Ontwerp-zelf.nl
B.A. Pel
Vlotte service en een prachtig mooi product. In de toekomst bestellen we zeker weer wat.
Ronald
Prima service
Hoe beoordeel je Ontwerp-zelf.nl?
marij Leenders
Super mooi gedaan naam gegraveerd in glasplaatje
RiaKleinjan
Ja prachtig op tijd aan gekomen voor Cor mn kleinzoon zijn verjaardag
Stefanie
Echt top service! Er wordt zelfs van te voren een mail gestuurd om te vragen of t design goed is zo. Ook heel snel verzonden, al met al een zeer tevreden klant!
Janet Slotegraaf
Mooie kwaliteit en zeer gedetailleerd. Snelle levering.
Sandra
Groot aanbod, snelle service, snelle verzending en goede communicatie
Houry ym
Mooie prijzen en goed service
Cecile
Website werkte niet goed op m'n mobiel, maar uiteindelijk is het gelukt en is het product heel mooi geworden. Levering was ook snel.
Daphne Meulenbroek
Goeie service
Nathalie
super snel geleverd
Antwoord van Ontwerp-zelf.nl"Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent.
Danny Mierop
Top product. Aanrader
Jenovic Gerritsen
Geweldig" super gedaan de text
bert Kuipers
snelle levering en heel mooi gemaakt
Van den Anker
Mooie led lamp eenhoorn
J Jacobs
Super mooi geworden
Madelief
Prachtig ontwerp en mijn vriend is er erg blij mee! Echt vakmanschap :)
Vanetta Smit
Leuk artikel voor een mooie prijs!
Rudi Verbeeck
Snel, en mooier resultaat dan verwacht, ik dacht dat mijn logo te donker zou zijn.
Bob Kuipers- van der Weijden
Snel en netjes geleverd, hij brand mooi in de vrachtwagen. Je kan hem in alle kleuren instellen.