Oost Werkkleding
Jacob Kiers
In eerste instantie een verkeerde maat geleverd. Na melding een dag later al de juiste maat. Wat een service!
nicolette belinfante
bestelling was gedeeltelijk niet leverbaar maar kreeg goede alternatieven
Antwoord van Oost WerkkledingBedankt Nicolette voor je review, fijn dat ik je toch nog heb kunnen helpen.
Veel plezier ermee. -
Hoe beoordeel je Oost Werkkleding?
M. Vos
Soepel en snel besteld. Ook lekker snel geleverd.
Antwoord van Oost WerkkledingDank je wel!
Han Gervink
Prima
Bram Gosseling
Hoewel ik nog steeds niets ontvangen heb vindt ik dat Oost Werkkleding
niet hiervoor verantwoordelijk is en goed gereageerd heeft op de foutieve
leveringen van een transporteurAntwoord van Oost WerkkledingHeel vervelend dat hij nog steeds niet is aangekomen, de fout ligt echter niet bij Oost Werkkleding maar bij DHL! Zoals ik u via de mail heb laten weten is daar iets mis gegaan.
Jammer dat ik het op deze manier van u te horen krijg dat hij nog steeds niet is aangekomen. Via de mail zal ik u nogmaals de track en trace laten zien van DHL.
Hopelijk wilt u dan ook deze review herzien. Want dit ligt echt buiten mijn macht. -
Cor Oversloot
Top broek
Antwoord van Oost WerkkledingDank je wel voor uw review! Fijn dat de broek naar tevredenheid is.
Connie Brons
Duidelijke site. Duidelijke informatie. Ik geef zelf voorkeur aan een snellere verzending.
Antwoord van Oost WerkkledingDank u wel voor uw review.
Het duurde inderdaad wat langer dan normaal, dit kwam doordat onze waterleiding vervangen werd, en er zat nog een weekend tussen.
Onze welgemeende excuses hiervoor. -
Mike V.
Meedenken, snel, flexibel en waar voor je geld! Aanrader.Antwoord van Oost WerkkledingDank je wel! Heel veel plezier ermee.