Op en Top Zwanger

Op en Top Zwanger

Positie Badkleding en Positie Lingerie Specialist
Gefeliciteerd! Je bent zwanger en gaat de mooiste tijd van uw leven tegemoet. Daarbij hoort natuurlijk ook kwalitatieve, mooie, sexy en comfortabele zwangerschapslingerie en zwangerschapsbadmode voor tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

Met onze zwangerschapslingerie, zwangerschapsbadmode en positielingerie van Anita, Noppies, Cake Lingerie, Petit Amour, Pez D'or, Rosewater, Cache Coeur, HOTmilk, Mamsy, You Lingerie, Lida, Lupoline en BB voelt u zich op en top zwanger.
8,2
Filter 943 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 816 met beschrijving

• Sas Wall
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

De ketting is zo goedkoop en kitscherig dat het als cadeau minder waardevol is.

• Mja Loef keuben
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

Mijn dochter is erg tevreden over de legging!

• Hoe beoordeel je Op en Top Zwanger?

• Janneke
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

Super snel verzonden, ruim assortiment.

• El
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

Duurde lang voor ik bestelling binnen had, er was iets mis gegaan. Daarna bleken de maten ondanks volgens maattabel niet juist dus had ik niets aan de bestelling.

• Niet doen!
    Review voor Op en Top Zwanger

Ik heb erg lang moeten wachten op een reactie van de eigenaar. 2 weken geleden (!) een positie badpak besteld dat “voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden” als status had. Toen ik na een week nog niets had ontvangen, contact opgenomen. Zou een foutje zijn gemaakt met status van product op de website. We zijn nu 2 weken verder, ik heb nog steeds niets ontvangen. Webshop / eigenaar maakt steeds GLS track en trace links aan, maar GLS ontvangt geen pakket van ze. Toevalligerwijs was de eigenaar met vakantie in de periode dat dit zich voordeed; zorg dan dat je website even offline gaat o.i.d. !

Slechte communicatie en slechte afhandeling!
    Ik ontvang graag mijn betaling terug.

• Kirsten

Kwalitatief super fijne bh

• Sabrina Christ
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

Ik heb nog steeds niks ontvangen

• S Minnema
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

Ik had 3 bh’s besteld, netjes terug gestuurd met de bevestiging dat de retouren goed zijn. Helaas is de bestelling naar riverty toe niet goed bijgewerkt en krijg ik nu de zoveelste herinnering om de volledige bestelling te betalen inclusief incasso kosten. Niet ok en een zeer negatieve ervaring.

• Tara
    Review voor Op en Top Zwanger

Mijn bestelde zwangerschapslegging is na 2x wassen al verkleurd. Ik heb het formulier op de site ingevuld en vervolgens gemaild. Na nog een mail (poging 3) kreeg ik van Kim een bericht terug met de vraag hoe ik het item gewassen had. Op 3 juni heb ik daarop gereageerd. Tot op heden nog steeds geen reactie gehad. Dit vind ik erg klantonvriendelijk.

• K Blokland Snoek
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

Snelle levering en de tankini zit super! Zeker aan te raden.

• Anoniem
    Review voor Op en Top Zwanger

Lange levertijd klopt niet zoals beschreven staat bij het peoduct. Slechte communicatie/ informatie via de mail naar de klant toe.

• Nath
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

Heeft producten die ergens anders niet meer te krijgen zijn aan een goede prijs.

• Van de Slamme
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

Veel keuze, maar weinig nuttige beschrijving. Gemaild om te vragen voor maatadvies voor een specifiek product, geen antwoord gekregen. En hoewel de kleur prachtig is is de pasvorm verder matig

• M De Putter
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

De aanstaande ouders vonden het een heel mooi en prachtig cadeau.

• Anoniem
    Review voor Op en Top Zwanger

Webshop neemt bij retour 14 dagen de tijd om je dit te laten weten en belooft daarna binnen 14 dagen terug te betalen, maar dat gebeurd niet. Pas na een e-mail waarin zij aangesproken wordt op de Nederlandse wet (retour dient binnen 14 dagen na de melding van retour volledig verwerkt te zijn, inclusief terugbetaling aan de klant!) en waarin haar de gevolgen van het niet terug betalen uiteen worden gezet wordt de terugbetaling gedaan.

Deze webshop houdt zich NIET AAN DE NEDERLANDSE WETGEVING. Mijn advies is dan ook hier niet te bestellen.

• Lin
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

De pads bij de borsten waren helemaal gekreukt. Zag er echt raar en lelijk uit.

• A.s
    Review voor Op en Top Zwanger

Levering niks op aan te merken maar het product zelf is bagger.
    Niet kopen! Lelijke matte witte kleur panty..zonder glans.erg lelijk.

• Sophie Huisman
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

Ik had een bestelling waarvan de maatvoering voor geen meter klopte dus wilde het retour sturen. Echt belachelijk dat ik 7,95 kwijt ben om een pakketje retour te sturen. Mega slechte service

• Karin Cox
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

Fijn badpak en snelle levering.

• A vd Valk
    Geverifieerde klant van Op en Top Zwanger

Ik heb contact gezocht via whatsapp met een vraag en kreeg vlot en duidelijk antwoord. Product snel ontvangen en is zoals beschreven. Kortom: heel tevreden!