PAX Raamdecoratie
Stefan
Een meetfoutje zit in een klein hoekje, maar is uiteindelijk geweldig opgelost.
Zeker aan te bevelen. -
Bert
Een goede prijs voor een prachtig product. Instructies voor het meten en bestellen zijn goed te volgen. Levering mooi op tijd en conform de bevestiging. Heel goede verpakking voor de gordijnen en mooi gemaakt. Kortom een verdiende 9,9!!
Hoe beoordeel je PAX Raamdecoratie?
Nora Babaubun
Wat een fijn bedrijf
Enorm blij met de raamdecoratie die we hebben ontvangen! Wij hebben de plissé gekocht die op het raam geplakt moet worden. Goede optie voor onze situatie! -
Sem van den Heuvel
Prachtig gemaakt, allerscherpste prijs, goed en snel telefonisch advies en supersnel geleverd
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Sem,
Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op maat gemaakt zijn, perfect afgewerkt worden en op tijd geleverd worden. De producten gaan lang mee, dus u kunt fijn genieten van uw raamdecoratie.
PAX raamdecoratie -
Jennie
Dat werd iets later,heb er ongeveer 2weken langer op moeten wachten.. Maar was de moeite wel waard, keurig en precies de kleur van de afbeelding. We zijn er heel tevreden en erg blij mee.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Jennie,
Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde producten. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op maat gemaakt zijn en perfect afgewerkt worden.
Wij wensen u nog veel plezier met uw gordijn.
Lisa
Top service!
Na het ontvangen van de gratis kleurstalen, die de klantenservice mij heeft toegestuurd. Kon ik direct een keus maken uit de kleur. De jaloezie werd keurig geleverd. Ben er helemaal blij mee! Ga in de toekomst zeker bij PAX meer bestellen.Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Lisa, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat u blij bent met de gekozen stof van uw . Wij hebben een zeer uitgebreide collectie aan kleuren en stoffen. Zoals u wellicht weet bieden wij gratis kleurstalen aan. Dit is een handige manier om snel de juiste keuze te maken en te zorgen dat de kleur perfect bij uw interieur past. Wij wensen u nog veel plezier met uw jaloezieën. Met vriendelijke groet, PAX Raamdecoratie
Judith
Vaker gekocht bij PAX en altijd goed en vriendelijk. Ook wanneer je wensen net even anders zijn. Er wordt met je meegedacht!
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Judith,
Bedankt voor uw positieve review.
Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie. Bij ons staat service uiteraard op nummer 1. Wij proberen zo veel mogelijk contact met onze klanten te hebben zodat wij al hun vragen kunnen beantwoorden.
Piet
Goede prijs-prestatie-verhouding!
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Piet,
Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor.
Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons en ook over de geleverde producten. Wij vinden het belangrijk dat onze producten betaalbaar zijn in verhouding tot de kwaliteit, op maat gemaakt worden en perfect afgewerkt zijn. De producten gaan lang mee, dus u kunt fijn genieten van uw raamdecoratie.
PAX raamdecoratie
Jen
Goede service en die goede service hebben ze ook aan mijn zwager en zus gegeven, zodat ik niet lang na hoefde te denken waar ik mijn raamdecoratie moest bestellen.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Jen,
Bedankt voor uw goede beoordeling.
Wij zijn erg blij dat jullie zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie. Bij ons staat service uiteraard op nummer 1. Wij proberen zo veel mogelijk contact met onze klanten te hebben zodat wij al hun vragen kunnen beantwoorden.
Wij wensen u nog veel plezier met jullie producten!
Ruben
Ik heb zojuist voor de tweede keer bij PAX een bestelling geplaatst. De inmeetservice kan ik erg aanraden. Ook is het erg fijn dat je gratis kleurstalen kan bestellen. Ik kan niet wachten tot de gordijnen geleverd worden!
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Ruben,
Bedankt voor uw positieve review.
Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze inmeetservice. Zoals u weet en gewend bent zijn onze inmeters professioneel en zoeken naar de juiste oplossing voor uw situatie. Wij meten in voor alle types raamdecoratie: plissé, rolgordijnen, jaloezieën, gordijnen, screens, etc. Ook nemen zij kleurstalen mee, zodat u rustig kunt kijken en een keuze kunt maken. Uiteraard heeft u 100% meetgarantie op de ingemeten producten.
Yulin
De gordijnen passen perfect en geven mijn kamer meteen een gezellige uitstraling. Ze zijn van goede kwaliteit en heel makkelijk te bevestigen. Ook het licht dat binnenkomt is nu veel mooier gefilterd. Leer tevreden met de service en het resultaat! Echt een aanrader!
