One of it
Petra
Snelle levering. Leuke spullen en superleuk ingepakt!
José Linden
Supersnelle levering en tot mijn verassing leuk ingepakt en een bon voor korting bij de volgende bestelling. Top
Hoe beoordeel je One of it?
Fleur Tuls
Snelle communicatie nadat ik na het plaatsen van de bestelling nog wat vragen had. Snelle levering en goede kwaliteit.
Manon Luijkx
Zeer snelle en mooie levering, alles heel erg leuk ingepakt, echt TOP !!!
Angela Van Leijenhorst-Huisman
Goede service op tijd geleverd en goed verpakt!
Marian
De producten waren nog mooier dan gedacht. Heel blij mee.
Ellie
Goede service en keurig ingepakt.
Maxime W
Super snelle levering. Ook nog eens mega leuk en gratis ingepakt! Echt aanrader!
Daphne Bernaards
Zulke mooie handgemaakte items! En de kwaliteit en afwerking is perfect. Wij hebben hier al zoveel in huis van Maartje en alles blijft mooi.
Claudette
Fijne kleertjes, uniek en goede kwaliteit. Levering was erg leuk verpakt, echt een feestje om uit te pakken.
Naomi Weijer-Schouten
Heel fijn contact met eigenaresse! Denkt erg goed mee en maakt prachtige producten!
Joy Blom
Wat een prachtige pop en kleding! Snelle levering en hele fijne communicatie
Anne Marie Verschure
Geweldige service en originele kleding en cadeautjes!
Rowena Borsboom
Meteen helemaal weg van alle schattige producten en in het echt nog zo veel mooier. Prachtige producten, mooi verpakt en prettige communicatie. Ook meegedacht voor een leuk en compleet verjaardagscadeau. Top!
Naziyet Elmaci
Snelle service en super schattig ingepakt!
Naomi Weijer-Schouten
Hele mooie kwaliteit producten! Weer heel blij met mijn bestelling.
Rochelle
Mooie costum rompertjes besteld, mooie kwaliteit en een hele goede en snelle service!
Daphne
Te gekke pop, handgemaakte poppenkleertjes en een poppen draagzak gescoord. Zo blij met de items!
Maartje is een hele vriendelijke meid en alle items zijn echt prachtig afgewerkt. -
Davinia
Super leuke kleding, goede kwaliteit en fantastische service ook
Natas
Geweldige, unieke kleertjes. Ook hebben zij echt de aller leukste popjes, mét poppenkleren en accessoires. Heel schattig!