Online Woondecoratie NL
Shop jouw kunstplanten, bloempotten, plantenstandaarden, sierkussens en overige woonaccessoires online via www.online-woondecoratie.nl!
Lisa
Prachtig assortiment, snelle leveren en heel erg blij met onze set binnenpotten! Wij bevelen online woondecoratie aan!
Lianne
Ontzettend mooie bloempotten en dat voor eerlijke prijzen! Prijs en kwaliteit zijn zeker in verhouding.
Antwoord van Online Woondecoratie NLFijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten! Veel plezier met de bloempotten.
Hoe beoordeel je Online Woondecoratie NL?
Stephanie
Prachtige olijfboom mogen ontvangen. Super vriendelijk contact en goede service!
Antwoord van Online Woondecoratie NLBlij om te horen dat je tevreden bent, Stephanie! Veel plezier met jouw bestelling.
Demi Luijk
Goede en snelle service! Heel tevreden met mijn aankoop.
Antwoord van Online Woondecoratie NLOntzettend bedankt voor je review en erg fijn om te horen dat alles naar wens is!
Lian Westerink
Een snelle en vriendelijke reactie ontvangen op mijn vraag. Zeer tevreden over de look van de Ficus Tabaksplant en de bloempotten die ik ontvangen heb! Al met al zeker aan te raden.
Antwoord van Online Woondecoratie NLBedankt voor de positieve review! Ook ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten!
Sange31
Goede kwaliteit en service! Ik ben blij met mijn kunstplant!
Antwoord van Online Woondecoratie NLBedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over je aankoop en de service die we je geboden hebben!
Aranka Blanke
Super service en de plant is prachtig!
Antwoord van Online Woondecoratie NLBedankt voor je review, Aranka. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en service!
Frank Jans
Producten van kwaliteit en ontzettend tevreden over de goede service!
Antwoord van Online Woondecoratie NLOntzettend bedankt voor je review, Frank. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent over je aankoop en de service die we je hebben geboden!