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Yulin,
Wij zijn blij met uw positieve feedback, bedankt hiervoor.
Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit van het rolgordijn. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op maat gemaakt zijn en perfect afgewerkt worden. De producten gaan lang mee, dus u kunt fijn genieten van uw raamdecoratie.
PAX raamdecoratie -
Barendregt
Fijn advies, veel keus, mooie stoffen en de mevrouw nam de tijd voor het inmeten.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste mevrouw Barendregt,
Bedankt voor uw goede beoordeling.
Goed om te horen dat u blij bent met de gekozen kleuren van uw plisségordijnen. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie aan kleuren en stoffen. Om zelf de kleur en kwaliteit van de stof te beoordelen, raden wij u wel altijd aan om van te voren gratis kleurstalen te bestellen.
Wij wensen u nog veel plezier met uw plisségordijnen.
Fam. Van Dam
Uitstekende service, klantvriendelijke en professionele medewerkers. Gebruikersvriendelijke website. Aanrader!
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste mevrouw Van Dam,
Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor.
Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze website en service. Ons doel is om het bestelproces zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Onze producten zijn daarnaast makkelijk zelf in te meten en te monteren. Ook kunt u desgewenst gebruik maken van onze inmeetservice.
Wij raden u wel altijd aan om van te voren gratis kleurstalen te bestellen zodat u zelf de kleur en kwaliteit van de stof kunt beoordelen.
Mocht u nog vragen hebben of advies wensen van 1 van onze medewerkers, dan staan wij u graag te woord.
Slegers
Super service
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste meneer/mevrouw Slegers,
XDnet
Wat ons vooral opviel, was de uitstekende service. We hadden een vraag over de juiste maten voor ons kantoor en de klantenservice stond direct voor ons klaar. Ze waren vriendelijk, professioneel en zeer behulpzaam. Binnen no-time wisten we precies wat we nodig hadden.
De kwaliteit van de producten is ongeëvenaard. Onze nieuwe kantoor rolgordijnen zien er niet alleen schitterend uit, maar zijn ook stevig en gemakkelijk te monteren. Het geeft ons kantoor uitstraling waar we elke dag opnieuw van genieten.
We kunnen Pax Raamdecoratie aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar hoogwaardige raamdecoratie met een topservice. We zijn meer dan tevreden en komen hier zeker terug voor toekomstige aankopen. Bedankt, Pax, voor de prachtige aanvulling van ons kantoor! 😊✨Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste David,
Bedankt voor uw positieve review.
Goed om te horen dat u blij bent met onze service en de kwaliteit van het rolgordijn. Wij doen ons best om duurzame en betaalbare maatproducten te produceren voor iedere situatie en wens.
De kwaliteit is erg belangrijk, maar wij hebben verschillende collecties voor ieder budget!
Wij wensen u nog veel plezier met uw rolgordijn.
Bart
Fijne hulp gehad met inmeten van Kayo. Kayo dacht goed mee met onze lastige ramen en bedacht een fijne oplossing. Mooi besluit genomen voor onze raamdecoratie.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Bart,
Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze inmeet service. Onze inmeters zijn professioneel en zoeken naar de juiste oplossing voor uw situatie. Wij meten in voor alle type raamdecoratie: plisse, rolgordijnen, jaloezieën, gordijnen, screens etc. Ook nemen zij kleurstalen mee zodat u rustig kunt kijken en een keuze kunt maken. Uiteraard heeft u 100% meetgarantie op de ingemeten producten.
Peter
Snelle service, Binnen 4 dagen al een afspraak, en zelfde dag de offerte binnen
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Peter,
PAX raamdecoratie.
Renate
goed geholpen door kayo de mogelijkheden goed uitgelegd en duidelijk. daarom een prettige samenwerking. nu afwachten of alles naar behoren geleverd wordt we zijn benieuwt.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Renate,
Jeroen
Goede snelle service en net personeel.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Jeroen,
Bedankt voor uw goede beoordeling.
Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie. Bij ons staat service uiteraard op nummer 1. We doen ons best om altijd alle vragen te beantwoorden.
Simon Rijnboutt
Prachtige gordijnen, mooi gemaakt, precies op maat gemaakt, snel geleverd, keurig apart verpakt, super tevreden!
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste meneer Rijnboutt,
Bedankt voor uw positieve review.
Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde gordijnen en de snelle levering. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op maat gemaakt zijn en perfect afgewerkt worden, en natuurlijk snel bij u thuis geleverd worden.
PAX raamdecoratie