OptiYear

OptiYear

De grootste en beste jaarplanners van Nederland!

• Mark Bakker

Helemaal goed

Antwoord van OptiYear

Dankjewel voor je review en heel veel planplezier met de jaarkalender!

• Piet Brandt

top voor werk

Beste Piet,

Dankjewel voor de review. Daar worden we blij van. Heel veel planplezier gewenst!

• Hoe beoordeel je OptiYear?

• Maria Kremers
    Geverifieerde klant van OptiYear

Goede en snelle service. Wandkalender met toebehoren zien er excellent uit. A0 mooi formaar voor de vereniging.

Antwoord van OptiYear

Dankjewel voor de mooie review. Heel veel planplezier komend jaar!

• Myrthe
    Geverifieerde klant van OptiYear

Heel erg blij met mijn bestelling! Eindelijk een planner gevonden waar ik in 1 oogopslag mijn hele jaar kan zien. Enorm goed geholpen door Bob, dankjewel voor de goede service!

Antwoord van OptiYear

Bedankt voor je mooie review. Heel veel planplezier met je planner Myrthe!

• Basisschool de Terebint
    Review voor OptiYear

Snelle levering, problemen worden in overleg goed opgelost, snelle reactie en een fantastisch product om je jaarplanning en jaarplan zichtbaar te maken!

Antwoord van OptiYear

Bedankt voor je mooie review! Dat maakt ons blij. Mooi om te lezen dat de jaarplanner op jullie basisschool goed kan bijdragen aan de jaarplanning. Veel planplezier nog ;)

• S.
    Review voor OptiYear

Deze kalender is onmisbaar in het basisonderwijs. De leerlingen en collega's vinden het geweldig. Zelfs de ouders vinden het heerlijk overzichtelijk met al die kleine post its.
    Ook handig te gebruiken voor werkgroepen met collega's in het basisonderwijs!

• Monique
    Review voor OptiYear

Een geweldige kalender. Mijn hele jaar overzichtelijk.

Bedankt voor je review Monique! Daar doen we het voor🥳

• Thea Janssen
    Review voor OptiYear

snelle levering, goede service. Product zoals omschreven.

Antwoord van OptiYear

Dankjewel voor je review Thea! Veel planplezier gewenst ;)

• Marijke van Dijk
    Review voor OptiYear

Ik heb een grote kalenderposter (schooljaar) op A0 besteld, En het is zo'n fijn jaaroverzicht! Met de verschillende kleuren post-its kan ik makkelijk structuur aanbrengen en als het geweest is kunnen de postits er weer af waardoor het ook rustig blijft om naar te kijken.

Antwoord van OptiYear

Bedankt voor je review Marijke! Leuk om lezen dat je er blij mee bent en de planner je structuur geeft. Daar doen we het voor🥳