Marion
Leuk en stevig speelgoed
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Marion,
alexandra
The delivery was fast, the ordered goods are excellent
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearDear Alexandra,
Thank you very much for taking the time to post this wonderful review and rating. We really appreciate it. We hope to see you back on our webshop. Kind regards from the POELWEB team. -
Steven van den Brink
Veel voor weinig
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Steven,
Mandy
Snelle verzending, goede producten en erg goede service!
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Mandy,
Anna
Mooie actie met hoge korting. Snelle levering en goede producten.
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Anna,
vorst
fijne tuinklompen en snel geleverd
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste klant,
Wiep
Prima producten. Snelle service! Werd persoonlijk volgende dag al afgeleverd!
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Wiep,
Petra
Snel geleverd en keurig verpakt en verzonden
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Petra,
Jeroen
Hele goede lente-actie. Producten netjes verpakt ontvangen.
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Jeroen,
H. Ruisch
Hele snelle levering. Keurig. Had hier nooit besteld, dus was even afwachten. Maar uitstekend dus. Gekochte Grisport schoenen Low Walker. Voor een fantastische prijs. Aanrader!
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste H. Ruisch,
Ludwig van Dijk
Supersnel besteld en bezorgd, topkwaliteit van de artikelen!
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Ludwig,
Wilma
Goede kopen prijzen en goede slippers
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Wilma,
Toin
Snelle levering. Wandelschoen voor een mooie prijs.
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Toin,
Janny
Prachtig speelgoed, goede kwaliteit
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Janny,
Sharon
Scherpe prijs, snelle levering, duidelijke communicatie.
Antwoord van POELWEB Speelgoed & FootwearBeste Sharon,
Annemiek