Olicious - Italiaanse Olijfolie
En we zorgen ervoor dat jouw olijfolie snel en gemakkelijk wordt thuisbezorgd.
Her
Snelle levering, netjes en goed verpakt.
Hamers
Gepassioneerde nieuwsbrief, topkwaliteit en goede service.
Hoe beoordeel je Olicious - Italiaanse Olijfolie?
Frans Peelen
fantastische producten, sympathieke eigenaar, goede en duidelijke service
Wilma
Snelle levering, zeer goed verpakt. Top kwaliteit olijfolie
Nadia
Het is een geweldige webwinkel met de over heerlijkste olijfoliën .Een echte aanrader! Mark geeft je goed en eerlijk advies , goede tips .
joszi
Mark levert uitstekende olijfolie van hoge kwaliteit. Betrouwbare service en passie voor zijn product en hij deelt graag zijn uitgebreide kennis over olijfolie. Kortom, topservice - aanrader
An Peeters
duidelijke website, vlotte afhandeling en levering. Flessen zijn ook steeds goed beschermd tegen wat ruwere omgang bij eventuele leveringen.
Tevens correct Nederlands -
AC
Persoonlijke service
Salma
Uitstekende kwaliteit, mooie producten en goede service!
Mirjam ter Horst
Héérlijke producten, snelle verzending waarbij de flessen stevig zijn verpakt, en er zit altijd een handgeschreven attente notitie bij de bestelling. Ik ben dik tevreden en dit blijft mijn adres voor mijn oliën en balsamico's.
Luutsen de Vries
Snel en correct geleverd. Fantastische producten.
Nina
Uitstekende kwaliteit, snelle levering en goed en kundig advies. Bovendien levering met een aardig kaartje en samples van nieuwe olie om te proberen.
Mirjam
Echte, pure heerlijk geurende olijfolie
Mirjam Nijs
Heerlijke producten voor jezelf of om kado te geven! Snelle bezorging, persoonlijke aandacht en goed verpakt! Een aanrader!
Willy Vrolijks
Elke keer weer een feest om bij Olicious te bestellen. Top service en top producten!
Koos Spruijt
Snelle levering en alles netjes ingepakt tegen het eventueel breken van de flessen.
Ik ben er zeer tevreden over. -
Roos Claesen
Geweldige service en pracht producten!
luc vandekerckhove
Een positieve ervaring en een culinaire hoogtepunt.
Truffelolie was verrassend. -
Bob Hofman
Webside is toegankelijk, adviserend, informatief en verdiept. Communicatie betreffende de bestelling en levering is compleet ( incl persoonlijke notitie). Bovendien zijn de oliën excellent.
Yuri
Goede service, bij vragen direct antwoord per mail.