Olicious - Italiaanse Olijfolie
Philip Bruyneel
Héél correct en inspirerend.
Karin
Heerlijke olijfolie, en een heel leuk idee voor een kerstcadeautje. Iedereen was er heel erg blij mee
Hoe beoordeel je Olicious - Italiaanse Olijfolie?
Sandra van Caulil
Als je de site van olicious even door leest voel je zowat de passie door het scherm heen die mark voor zijn vak heeft. Ook kun je hem gewoon bellen als je een vraag hebt , ik vind dat veel persoonlijker dan alles maar via mail of whatsap. Ook bij de levering nog een hand geschreven tekst op een kaart maakt het helemaal af. Gewoon Top!
Marieke van Zadelhoff
Superlekker, goede kwaliteit en geweldige service!
Erwin Arp
Correcte levering en fijne communicatie. En uiteraard heerlijke olie
Mannus Bergboer
Mooi assortiment met eerlijke producten, top advies en snelle levering.
Marion Welzen
Heerlijke olijfolie en Balsamico, ook mooie nieuwe producten. Geweldige service Mark Lemmens👌
boshex
Lekkere olijfolie, persoonlijke service. Goed verpakt. Snel bezorgd.
Agnes Bakker
Een heerlijk olie. Waar je even op moest wachten -
Puck
Goddelijke olijfolie met heel veel smaak, voor mij nooit meer supermarkt olijfolie en de tomatensauzen zijn ook aan te raden, heerlijk.
Goede service, leuke en leerzame nieuwsbrieven.
Top Mark ga zo door, je bent geweldig! -
Astrid Boumen
Super service, en heel vriendelijk. Producten zijn super.
Hetty van Leeuwen
Zoals atijd weer geweldige producten en service 👍👏❣️
Menno Goossens
Altijd snel geleverd, mooie producten en een persoonlijk kaartje. Olijfolie proeverij is ook aan te raden!
Ad Broeders
Gekregen wat we verwachte. Snelle correcte levering en verpakking!
Antwoord van Olicious - Italiaanse OlijfolieHoi Ad, fijn te horen. Geniet ervan!
Jeroen Thomas
Een groen, naar gras geurend kadootje, mèt persoonlijke noot! Troost in donkere november dagen ;-)
Antwoord van Olicious - Italiaanse OlijfolieHoi Jeroen, bedankt. Mochten er nog donkere dagen overblijven als de fles leeg is dan kan je altijd weer even aankloppen :-)
Simone Hennekam
Snel geleverd netjes en stevig verpakt en de olijfolie is weer heerlijk zoals verwacht
Antwoord van Olicious - Italiaanse OlijfolieHoi Simone, bedankt en geniet ervan!
Theo
Veel keuze, goede kwaliteit en snelle levering. En Mark reageert ongelofelijk snel op vragen!
Antwoord van Olicious - Italiaanse OlijfolieHoi Theo,
Geniet weer van je producten ;-)
Koos Spruijt
Antwoord van Olicious - Italiaanse OlijfolieBedankt weer voor je bestelling Koos!
Mark -
Ik vond het vreemd dat het artiken niet verpakt was, er zat een omdoosje om heen. Verder kan ik het product niet beoordelen omdat ik het als kado ga weggeven
Antwoord van Olicious - Italiaanse OlijfolieJammer dat het niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Ik neem nog even contact met je op.
Andrea Jansen
Fijne winkel, veel kennis en advies waardoor er zalige olijfolie en ook balsamico te vinden is! Dit jaar heb ik mijn kerstkado's aan vrienden en familie bij Olicious gekocht (en natuurlijk ook 2 flesjes voor mezelf ;) )
Antwoord van Olicious - Italiaanse OlijfolieDankjewel Andrea. Veel plezier met de kerstcadeaus.
Mark