POELWEB Speelgoed & Footwear

POELWEB Speelgoed & Footwear

Online webwinkel/groothandel in duurzame speelgoed- en footwear producten.
9,8
Filter 746 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 745 met beschrijving

• Bas

Top geleverd

Beste Bas,
    Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om deze prachtige review en beoordeling te plaatsen. Dat waarderen wij heel erg. Wij zien je graag weer terug op onze webshop. Vriendelijke groet van het POELWEB team.

• C W K

Snel geleverd

Beste klant,

• Hoe beoordeel je POELWEB Speelgoed & Footwear?

• paul
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

gisteren besteld en vandaag in huis ! heel erg goed en netjes verpakt in een kartonnen doos. aanrader!

Beste Paul,

• Marina
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Mooie prijzen, goeie kwaliteit.

Beste Marina,

• saskia

fijne tuinklompen met voering

Beste Saskia,

• Liek
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Super snelle levering.Binnen 1 dag in huis!!!!

Beste Liek,

• Mandy
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Bedankt voor de snelle service en mooie spullen

Beste Mandy,

• 1e bestelling
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Snelle levering, goed produkt voor leuke actieprijs.

• Hans
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Trage verzending. Daarnaast vielen de muilen krap; dat had beter op de website vermeld kunnen worden.

Beste Hans,
    Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review en beoordeling. Dat waarderen wij heel erg.
    Ondertussen hebben wij jou een mailbericht gestuurd met uitleg. Wat de trage zending betreft: dit had een reden, wat vooraf bij de bestelling (orderbevestiging) door ons duidelijk kenbaar is gemaakt. En over de pasvorm van de muilen hebben wij u nadere uitleg gedaan per mail. Wij gaan er vanuit dat u verder tevreden bent over de retourafhandeling. Vriendelijke groet van het POELWEB team.

• Charlotte
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Vlotte transactie, goed product.

Beste Charlotte,

• Tonnie

Prima product

Beste Tonnie,

• André
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Artikel voldoet aan alle verwachtingen voor een echt lage prijs.

Beste André,

• Anja

Snel en goed

Beste Anja,

• EM
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Snelle verzending en prima product. Voldoet helemaal aan verwachting.

• Louise
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Heel fijne klompen, lopen erg lekker

Beste Louise,

• Joyce
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Snel en duidelijk antwoord via de mail over een product en onze bestelling super snel ontvangen! Top!

Best Joyce,

• Hoppie
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Makkelijk te bestellen en netjes op tijd binnen. Gewoon ouderwets goed geregeld

• Annemiek

Leuke actie, snel geleverd

Beste Annemiek,

• Ger

Altijd goed...

Beste Ger,

• Netjes, optijd, Duidelijk..
    Geverifieerde klant van POELWEB Speelgoed & Footwear

Netjes optijd duidelijk.. prima website