Origineel-kado.nl

Origineel-kado.nl

Hallo,
Wij van origineel-kado.nl bieden unieke en originele cadeaus aan. Ook kunnen wij bijna al onze cadeaus personaliseren, die doen wij door middel van drukken, borduren en epoxy. en hebben wij supergave traktaties

9,7
Filter 256 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 124 met beschrijving

• P.J.A.M. Dijk-Verhallen
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Snelle levering, en ondanks dat er een foutje was is dit snel, netjes en zonder gedoe opgelost. En de produkten die ik al 2 jaar hier bestel zijn echt wat je ervan verwacht.

Antwoord van Origineel-kado.nl

Bedankt voor de mooie review gelukkig de tweede bal ook nog ontvangen! tot de volgende keer en alvast fijne feestdagen namens team origineel-kado.nl

• Jannette Noordegraaf
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Netjes ingepakt met een persoonlijk bericht erbij. De kwaliteit is ook erg goed de tekst die ik had aangeven staat er mooi op.

Antwoord van Origineel-kado.nl

Bedankt voor de mooie review! tot de volgende keer en alvast fijne feestdagen namens team origineel-kado.nl

• Hoe beoordeel je Origineel-kado.nl?

• Dimitri van Leeuwen
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Alles klopt en als je een vraag hebt krijg je heel snel netjes antwoord plus het is erg schattig verpakt trouwens. Een bedrijf dat gewoon leverd en je voelt betrokkenheid al is het maar 1 kerstbal. Blijf zo doorgaan!

• M.c. Verhees
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Hartstikke leuk en lief kadootje. Keurig verzorgd/verzonden een compliment waard👍👍👍.

• Marijke
    Review voor Origineel-kado.nl

Feestje om hier te bestellen. Heel leuke presentjes voor een goede prijs.
    Supersnelle levering met nog eens leuke attenties erbij. Aanrader!

Antwoord van Origineel-kado.nl

Leuk om te horen! fijne feestdagen namens team origineel-kado.nl

• Nathalie Dubiez
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Duur voor wat het is op foto veel groter dan in de verpakking teleurgesteld

Antwoord van Origineel-kado.nl

Hoi helaas is de luiertaart niet naar tevredenheid, wij kunnen de luiers niet groter maken dan dat ze zijn. als u niet tevreden bent kunt u de luiertaart altijd retourneren.

• Sharon Hut

snelle service!

• Dianne

1e kerstbal gepersonaliseerd

Antwoord van Origineel-kado.nl

leuk bedankt voor de mooie review tot de volgende keer

• Marijke
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Toch nog een tweede kleinkind, wat een geluk! Dus weer zo'n mooie kerstbal besteld. Heel leuk verpakt, met een attent bedankkaartje waarop ook een wens voor fijne feestdagen, geweldig. De bal in t doosje gelaten, maar dat zal wel goed zijn. Top Origineel-Kado, jullie ook Fijne Feestdagen!

Antwoord van Origineel-kado.nl

Gefeliciteerd met uw tweede kleinkind, u ook alvast fijne feestdagen en tot de volgende keer

• Harm

Mooi snelle levering.

Antwoord van Origineel-kado.nl

dankuwel wij willen alle order altijd zsm afgehandeld hebben

• Emilie Briard
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Mooie luiertaart en dezelfde dag verzonden. Erg blij mee!

Antwoord van Origineel-kado.nl

dankjewel, wij proberen alle orders altijd zsm af te handelen tot de volgende keer

• W.A. de Lege
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Een supersnelle levering. Leuk advies bij bestelling, En een mooie kaart met een leuke wens in de verpakking. Bedankt orgineel-kado.nl.

Antwoord van Origineel-kado.nl

dankjewel voor de mooie review, wij proberen alle order zo snel mogelijk af te handelen, tot de volgende keer en alvast fijne dagen.

• Kati Declercq

Dik in orde

• monique van kampen
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Leuke cadeautjes te vinden. Makkelijk te personaliseren en snel in huis top

• Eleonora Puccinelli
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Fast delivery and the order was packed very nicely!

• Ingrid Schuijt
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Snelle levering, goede communicatie.

• Jannie Molenberg

Kertsbal

• Bianca
    Review voor Origineel-kado.nl

Snelle levering en zeer mooie kerstballen met de eigen tekst! Ook super lief van het geschreven kaartje erbij! Maakt het nog persoonlijker bedankt!

• Sander Bos

Mooi product snelle leveringgoed

• Robin Dame
    Geverifieerde klant van Origineel-kado.nl

Goede service. Zat ook een leuk handgeschreven bericht bij

Antwoord van Origineel-kado.nl

Bedankt voor de mooie review

Namens
    team origineel-kado.nl